Bakırköy Estethica-ekolay %30 indirim kampanyası

cobanylldlzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
32
0
merhaba arkadaşlar. bakırköy estethica kliniği hakkında bilgisi olanlar var mı?
operasyon ücretleri, dr, vs...
uzun zamandır pes etmiştim bu işlerle uğraşmıyordum ta ki, estethica'dan %30 ameliyat indirimi kazandığımı öğreninceye kadar. zamanında e-kolay'a özel yapılan bir çekilişmiş. ama şimdi tam olarak emin olamıyorum. neticede fiyat tarifelerini bilemiyoruz. yani indirim diyerek müşteri çekmeye çalışıyor olabilirler mi?
aranızda böyle bir telefon alan var mı?

indirim kazandınız diye kliniğe çekip,güya indirimli fiyat diye şişirilmiş fiyatlar üzerinden güya indirim yapıyolar.yani normalde zaten, örneğin 4000 TL olan bi operasyon için 6000 di 4000 oluyo sizin için diyorlar.ama yine de git bi konuş.4000den az bi ücret çıkarırlarsa, ozaman anlarsın gerçekten indirim olduğunu.

indirim kazandınız diye kliniğe çekip,güya indirimli fiyat diye şişirilmiş fiyatlar üzerinden güya indirim yapıyolar.yani normalde zaten, örneğin 4000 TL olan bi operasyon için 6000 di 4000 oluyo sizin için diyorlar.ama yine de git bi konuş.4000den az bi ücret çıkarırlarsa, ozaman anlarsın gerçekten indirim olduğunu.

ben de böyle düşünmüştüm. eylül sonuna kadar vaktim olduğunu söylediler. dur bakalım. esteticha da meme operasyonu olan birine rastlarız belki... :)

Estethica Tıp merkezi doktorları pazar günü atv de yeni bir ben programında oluyorlar detayları oradan alabilirsiniz...

Konuyu açalı kaç gün oldu tık yok. Kimse mi estetik yaptırmadı bu klinikte yaa? Ben de hala gitmedim ya tabi o da ayrı. Çocukla oralara gitmek ve hayal kırıklığıyla dönme ihtimali beni caydırıyor. telefonla da bilgi vermiyorlar ki canına yandıklarım :)))
Neyse Eylül sonuna kadar vakit var. Biraz daha sallayalım o zaman...

X