bende bu konuda çok müzdaribim...Kuaförr önerileri konusunda ciddi yardıma ihtiacım var...
Hanımlar merhaba,
Ben de eylülde evleniyorum kısmetse ama ne yazık ki kuaförümü bulamadım dahaForumdan takip ettiği kadarıyla Nokta ve Nexus var bu civarda ama alternatifleri çoğaltmak istiyorum. Bakırköy'de Kırıktarak'a giden var mı mesela hiç görmedim. Ya da tavsiye edebileceğiniz özellikle makyajda başarılı olan kuaförler var mıdır?
kızlar merhaba öncelikle hepinize mutluluklar diliyorum....bende bahçelievlerde oturuyorum fakat ıkı yıldır araştırdım modellerini beğendiğim bir kuaföre gittim ve hiçte pişman olmadım gerek düğünüme gelen misafirlerim gerek daha facebooktan fotomu paylaştığım arkadaslarım peri kızı gibi oldugumu söylediler kuaför bayrampaşada damla yağmur arı kuafördür isterseniz bu konuda size yardımcı olabılır telefon numaralarını verebılırım kolay gelsin.
Merhaba kizlar,
Bende bu konuda bir suru topic actim anlattim da anlattim bir suru yerlede gorustum. Bir kere noktayi nasil bu kadar ovduklerini asla anlayamadim. Personeli o kadar ukala okadar ilgisiz ki Dunya nin en guzel sacini da yapacak olsalar gitmem. Kardesler kuafor icind ebenzer birsey soyleyebilirim. Makyaj malzemelerine bakabilir miyim diyince makyoz bana cok anliyorsunuz heralde dedi. Anlayip anlamam onu hic ilgilendirmez ama Mac kullaniyorum , kroylan kullaniyorum diyen yerleer (Mesela Fatis te As kuafor ) araya flormarlari doldurmuslar.. Bugun SSM de Selcuk Bey le gorustum. Bakirkoy bana uzak kaldigi icin daha once hic dusunmemistim ama son care olarak gittim. Makyaj malzemelerini goremedim makyozlari ayri sanirim yokmus ama Selcuk beyin elektirigi o kadar olumluydu ki karar verdim sanirim. Persembe gunu beni mutlaka provaya cagirdi birbirimizi tanimak adina dedi. (Perihan abla kuaforle bende konustum ama prova yapmiyorlarmis bence bu bir guvensizlik ornegi). Bu yaklasimi cok hosuma gitti. Karsida oturanlarada UGurkan kuaforu tavsiye ediyorum onuda cok duydum dugun fuarinda harikalar yaratmis... Simdilik bu kadar prova sonrasinida anlatirim :)
canım provanın sonucunu öğrenebilir miyim. nasıl geçti tavsiye eder misin?
çoook teşekkür ederim. benim de temmuzda düğünüm var ve bahçelievlerde oturuyorum. bakırköy civarları benim için çok uygun kuaför için. ve çook kararsızım. aynen dediğin gibi o şebek gibi makyajlardan nefret ediyorum. doğal görünmek istiyorum.Selam tekrardan :) Provam güzel geçti ben nişanda açık bir saç modeli istiyordum düğünde sıcak olacağı için cesaret edemem ama nişanım 2 gün sonra olduğu için açık bırakayım dedim. Kalıp gibi bir maşa istemiyordum o yüzden maşamı prova ettik. Taç takmayı düşünüyorum o zaman henüz hazır olmadığı için komple yapamadık. Yarın tacımla tekrar gidip şekli şemalini konuşacağız. Ben memnun kaldım özellikle ilgililer. Hangi kuaför 2 kere provaya çağırıyor üstelik bu daha nişan. Makyaj malzemelerinin tümü Mac ti harika paletleri var. Ama makyaj provamı da yarın yaptıracağım. Onun içinde henüz bir şey diyemem ama İnternetten baktığım kadarıyla kimse facia bri makyajla çıkmamış :)
Merhaba kizlar,
Bende bu konuda bir suru topic actim anlattim da anlattim bir suru yerlede gorustum. Bir kere noktayi nasil bu kadar ovduklerini asla anlayamadim. Personeli o kadar ukala okadar ilgisiz ki Dunya nin en guzel sacini da yapacak olsalar gitmem. Kardesler kuafor icind ebenzer birsey soyleyebilirim. Makyaj malzemelerine bakabilir miyim diyince makyoz bana cok anliyorsunuz heralde dedi. Anlayip anlamam onu hic ilgilendirmez ama Mac kullaniyorum , kroylan kullaniyorum diyen yerleer (Mesela Fatis te As kuafor ) araya flormarlari doldurmuslar.. Bugun SSM de Selcuk Bey le gorustum. Bakirkoy bana uzak kaldigi icin daha once hic dusunmemistim ama son care olarak gittim. Makyaj malzemelerini goremedim makyozlari ayri sanirim yokmus ama Selcuk beyin elektirigi o kadar olumluydu ki karar verdim sanirim. Persembe gunu beni mutlaka provaya cagirdi birbirimizi tanimak adina dedi. (Perihan abla kuaforle bende konustum ama prova yapmiyorlarmis bence bu bir guvensizlik ornegi). Bu yaklasimi cok hosuma gitti. Karsida oturanlarada UGurkan kuaforu tavsiye ediyorum onuda cok duydum dugun fuarinda harikalar yaratmis... Simdilik bu kadar prova sonrasinida anlatirim :)
çoook teşekkür ederim. benim de temmuzda düğünüm var ve bahçelievlerde oturuyorum. bakırköy civarları benim için çok uygun kuaför için. ve çook kararsızım. aynen dediğin gibi o şebek gibi makyajlardan nefret ediyorum. doğal görünmek istiyorum.
fiyatları hakkında da biraz bilgi verirsen çok sevinirim...
Düğün paket 450 Tl diye biliyorum ben nişanda 250 TL verdim... (Manikür, Kaş,bıyık makyaj ve saç dahildi.. ) Makyajımı da beğendim, saçımı da ama terleyince yüzüm çok parlamış mesela düğün için bunu tekrar konuşmak isterim. Tüm malzemeleri gerçekten MAC önünüze palet gibi seriyorlar. Makyajımın gerek hafifliği, gerek gölgeleri , maskelemesini ben çok beğendim. Saçımı da beğendim fakat ben zaten basit bir model istemiştim nişan olduğu için açık bırakmak istedim . (Düğünüm Ağustosta düşer diye düğüne cesaret edemiyorum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?