Saç Rengi ve Saç Boyama Bakırlık istememiştim böyle oldu. Napıcam şimdi? (resimli)

androme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2011
99
1
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.
Dün kendi kuaförümde tadilat varmış saçımı boyatacaktım, Adana'daki iyi kuaförlerden birine gittim onun yerine. Saçımı ilk defa boyattım daha önce boyanmamıştı orjinal rengim siyah. Kumral tonlarında bi renk istiyorum ama kesinlikle bakırlık turunculuk çıkmasın dedim. Katalogdan 7.0 seçtik. Ve saçımın son hali bu. Neden böyle oldu anlamıyorum :43:
Bikaç arkadaşım yıkandıkça akıcak bakırlığı gider dedi ama benim istediğim renkle hiç alakası yok bu rengin. Pişman oldum kendi rengime mi dönsem diyorum.. Ya da daha küllü kumralımsı bi renk için nasıl boyatmam lazım? Bi de daha yeni boyattım tekrar boyatmak için ne kadar beklemeliyim? Fikirlerinizi bekliyorum..

Eklentiler

• $IMAG0317 - Kopya.jpg
    $IMAG0317 - Kopya.jpg
    174,2 KB · Görüntüleme: 79
  • $IMAG0318 - Kopya.jpg
    $IMAG0318 - Kopya.jpg
    172,9 KB · Görüntüleme: 81
  • $IMAG0319 - Kopya.jpg
    $IMAG0319 - Kopya.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba arkadaşlar.
Dün kendi kuaförümde tadilat varmış saçımı boyatacaktım, Adana'daki iyi kuaförlerden birine gittim onun yerine. Saçımı ilk defa boyattım daha önce boyanmamıştı orjinal rengim siyah. Kumral tonlarında bi renk istiyorum ama kesinlikle bakırlık turunculuk çıkmasın dedim. Katalogdan 7.0 seçtik. Ve saçımın son hali bu. Neden böyle oldu anlamıyorum :43:
Bikaç arkadaşım yıkandıkça akıcak bakırlığı gider dedi ama benim istediğim renkle hiç alakası yok bu rengin. Pişman oldum kendi rengime mi dönsem diyorum.. Ya da daha küllü kumralımsı bi renk için nasıl boyatmam lazım? Bi de daha yeni boyattım tekrar boyatmak için ne kadar beklemeliyim? Fikirlerinizi bekliyorum..

Canım emin ol benim kadar sık renk değiştiren biri daha yoktur =) İçini rahatlattıysa eğer çözüme geçelim =) Kesinlikle ve kesinlikle akacak ve kumralımsı bir renk olacak. Eğer istediğim renk böyle değil diyorsan bir şey diyemem ama o bakırlık akmadan kumrala boyatma derim. Bir kaç hafta bekle bence.

saçın yıkadıkça turunculaşır daha aktıkça o boya sana küllü bir renk öneririm turunculuktan ancak karsıtı olan küllü renklerle kurtulursn

Canım emin ol benim kadar sık renk değiştiren biri daha yoktur =) İçini rahatlattıysa eğer çözüme geçelim =) Kesinlikle ve kesinlikle akacak ve kumralımsı bir renk olacak. Eğer istediğim renk böyle değil diyorsan bir şey diyemem ama o bakırlık akmadan kumrala boyatma derim. Bir kaç hafta bekle bence.
. En iyisi bekliyim biraz gozum de alismaya basladi. Aslinda renk guzel de benim istedigim gibi olmadi diye stres yaptim. Dip boyasi zamanima kadar boyle kullaniyim o zamana akar umarim. Akmazsa da dip boyasina gittigimde baska bi renk denerim cok tesekkur ederim canim cok moral oldu bana yazdigin:)

saçın yıkadıkça turunculaşır daha aktıkça o boya sana küllü bir renk öneririm turunculuktan ancak karsıtı olan küllü renklerle kurtulursn
Bakalim biraz kullanicam kullu renklerde de yeserme yapiyo diye boyamak istemedim. Sacimi yormiyim biraz boyle kullanicam beklicem

yıkadıkça bakırlık gitmez çünkü saç rengi açılırken turunculaşır. şu an senin saçının kendi yapısı turunculaşmış kısacası, yıkadıkça daha bile çok bakırlaşabilir.

yıkadıkça bakırlık gitmez aksine artar benim önerim güvendiğin kuaföre git başka yere gitme orayada gidemem diyorsan al bi kutu küllü kumral evde boya o turunculuğunu alır

Back