Hanımlar merhaba,
Ben de eylülde evleniyorum kısmetse ama ne yazık ki kuaförümü bulamadım dahaForumdan takip ettiği kadarıyla Nokta ve Nexus var bu civarda ama alternatifleri çoğaltmak istiyorum. Bakırköy'de Kırıktarak'a giden var mı mesela hiç görmedim. Ya da tavsiye edebileceğiniz özellikle makyajda başarılı olan kuaförler var mıdır?
Kızlar benimde mayısın 19unda nişanım var. Türbanlı oldugum için daha bi titiz davranmam gerekiyor sanırım çünkü çok az sayıda güzel yapan yer var. Hatice Kaşık, Gelin Başı, Gelin Saçı, Gelin Saç Modelleri, Gelin Makyajı burdaki bayanın modellerini begendim özellkle bazı makyaj örnekleri çok iyi,
Paylaşılan fikirlere her zaman açığım...
Saygılar...
Kızlar benimde mayısın 19unda nişanım var. Türbanlı oldugum için daha bi titiz davranmam gerekiyor sanırım çünkü çok az sayıda güzel yapan yer var. Hatice Kaşık, Gelin Başı, Gelin Saçı, Gelin Saç Modelleri, Gelin Makyajı burdaki bayanın modellerini begendim özellkle bazı makyaj örnekleri çok iyi,
Paylaşılan fikirlere her zaman açığım...
Saygılar...
kızlar merhaba öncelikle hepinize mutluluklar diliyorum....bende bahçelievlerde oturuyorum fakat ıkı yıldır araştırdım modellerini beğendiğim bir kuaföre gittim ve hiçte pişman olmadım gerek düğünüme gelen misafirlerim gerek daha facebooktan fotomu paylaştığım arkadaslarım peri kızı gibi oldugumu söylediler kuaför bayrampaşada damla yağmur arı kuafördür isterseniz bu konuda size yardımcı olabılır telefon numaralarını verebılırım kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?