Q Queenqo Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2015 205 45 12 Haziran 2015 Konu Sahibi Queenqo #1 Merhaba bakırköy de cumartesi pazarı varmış çok güzelmiş daha önce giden var mı? Birde kaçta açılıyor acaba?
Merhaba bakırköy de cumartesi pazarı varmış çok güzelmiş daha önce giden var mı? Birde kaçta açılıyor acaba?
Mata Hari Evdeki huzur,zenginlik budur.. Kayıtlı Üye 27 Haziran 2011 7.011 19.528 19 Haziran 2015 Konu Sahibi Queenqo #2 Queenqo .!.: Merhaba bakırköy de cumartesi pazarı varmış çok güzelmiş daha önce giden var mı? Birde kaçta açılıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Ben çok giderim. 9:30 gibi bütün tezgahlar kurulmuş oluyor ben o saatte gidiyorum yoksa stadyum gibi oluyor. Aradığın her şeyi bulabilirsin ben çok seviyorum. Ama çok para harcanıyor :)
Queenqo .!.: Merhaba bakırköy de cumartesi pazarı varmış çok güzelmiş daha önce giden var mı? Birde kaçta açılıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Ben çok giderim. 9:30 gibi bütün tezgahlar kurulmuş oluyor ben o saatte gidiyorum yoksa stadyum gibi oluyor. Aradığın her şeyi bulabilirsin ben çok seviyorum. Ama çok para harcanıyor :)