Bakırköy süsen güzellik iğneli epilasyon tecrübesi olanlar

Darkqueen1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
17
2
28
Merhabaa güzel kadınlar 😊 malum kıl tüy çoğu kadının ve maalesef benimde sorunum... Yüzüm için İğneli epilasyona gitmeye karar verip baya bir arastırma yaptım forumlardakı bütün yorumları okudum dersem abartmış olmam ki okudum 500 taneyse 500 tane 😂neyse güldüğüme bakmayın bu kıllar benı psikolojik olarak cok etkılıyor. Hem ulasım olarak daha yakın hemde instagramdan gördugum kadarıyla isini ıyı yapan süsen hanıma denk geldim 37 yıldır bu işin içindeymiş kendisi ve baya ıddalı bu konuda kendisine giden bir kac kadın arkadasımızda yazdım malum yüz bölgesi insan korkuyor acıkcası iz leke vs.. Kalmasından cevap verenler genelde memnun ama insan yine acaba dıyor burda da bı forum acılmıs kendisine ama bana yeterli gelmedi canım kadınlar guzel kadınlar Bakırköy süsen hanıma yüz için igneli epilasyona gidip olumlu veya olumsuz sonuclarınızı deneyimlerınızı paylasırsanız cok ama cokkkkk mutlu olurum kusuuma bakmayın baya uzun oldu yazım ama bıraksalar destan yazarım o kadar muzdaribim bu konudan yardımlarınızı bekliyorum....

Ben bi kere gittim 2 saat çalışıldı göbeğimde sonra korona sebebiyle randevular iptal filan oldu. Güler yüzlü hoş sohbetli temiz bir yerdi ama izler hala tam anlamıyla geçmedi hafif de olsa var yani. Ben de araştırıyorum başka güzel ve uygun fiyatlı bir uzman bulursam gidip denemek ve karşılaştırmak istiyorum

Merhabaa güzel kadınlar 😊 malum kıl tüy çoğu kadının ve maalesef benimde sorunum... Yüzüm için İğneli epilasyona gitmeye karar verip baya bir arastırma yaptım forumlardakı bütün yorumları okudum dersem abartmış olmam ki okudum 500 taneyse 500 tane 😂neyse güldüğüme bakmayın bu kıllar benı psikolojik olarak cok etkılıyor. Hem ulasım olarak daha yakın hemde instagramdan gördugum kadarıyla isini ıyı yapan süsen hanıma denk geldim 37 yıldır bu işin içindeymiş kendisi ve baya ıddalı bu konuda kendisine giden bir kac kadın arkadasımızda yazdım malum yüz bölgesi insan korkuyor acıkcası iz leke vs.. Kalmasından cevap verenler genelde memnun ama insan yine acaba dıyor burda da bı forum acılmıs kendisine ama bana yeterli gelmedi canım kadınlar guzel kadınlar Bakırköy süsen hanıma yüz için igneli epilasyona gidip olumlu veya olumsuz sonuclarınızı deneyimlerınızı paylasırsanız cok ama cokkkkk mutlu olurum kusuuma bakmayın baya uzun oldu yazım ama bıraksalar destan yazarım o kadar muzdaribim bu konudan yardımlarınızı bekliyorum....
Benim hemen hemen hepsini denemisligim vardir zeynep polat haric 😊😂 yorum gordukcede yaziyorum

Ben az önce aradım Süsen'i tüm randevular dolu dedi. Ara ara arayıp kontrol etmeniz lazım dedi. :KK48:

Ben bi kere gittim 2 saat çalışıldı göbeğimde sonra korona sebebiyle randevular iptal filan oldu. Güler yüzlü hoş sohbetli temiz bir yerdi ama izler hala tam anlamıyla geçmedi hafif de olsa var yani. Ben de araştırıyorum başka güzel ve uygun fiyatlı bir uzman bulursam gidip denemek ve karşılaştırmak istiyorum
Hanimefendi epilasyoncular krem karistirip vveriyor izler olmasi gerektiginden daha cabuk geciyor oyle deneyin benm gobek kabuklarim gec dusuyordu gec iyilesiyordu kremden sorna daha cabuk iyilesmeye basladi dar giymiyordum ilk zamanlar baski yapmasin diyede

bebek pudrası, madecassol, bepanthen ve hametan kullan dediler onlara rağmen tam düzelmedi. internette az önce sırt ve göbek kısmının geç iyileştiğini okudum umarım benimkiler de tamamen geçer.

Sanki atomu parcaliyorlar neka 7tl dakikasi genital yapiyormus gecen kuzenim soyledi şok oldum
Aynen ya ben de başlamadan önce birçok yere fiyat sordum 7 tl diyince bütçeme fazla dedim görevli kız da ama .. hanımın eli çok hızlıdır diğer yerlerde bir saatte yaptıracağınız işlemi yarım saatte yapar filan dedi atıyorlar ya nerde 2 katı yapcak görüyoruz sonuçta videolarını

Ben dun gittim esa ya susen oyle isleme basliyorsun hemem randovu vermiyor zink diye ortada kaliyorsun sonra baska yer arayisina giriyorsun

Sizde her yere Esa epilasyonun reklamını yapmışsınız . Esa epilasyona baktim sizin yazdiklarinizdan sonra oda yeni başlamış reklama ihtiyaciniz var bu normaldir ama zeynep polat üzerinden reklam yapmaya çalışmayın. Eli yavaşsa istemeyen gitmez sizin gördüğünuzu bizde gorebiliyoruz ama reklaminizi yapmak icin baska yerleri karalayan yerler bana bastan guven vermiyor. Zaten esa epilasyonda asiri yavas görünüyor. Zamani gelince sizede atomu parcaliyorsunuz sanki derlerse siz bedava yapin. Yeni başlayan herkes zeynep polata musallat oluyor.

X