Bakırköyde sinema günü yapıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ama ben diet yapıyorum ve hamburger istemiyorum
Hastayım ya azıcık naz yapayımmmmmmm

kumpir yiyeliiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
yada mantııııııııııııııııııııııııı

:) hamburgeri ben alıp gelrrim orda yerim ya mantıcada yada kumpircide :))

:) hamburgeri ben alıp gelrrim orda yerim ya mantıcada yada kumpircide :))

valla hafif kahvaltı yaparım hamburgerin alasını yeriiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Güya bugün yiyecektimmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama ricam mc donalds olmasın yaaaaaaaaaaa
olur mu burger kingden yeriz bizde
bahçesi de var oley beeeeeeeeeee

tamam canım özgürlük meydanının ordaki hani tren istasyonunun orası varya oraya gideriz kuzum olurmu??

sinemaya sen kocişinle ben sevdiğimle giderimmm :)) biz temiz havada oturalım hemde sohbet ederiz sonrada adil ışığa gidriz mağza gezerizz :)) ablamın çalııştığı dershaneyede uğrarızz :)) antrenör leptap da gelsin yaaaaaa

ben gelmiiiim mi :1no2:

ayyy sakınnnnn lütfennn sakııııııınnn gelmemezlikk yapmaaa gel lütfeeen senide atnımak istiyorumm sohbet etmeeek istiyorummmm karşıllıklı muhabbet etmek ve hamburger yemek istiyorumm gellll lütfeeeeennnn

beyimi ok derse gelmek istiyorum

eniişşteeee okey deeeeeeee ne olluuurrrrrrrrr beni sinyaller gitmiştir enişteme :))))

heyyyyyyyyyy enişte beyyyyyyyyyyyyy bak biz gidiyoruz Şu kibar hanımına ok desende bizi onun zarifliğinden mahrum bırakmasannnnn

yaaaa bu LEPTAP NEREDEEEEEEEEEEEE:uhm:
kayboluyor birden ben çok üzülüyorum:çok üzgünüm: çok çabuk özlüyorum leptabııımmmm ses ver yawww:içelim:

bunları beyime okudum pispis sıratarak bana kaşlarını kaldırda :jeyyar: böle nerde nezaman dedi söyledim düşündükten sonra ing sarkı söyledi sıkıntıya girdim bu konuyu düşüncem diyo allah yarabbiii ya ben geliim ya sen al :roflol:

eniştee yaa baldızlarını kırcanmıı yaaa ( bak ben hiç görmedimmm oda beni görmedii enişteeee yaaaa yapma yaa bak yeri zamnı saati sölicezz erkek sinek olmicakkk sende gel karşı masada otur eniştee:)))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Delüüüü maden okucam azıcık süsleseydin yaaaaa
:mymeka: göndermicek şimdi seniii
bizde küsücezzz
Yok yok enişte bey küstürmez bizi arkadaşımıza izin verirrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

verir verir vermese bile kim takar marko paşayı gönlü olsun diye soruyorum yoksa :jeyyar:

heee valla gelsin ne güzel olur bende benimkini getireyim biz aşk filmine gideriz:asigim::asigim: onlar kesin bilimkurgu seçerler:roflol::roflol:

Belinay ne yapacakkkkkkkafamçokkarıştı onunki çalışıyor olacakkkkkk
Bizde fufuk varmış gibi davranırızzzzzzzzz:sm_cool:

:jeyyar: :jeyyar:

ben yatıorum kızlar iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…