• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakirkoyde 3 aylik bebegime referansli bakici ariyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

suyosunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
465
0
96
İstanbul
Merhaba; haziran gibi baslayacak haftaici 7:30-19:30 arasi (bazen cts de olabilir) calisacak gunluk evin duzeninden de sorumlu olacak (anlasirsak maasi yukseltip yemek de isteyebilirim) guvenilir ve kesinlikle referansli bakici ariyorum. Bebegim simdi 2 aylik. Eve kamera sistemi kurduracagim bu konuda cekincesi olanlar da lutfen aramasin.

merhaba ben cevizlibağda ikamet etmekteyim çcocuk gelişimi mezunuyum 3 yıl 4 aylıktan 3.5 yaşına kadar evde çocuk bakımı ve eğitimi verdim sizle görüşmek isterdim ama tesettürlü olduğum için kmera olan evde çalışmıyorum eğer kamera taktırmayı düşünmezseniz görüşebiliriz referansta verebilirim şimdiden teşekkür ederim

merhaba ben cevizlibağda ikamet etmekteyim çcocuk gelişimi mezunuyum 3 yıl 4 aylıktan 3.5 yaşına kadar evde çocuk bakımı ve eğitimi verdim sizle görüşmek isterdim ama tesettürlü olduğum için kmera olan evde çalışmıyorum eğer kamera taktırmayı düşünmezseniz görüşebiliriz referansta verebilirim şimdiden teşekkür ederim

Kamerasız olur mu hiç, siz olsanız ilk kez göreceğiniz birine bebeğinizi kamerasız bırakır mısınız.. Tesettürünüz neden mani oluyor, evde de tesettürlü dolaşırsınız, olur biter.

siz tesettürlü olsanız evde kimse yokken tesettürlemi oturursunuz testtürsüzmü evde kimsenin görmediği yerde tesettürsüz oturmak hem sağlık açısından yani saçlarınızın hava almasını sağlar hemde ferahlık açısından iyi çocukla oyunlar oynamak hoplamak zıplamak vs bunları başka kişilerin özelliklede beylerin görmesini istermiydiniz ben istemem o yüzdende kameralı evde çalışmam ben ana okullarına bile kamera var diye girmiyorum tesettürlüyüm diye müdürü var velisi var çocuklarını izlemek isterler siz çocuklarla oynarken hiç bir erkeğin sizi izlemesiniz istermiydiniz kısacası ben istemem... bence bu yazdığınız birde testtürlü olarak düşünüp yazın

merhaba; haziran gibi baslayacak haftaici 7:30-19:30 arasi (bazen cts de olabilir) calisacak gunluk evin duzeninden de sorumlu olacak (anlasirsak maasi yukseltip yemek de isteyebilirim) guvenilir ve kesinlikle referansli bakici ariyorum. Bebegim simdi 2 aylik. Eve kamera sistemi kurduracagim bu konuda cekincesi olanlar da lutfen aramasin.

bakıcı buldunuzmu.kamera olayı gerektırmeyecek kadar guvendıgım oglumun bakıcısını onerebılırım

Back