• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Bakırköy Gönül Davette Kına Gecesi yapan var mı?

A.T.G

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
90
1
96
İstanbul
Gönül davette kına gecesi yapan varsa detaylı bilgi verebilir mi lütfen. Özellikle fiyat ve müzikle ilgili.

Aradım fakat fiyatları çok yüksek geldi. Acaba pazarlık payı var mı? Bu konuda pek bilgi vermiyorlar. Yani pazarlık yapan oldu mu?

2750 tl dediler. Nakitte pazarlık varmış ama az. Bi arkadaş 1500 ödemiş ama zamanını bilmiyorum. Bu arada Beylikdüzünde de şubesi varmış. Haftasonu gidip bakmayı düşünüyorum.

2750 tl dediler. Nakitte pazarlık varmış ama az. Bi arkadaş 1500 ödemiş ama zamanını bilmiyorum. Bu arada Beylikdüzünde de şubesi varmış. Haftasonu gidip bakmayı düşünüyorum.

Kaç kişilik bir kına bu canım ve menüde neler var? iki kuruyemişe bir kınaya bu fiyatsa saçma yani 25 tl ile yemekli kına bile yapanı duydum ben florya uludağ restorantta.

İster 100 kişi ister 500 kişi fiyat değişmiyor. Yemek yok ama salata tabağı ve sınırsız içecek var. Kapıda lokum ikram ederek karşılıyorlarmış. Çerezi hem masalara koyuyorlarmış hem de çıkışta dağıtıyorlarmış. İkramlardan çok kına gecesini tamamen onlar organize ediyor, bayan sanatçıları var. Gidenler çok eğlendiklerini ve memnun kaldıklarını söylüyorlar. Sitesinden kına paketlerini görebillirsin. Ayrıntılı bilgi var.
Bu arada sen sadece kıyafetini alıp gidiyorsun. Kuaför ve stüdyo çekimini onlar karşılıyormuş. Stüdyo çekimini kınada istemezsen düğünde de kullanabiliyormuşssun.Bu arada dans kursu falan da veriyorlar.

İster 100 kişi ister 500 kişi fiyat değişmiyor. Yemek yok ama salata tabağı ve sınırsız içecek var. Kapıda lokum ikram ederek karşılıyorlarmış. Çerezi hem masalara koyuyorlarmış hem de çıkışta dağıtıyorlarmış. İkramlardan çok kına gecesini tamamen onlar organize ediyor, bayan sanatçıları var. Gidenler çok eğlendiklerini ve memnun kaldıklarını söylüyorlar. Sitesinden kına paketlerini görebillirsin. Ayrıntılı bilgi var.
Bu arada sen sadece kıyafetini alıp gidiyorsun. Kuaför ve stüdyo çekimini onlar karşılıyormuş. Stüdyo çekimini kınada istemezsen düğünde de kullanabiliyormuşssun.Bu arada dans kursu falan da veriyorlar.

O zaman güzelmiş bayağı bir ek hizmet sunuyorlar. Düşünücem burayı sağol verdiğin bilgiler için.:34: Sen ne yapmayı planlıyorsun kına için başka araştırdığın mekanlar var mı? Y a da düğün için?

Şimdilik sadece burayı düşünüyorum. Organizasyon şeklinde kına gecesi yapan başka bi yer bulamadım. Haznedar civarında var bi yer ama 5000 tl falan tutuyor, ama gönül davet kadar hizmetleri yok, sadece bindallı veriyorlar ve müzik sistemi var.
Bir de yakınlarım gönül davette kına gecesine gitmişler davetli olarak, çok övüyorlar.
Tabi bazı düğün salonları da var, çok şıklar fakat sadece mekan, geri kalan herşeyi kendin halletmen gerekiyor.

Bu arada ben yakın zamanda gidip bir de yakından görmek istiyorum. Fiyat konusunu konuşacağım ve hizmetlerine bakacağım. Hatta bir cuma akşamı gidip herhangi bir kına gecesine girmeyi düşünüyorum:) Hem tam anlamıyla görmüş olurum hem de kına sahiplerinden birazcık bilgi alırım:)

Bu arada ben yakın zamanda gidip bir de yakından görmek istiyorum. Fiyat konusunu konuşacağım ve hizmetlerine bakacağım. Hatta bir cuma akşamı gidip herhangi bir kına gecesine girmeyi düşünüyorum:) Hem tam anlamıyla görmüş olurum hem de kına sahiplerinden birazcık bilgi alırım:)

Yerinde gidip görmek ve bir organizasyona katılmak mantıklı. Benim de bir arkadaşım burda kına yapmış ama çok samimi değilim işte facede resimlerini görmüştüm sadece.

Back