Saç Rengi ve Saç Boyama bakırlıktan kurtulamıyorum :(

muge_mt

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
217
0
316
İzmir
kızlar uzun bir dönem saçıma palette dore bakır kullandım,sonra koleston karamel kumral kullandım bir kaç boya boyunca.son 2 defadır komple saç olarak küllü kumral boyuyorum ama bakırlıkta bir azalma yok.son kullandığım boya da loreal excellence 7.1.'di.
bir sonraki boyamayı hangi marka ve hangi numara ile yapmalıyım ?

bakırlıktan kurtulmanın tek yolu kullandıgın boyanın içine nohut tanesi kdr 0.22 igora turuncu azaltıcı atman lazım igora markayı netten sipariş edebilirsiniz. boyalarla küllü olmuyor hala kızarıyorsa saçınız pigmentleriniz oldukça turuncu yansımalı yani ırktan kökenden kaynaklıdır.

bakırlıktan kurtulmanın tek yolu kullandıgın boyanın içine nohut tanesi kdr 0.22 igora turuncu azaltıcı atman lazım igora markayı netten sipariş edebilirsiniz. boyalarla küllü olmuyor hala kızarıyorsa saçınız pigmentleriniz oldukça turuncu yansımalı yani ırktan kökenden kaynaklıdır.

internet alışverişi gibi bir durum olmaz maalesef.piyasa boyalarıyla bu düzeltme sağlanamaz mı?

internet alışverişi gibi bir durum olmaz maalesef.piyasa boyalarıyla bu düzeltme sağlanamaz mı?

doreler yerine küllü renkleri tercih ederseniz saglanılabilir. saçlarınızı hem doreli bi renk hemde karamele boyamışsınz cok yanlış bi seçim olmuş. suanki tonunuzdan 1 kat daha koyu olan bir küllü boya seçin ve boyayın

Back