Bakırköy'de en iyi iki dershanenin Murat ve Beyazkalem olduğunu duydum, bu iki dershaneyle bugün görüşmeye gittim, inanılmaz kararsızım. Beyazkalem'in tek eksiği binalarının Murat'ınki gibi teknolojik, konforlu ve iç açıcı olmaması. Onun dışında çok ilgililer, bir kere oranın eğitim koordinatörüyle direk muhatap oluyorsunuz, her konuda ayrıntılı bilgi veriyorlar, binayı gezdiriyor vs. Çok içime sindi. Sonrasında Murat'a gittim, sekreter tarzı bir kız, dünyadan haberi yok, elimize tutuşturdu ders çizelgesi ve fiyat bilgisini, alan derslerine girecek öğretmenler hakkında bilgi edinmek istedim, hadi kız bilmiyor oradan müdür yardımcısına soruyor, o da bilmiyor. Sonra kendi kendimize gezdik dershaneyi. Tabii ki görüntü konfor vs açısından çok çok önde. Bu durum kararsızlığa yol açtı, çünkü ders görülecek ortamın basık kasvetli veya havasız oluşundansa ferah aydınlık iç açıcı oluşu tercih sebebi olabilir. Fiziksel şartlar hariç Beyazkalem önde görünüyor, çok daha ciddi, bilinçli ve samimiler. Umarım doğru kararı verebilirim.