Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradım fakat fiyatları çok yüksek geldi. Acaba pazarlık payı var mı? Bu konuda pek bilgi vermiyorlar. Yani pazarlık yapan oldu mu?
2750 tl dediler. Nakitte pazarlık varmış ama az. Bi arkadaş 1500 ödemiş ama zamanını bilmiyorum. Bu arada Beylikdüzünde de şubesi varmış. Haftasonu gidip bakmayı düşünüyorum.
İster 100 kişi ister 500 kişi fiyat değişmiyor. Yemek yok ama salata tabağı ve sınırsız içecek var. Kapıda lokum ikram ederek karşılıyorlarmış. Çerezi hem masalara koyuyorlarmış hem de çıkışta dağıtıyorlarmış. İkramlardan çok kına gecesini tamamen onlar organize ediyor, bayan sanatçıları var. Gidenler çok eğlendiklerini ve memnun kaldıklarını söylüyorlar. Sitesinden kına paketlerini görebillirsin. Ayrıntılı bilgi var.
Bu arada sen sadece kıyafetini alıp gidiyorsun. Kuaför ve stüdyo çekimini onlar karşılıyormuş. Stüdyo çekimini kınada istemezsen düğünde de kullanabiliyormuşssun.Bu arada dans kursu falan da veriyorlar.
Bu arada ben yakın zamanda gidip bir de yakından görmek istiyorum. Fiyat konusunu konuşacağım ve hizmetlerine bakacağım. Hatta bir cuma akşamı gidip herhangi bir kına gecesine girmeyi düşünüyorum:) Hem tam anlamıyla görmüş olurum hem de kına sahiplerinden birazcık bilgi alırım:)
Gidip gördükten sonra yorumlarımı yazarım:)