Bakırköy’de ‘Hayır’ standına saldırı: ‘İndirin bunları’

20 Mart 2008
141.511
212.968
1.423
60
Bakırköy’de bir kişi, referandum için ‘Hayır’ kampanyası yürüyen kadınlara “İndirin bunları” diyerek saldırdı.

Fotoğraflar: DHA

Bağırarak kadınların yanına gelen kişiye yanındakiler engel olmaya çalışsa da, yatıştırılmakta güçlük çeken kişi bir kadının üzerine yürüyüp bildiri tutan eline vurdu.

Daha sonra stantta görevli başka bir kişi de saldırgana elindeki dövizlerle vurdu. Görevli saldırganın da aralarında bulunduğu altı yedi kişinin saldırısına uğrarken, iki grup arasında arbede çıktı.

Saldırganlar arasında bulunan bir genç ise, “Niye vuruyorsunuz?” diye tepki gösteren kadına “Vururuz abla” diye yanıt verdi.

Saldırının ardından Özgürlük Meydanı’nda toplanan grup “Faşizme karşı omuz omuza” diye slogan attı.

‘Standın önünden geçerken küfretti’

‘Hayır’ standında bulunan bir kadın ise saldırganın standın önünden birkaç kez geçtiğini ve geçerken küfrettiğini belirterek, yaşananları şöyle anlattı: “Bunlar bize her yerde saldırıyor. Darp ediliyoruz. Bu ilk olay değil. Geçen gün de metro istasyonunun önünde saldırdılar. Sürekli bir şey halindeyiz, tedirginlik. Zannediyorum bunlar kaybedeceklerini anladılar başka neden bulamıyorum. Pankartlara, bize saldırıyorlar, arkaya çekip dövmeye kalkıyorlar. Biz kimseye saldırmıyoruz sloganımızı atıyoruz, müziğimizi çalıyoruz, partimiz için çalışıyoruz. Kimseye hakaret ettiğimiz yok. Onlar bize küfrediyor, hakaret ediyor, darp etmeye çalışıyor. “
http://www.diken.com.tr/bakirkoyde-hayir-standina-saldiri-indirin-bunlari/

Demokrasi bir tek kendilerine işliyor nedense..

hollanda olayında bende bunu düşündüm yani sen bilerek tüm uyarılara rağmen oraya gidiyorsun sonra ah vah edip demokrasi çığlıkları atıyorsun

peki kendi ülkende onca antidemokratik şey yapılırken niye susuyorsun

bunun adı iki yüzlülük

Kendinden olmayanlara neden susmasın ki..

bu konularda hollandanın tavrını yanlıs bulanları demokrasi su bu diyenleri goremiyorum hic bu kacıncı saldırı hayır diyenlere bunların anlayısı kendilerine demokrasi ozgurluk dibine kdr kendileri gibi dusunmeyenlere saldırsınlar yani bu insanların verdigi kararın nesi dogru olabilir yahu

Evet sonra da haberlerde ayyyy CHPliler, hayırcılar vatandaşı dövmüş ayyyy derler.

Giresun'da da milletvekilinin hayır deme hakkını gasp eden ve terbiyesizce kahveden kovan adamlar da mağdur, mazlum. Video koymuşlar sadece vatandaşı duvara yaslıyorlar ama öncesinde vatandaşın hadsizliği yok. Ondan sonra hini dimilkrisii.. Sen Hayır diyen adamın hakkını gasp et ondan sonra hinii dimikrisiii. Bu nasıl bir mantıki bu nasıl bir cürrettir ya. Benim dükkanıma evetçiler geliyor, bir tanesini bile dükkanımdan kovup kötü laf etmedim. Ay ama birşey yapacak olsam Evetçilere saldırdı diye içeri atarlar. Ama Hayırcıya saldıran adam mazlum, zavallı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…