evet 2. sırada ıyre sonra leptap sonra antrenörr :)) derya benim düğüne beeee sen sıranı beklee :))
yaa ben anlamadım derya yapıyom olmuyoo bu çoklu alıntıyıı??
canım şöyle oluyor
alıntı yap yazıyor ya onun yanında bir de MQ yazıyor kaç tane istiyorsan ona basıyorsun en son alıntı yap dediğinde öncekilerde çıkıyor
umarım anlatabilmişimdir
bebisim alıntı yapıcam msj larda MQ tusuna tıkladım alıntı yapmam bitinde alıntı yap tusuna bastım oldu cnm
yavru bak burası daha iyi açıklıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...84530-coklu-mesaj-alintisi-nasil-yapilir.html
evet 2. sırada ıyre sonra leptap sonra antrenörr :)) derya benim düğüne beeee sen sıranı beklee :))
yaa ben anlamadım derya yapıyom olmuyoo bu çoklu alıntıyıı??
delikafadulden delikafadulden
ben evlenicem tekrarrrrrrhihoyyytyuppi düğün var
kısmetse inşallahhh :)) ama önce deryayı tekrar evlendiriyozz yükselle ikinci baharlarını yaşicaklar ikinci düğün ikinci balayıı sonrada bebişş :)))
ben evlenicem tekrarrrrrrhihoyyyt
:1shok::1shok::1shok:
önden bekarlar pilisss
onun için paar biriktirmemiz lazım dahaaaaasırnaşık şey
:))) bana hergün uyar şekerlerr... offf derya hasta olcak günü buldun heee :))) diğer kızlardanda haber yok yaaa(( antrenör nerde yaaaa
deryam hayırdır düğün yapmadınmı sen hııı
kızlar pazartesimi buluşuyoz deryam sen hastasın ya iyice iyileştiğin bi günde olabilir hemide yağmur yağmayan
ne güzel deryam yeniden gelinlik giycen evet bende yağmur yağmazsa gelirim ya hava kötü olunca iyi gezemeyiz
deryaaa bakalım yağmur olcakmı olmazsa buluşalım vallaa yaaaa.. şemsiyelerle hemencecik burger kinge girerirz otururz ne olcekkk :)))
p.tesi görüşelim yaa ne olurr yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?