- Konu Sahibi hatice1717
-
Kızlar ,Bakırköydeki murat, pegem, yargı, beyazkalem, yediiklim, ihtiyac dershanelerı arasında bi secim yapmam lazım bu saydığım dershanelere gidenler varsa tecrubelerını,memnun oldugu ,olmadığı yönlerini hocalarını yayınlarını deneme sınavlarını vs. aktarırsanız cok mutlu olurum .tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler ..
Bakırköy'de en iyi iki dershanenin Murat ve Beyazkalem olduğunu duydum, bu iki dershaneyle bugün görüşmeye gittim, inanılmaz kararsızım. Beyazkalem'in tek eksiği binalarının Murat'ınki gibi teknolojik, konforlu ve iç açıcı olmaması. Onun dışında çok ilgililer, bir kere oranın eğitim koordinatörüyle direk muhatap oluyorsunuz, her konuda ayrıntılı bilgi veriyorlar, binayı gezdiriyor vs. Çok içime sindi. Sonrasında Murat'a gittim, sekreter tarzı bir kız, dünyadan haberi yok, elimize tutuşturdu ders çizelgesi ve fiyat bilgisini, alan derslerine girecek öğretmenler hakkında bilgi edinmek istedim, hadi kız bilmiyor oradan müdür yardımcısına soruyor, o da bilmiyor. Sonra kendi kendimize gezdik dershaneyi. Tabii ki görüntü konfor vs açısından çok çok önde. Bu durum kararsızlığa yol açtı, çünkü ders görülecek ortamın basık kasvetli veya havasız oluşundansa ferah aydınlık iç açıcı oluşu tercih sebebi olabilir. Fiziksel şartlar hariç Beyazkalem önde görünüyor, çok daha ciddi, bilinçli ve samimiler. Umarım doğru kararı verebilirim.
teşekkürler bilgilendirmeniz için.. murat dershanesiyle ılgılı bende aynı sıkıntılı durumları duydum ve gördüm eğitimi iyi diyen grupta var napıcaz çok kararsız kaldık.
aksaray murat'a gitmiştim . murattan acaip memnundum. tavsiye ederim.
Dün hem müdürüyle görüştüm hem de örnek ders dinlemeye girdim Murat'ta. Türkçe dersini beğenmesem de vatandaşlık hocası akıyordu resmen. Hayatımda ilk defa vatandaşlık dersini ilgiyle dinledim. Müdür de gayet ilgilendi bir sıkıntı olduğunda bana gelebilirsiniz dedi. Yarın da aslında Beyaz kaleme gitmeyi planlıyorum ama orada "derse alırız"dan ziyade yani kayıt olup ilk 3 hafta derslere girebilirsiniz sonrasında memnun kalmazsanız paranızı iade ediyoruz dediler. Kayıt olmakla uğraşmak istemiyorum şu aşamada. Bir de Beyaz Kalem'in şuanki kurlarının saatleri çok erken. Haftasonu kim sabahın körü kalkmak ister ki... Ekim başında kayıt olmuş olsaydık geç saate (2 civarı) yetişebiliyorduk. Sırf saatleri ve fiziki şartları yüzünden Murat'ı seçicem gibi görünüyor. Halbuki eksileri çok fazla. Bir de unutmadan, Beyaz Kalem'de artı olarak uzaktan eğitim de var. Yani kaçırdığınız konuları oturup evinizde videodan izleyebiliyorsunuz. Müthiş bir artı. Murat'ta olmayan bir olanak. Oof of
peki beyaz kalemin haftaiçi grubu varmy dıı sorduğunuzda
Hepsinin hafta içi ve haftasonu grupları var ama beyaz kalemin grupları başlamış çoktan. Yeni grup var mıydı şuan hatırlayamıyorum pek, Murat'a karar verdiğim için..
canım murata ne zaman başlıycaksın
7-8 Aralık olması lazım. Beyaz Kalem'in eğer saatleri uyuyorsa orayı da düşünün derim. Bana çok erken geldiği için mecbur Murat oldu ama hala kafamın bi köşesinde kalıcak..
musait herzaman o biz haftaiçini tercih ederiz buyuk ıhtıma bu arada branşınız nedir acaba cok soru sordum ama
pardon ya neden beyaz kalemı düşünün dediniz dahamı ıyı geldi size orası eğitimi..
Rica ederim, branşım ingilizce :) beyaz kalem rehberlik ve ilgi açısından bana daha iyi geldi, yani oradaki çalışanlar her konudan haberdarlar ve belli ki birebir ilgileniyorlar. saatleri o kadar erken olmasaydı kesinlikle düşünürdüm. ben o dershanenin sahibi olsam yapacağım ilk şey fiziki şartları muratla aynı duruma getirmek olurdu. belli ki tek eksikleri bu.
teşekkürler :) biz cuma günü görüştük ve kararımızı beyaz kalemden yana verdık murat çok kalabalık o yüzden ilgılenmıyolr pek fazlada beyaz kalem bıze daha mantıklı geldi
Hayırlı olsun insallah istediğimiz sonucu alırız hepimiz.. Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?