bişi olmadı canım.. ben filme gittim güneşi gördüme ve deryada gelmiceğini söyledi... diğer filmler sanırım istenmiyor hepsi bu.. iptall oldu yani
Kırklareli Bakırköye nasıl yakın yawwwşutarafagitti
:sm_confused::uhm:fisfisfisCADIARZUkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
leptap canım ben gelmiyorum deryayla siz bulun bi film ben c.tesi günü ufukla buluştum ve güneşi gördüme gitmek için ısrar etti bende onu kıramadım ve filme girdim.. e deryada ben gittim o filme diye gelmiceğini söyleyince açkcası kırıldım deryaya.. çünkü biz b ifilmde kararlaştımamıştık bir sürü film seçeneği sunmştuk burda ve henüz kararda verilmemişti.. neyse canım benim deryayla sen buluşur gidersiniz.. TEKRAR ÖZR DİLİYORUM..
leptap canım ben gelmiyorum deryayla siz bulun bi film ben c.tesi günü ufukla buluştum ve güneşi gördüme gitmek için ısrar etti bende onu kıramadım ve filme girdim.. e deryada ben gittim o filme diye gelmiceğini söyleyince açkcası kırıldım deryaya.. çünkü biz b ifilmde kararlaştımamıştık bir sürü film seçeneği sunmştuk burda ve henüz kararda verilmemişti.. neyse canım benim deryayla sen buluşur gidersiniz.. TEKRAR ÖZR DİLİYORUM..
Yedi Yaşam
11,45 - 14,15 - 16,45 - 19,15 - 21,45 C/CT:24,15
Umut
12 00 - 14 15 - 16 30 - 18 45 - 21 30
Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi
11:00 - 14:15 - 17:30 - 20:45
atrenörde vardı sanırsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?