Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar.bakırköy özel incirli hastanesinde doğum yapan varmı? sezeryan olan ve fiyatı nekadar? memnun kaldınızmı? tavsiye edermisiniz...benneyaptımki
merhaba arkadaşlar.bakırköy özel incirli hastanesinde doğum yapan varmı? sezeryan olan ve fiyatı nekadar? memnun kaldınızmı? tavsiye edermisiniz...benneyaptımki
öncelikle hayırlı olsun canım.evet bende incirli ethicada doğum yaptım çok memnun kaldım hem bebek hemşirelerinden hem hastanenin ilgisinden çok ta temizdi.geçen yıl 1000 tl ödedik biz ama doktorum dışarıdan gelmişti benim birde bebekte sarılık değerleri yükseğe yakındı evimiz uzak diye fototerapi gördük fiyatın içinde o da vardı.a.s