- 19 Mayıs 2020
- 17
- 2
- 28
- Konu Sahibi Darkqueen1
Merhabaa güzel kadınlar malum kıl tüy çoğu kadının ve maalesef benimde sorunum... Yüzüm için İğneli epilasyona gitmeye karar verip baya bir arastırma yaptım forumlardakı bütün yorumları okudum dersem abartmış olmam ki okudum 500 taneyse 500 tane neyse güldüğüme bakmayın bu kıllar benı psikolojik olarak cok etkılıyor. Hem ulasım olarak daha yakın hemde instagramdan gördugum kadarıyla isini ıyı yapan süsen hanıma denk geldim 37 yıldır bu işin içindeymiş kendisi ve baya ıddalı bu konuda kendisine giden bir kac kadın arkadasımızda yazdım malum yüz bölgesi insan korkuyor acıkcası iz leke vs.. Kalmasından cevap verenler genelde memnun ama insan yine acaba dıyor burda da bı forum acılmıs kendisine ama bana yeterli gelmedi canım kadınlar guzel kadınlar Bakırköy süsen hanıma yüz için igneli epilasyona gidip olumlu veya olumsuz sonuclarınızı deneyimlerınızı paylasırsanız cok ama cokkkkk mutlu olurum kusuuma bakmayın baya uzun oldu yazım ama bıraksalar destan yazarım o kadar muzdaribim bu konudan yardımlarınızı bekliyorum....