M mseu Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2013 47 0 36 19 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mseu #1 merhaba kızlar, bakırköy, bahçelievler veya fatihte kına mekanı arıyorum. dilek pastanesi, mado, ve bkırköy kına gibi yerler max. 120 kişilik.. bize en az 200 kişilik bir yer lazım.. günül davet çamlık küçük pistli orsıda olmaz gibi.. yaren cafe hakkında bilgini var mı?? veya önerisi olan.. yardımcı olursanız sevinirim
merhaba kızlar, bakırköy, bahçelievler veya fatihte kına mekanı arıyorum. dilek pastanesi, mado, ve bkırköy kına gibi yerler max. 120 kişilik.. bize en az 200 kişilik bir yer lazım.. günül davet çamlık küçük pistli orsıda olmaz gibi.. yaren cafe hakkında bilgini var mı?? veya önerisi olan.. yardımcı olursanız sevinirim
O ozlembloom Defne ... Kayıtlı Üye 23 Aralık 2008 874 77 323 36 23 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mseu #2 fatihte saray muhallebicisi var canım, kına için güzel bir mekan..=)
M mseu Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2013 47 0 36 23 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mseu #3 ozlembloom .!.: fatihte saray muhallebicisi var canım, kına için güzel bir mekan..=) Genişletmek için tıkla... düğüne çok kişi çağıramıyacağımız için kınayı kalabalık yapmayı düşünüyoruz o yüzden orası biraz ufak geldi.. ama yinede teşekkürler..
ozlembloom .!.: fatihte saray muhallebicisi var canım, kına için güzel bir mekan..=) Genişletmek için tıkla... düğüne çok kişi çağıramıyacağımız için kınayı kalabalık yapmayı düşünüyoruz o yüzden orası biraz ufak geldi.. ama yinede teşekkürler..
H helin_ist Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2013 18 0 6 İstanbul 29 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mseu #4 canım ablamın arkadaşının kınası vardı gitmiştik son zamanlarda 1 kınada bu kadar eğlenmemiştim haznedarda garden vakıfbankın yanında tavsiye ederim
canım ablamın arkadaşının kınası vardı gitmiştik son zamanlarda 1 kınada bu kadar eğlenmemiştim haznedarda garden vakıfbankın yanında tavsiye ederim