Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıBakırköyde bakıcı arıyorum...
6 aylık oğluma sabah 8 akşam 18.30-19.00 saatleri arasında bakabilecek tercihen evin ütüsü yemeğini bebeğin uykusunda halledebilecek bir bakıcı arıyorum
6 aylık oğluma sabah 8 akşam 18.30-19.00 saatleri arasında bakabilecek tercihen evin ütüsü yemeğini bebeğin uykusunda halledebilecek bir bakıcı arıyorum
istanbul avcılarda oturuyorum.2 erkek çoçuk 17_12 annesiyim.çoçuk yetiştirme konusunda kendime güveniyorum.güvenli bir ailenin çoçuguna bakmak istiyorum.ilgilenenler özelden msj atabilir.
merhaba eğer hala bakıcı arıyorsanız özel mesaj atın lütfen.bahçelievlerde oturmaktayım .bugüne kadar baktığım çocukların referanslarını verebilirim.48 yaşındayım tecrübeliyim.şartlarınıza uyabilirim.ilgilenirseniz mesajınızı bekliyorum