Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bakırköy-Bahçelievler-Ataköy-Yenibosna civarı kuaför

Ay_s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
75
19
98
İstanbul
Hanımlar merhaba,

Ben de eylülde evleniyorum kısmetse ama ne yazık ki kuaförümü bulamadım daha Forumdan takip ettiği kadarıyla Nokta ve Nexus var bu civarda ama alternatifleri çoğaltmak istiyorum. Bakırköy'de Kırıktarak'a giden var mı mesela hiç görmedim. Ya da tavsiye edebileceğiniz özellikle makyajda başarılı olan kuaförler var mıdır?

arkadasım ssm de yaptırmıstı cok basarılıydı bi görüş istersen cnm

ben kesinlikle bakırköyde emre dalkılıçı öneriyorum nişanımdada oradaydım düğündede kısmetse oradayım bence bi görüş bakırköy meydan burgerkingin arkasında

düğün beylikdüzünde...
güngören, bahçelevler,bakırköy florya yeşilköy...her yer uyar köprü trafigine girmedigim sürece

ben bahçelievlerde jest kuaförü öneririm yayla ışıkların orda özellikle makyajda nurdane hanımın üzerine tanımam beniim mezuniyet + söz + nişan makyaj ve saçım hep oradan her seferinde beğenileri alıyorum kesinlikle tavsiye ederim.. nexus a da gittim inanın orda çektirdigim fönü jestte düzelttirdim..

Son düzenleme:

tabiiki MUSTAFA ÖZEN. bahçelievler haznedarda. hospitalium'un hemen karşısında.
benim düğünüm asya yakasında olacak sanırım ama genede saçımı orda yaptırmak istiyorum.
çok iyiler.

Bahçelievler Yayla da Esfira kuaförü öneririm cnm. Kınamda oraya gittim ve çok çok memnun kaldım.

Saçımı da makyajımı da harika yaptılar. Makyajı porselen yapıyorlar zaten.Kına gecemde evlilik tarihi yakın olan tüm arkadaşlarım kuaförümü sorup durdu :) Sadece ben değil yanımda gelenler de çok memnun kaldı. İşlerini çok iyi yapıyorlar. Şu anda İstanbul dışında oturuyorum İstanbul a her gittiğimde muhakkak uğrarım oraya saçımı boyatmaya, maniküre,saç kesimine falan

kızlar merhaba öncelikle hepinize mutluluklar diliyorum....bende bahçelievlerde oturuyorum fakat ıkı yıldır araştırdım modellerini beğendiğim bir kuaföre gittim ve hiçte pişman olmadım gerek düğünüme gelen misafirlerim gerek daha facebooktan fotomu paylaştığım arkadaslarım peri kızı gibi oldugumu söylediler kuaför bayrampaşada damla yağmur arı kuafördür isterseniz bu konuda size yardımcı olabılır telefon numaralarını verebılırım kolay gelsin.

bende yaptıkları saçları gördüm facebookta hepsı harıka saçta boyuyorlarmı ücret konusunda nasıl peki??

bende facede gördüm yaptıkları saçların fotoğraflarını . yapılan topuzlar gelinlerin kafasından büyük. çok hemde çok abartılı topuzlar ve makyajlar yapılıyor gelinlerin gözleri makyajdan seçilmiyor. acıkçası ben gelin saçımı ve makyajımı oraya yaptırmak istemezdim.

Merhaba kizlar,

Bende bu konuda bir suru topic actim anlattim da anlattim bir suru yerlede gorustum. Bir kere noktayi nasil bu kadar ovduklerini asla anlayamadim. Personeli o kadar ukala okadar ilgisiz ki Dunya nin en guzel sacini da yapacak olsalar gitmem. Kardesler kuafor icind ebenzer birsey soyleyebilirim. Makyaj malzemelerine bakabilir miyim diyince makyoz bana cok anliyorsunuz heralde dedi. Anlayip anlamam onu hic ilgilendirmez ama Mac kullaniyorum , kroylan kullaniyorum diyen yerleer (Mesela Fatis te As kuafor ) araya flormarlari doldurmuslar.. Bugun SSM de Selcuk Bey le gorustum. Bakirkoy bana uzak kaldigi icin daha once hic dusunmemistim ama son care olarak gittim. Makyaj malzemelerini goremedim makyozlari ayri sanirim yokmus ama Selcuk beyin elektirigi o kadar olumluydu ki karar verdim sanirim. Persembe gunu beni mutlaka provaya cagirdi birbirimizi tanimak adina dedi. (Perihan abla kuaforle bende konustum ama prova yapmiyorlarmis bence bu bir guvensizlik ornegi). Bu yaklasimi cok hosuma gitti. Karsida oturanlarada UGurkan kuaforu tavsiye ediyorum onuda cok duydum dugun fuarinda harikalar yaratmis... Simdilik bu kadar prova sonrasinida anlatirim :)

canım provanın sonucunu öğrenebilir miyim. nasıl geçti tavsiye eder misin?

Son düzenleme:
canım provanın sonucunu öğrenebilir miyim. nasıl geçti tavsiye eder misin?

Selam tekrardan :) Provam güzel geçti ben nişanda açık bir saç modeli istiyordum düğünde sıcak olacağı için cesaret edemem ama nişanım 2 gün sonra olduğu için açık bırakayım dedim. Kalıp gibi bir maşa istemiyordum o yüzden maşamı prova ettik. Taç takmayı düşünüyorum o zaman henüz hazır olmadığı için komple yapamadık. Yarın tacımla tekrar gidip şekli şemalini konuşacağız. Ben memnun kaldım özellikle ilgililer. Hangi kuaför 2 kere provaya çağırıyor üstelik bu daha nişan. Makyaj malzemelerinin tümü Mac ti harika paletleri var. Ama makyaj provamı da yarın yaptıracağım. Onun içinde henüz bir şey diyemem ama İnternetten baktığım kadarıyla kimse facia bri makyajla çıkmamış :)

çoook teşekkür ederim. benim de temmuzda düğünüm var ve bahçelievlerde oturuyorum. bakırköy civarları benim için çok uygun kuaför için. ve çook kararsızım. aynen dediğin gibi o şebek gibi makyajlardan nefret ediyorum. doğal görünmek istiyorum.
fiyatları hakkında da biraz bilgi verirsen çok sevinirim...

Bahçelievler bakırköy civarındaki tartışmasız en kaliteli kuaför kesinlikle noktadır. Personeli de öyle vıcık vıcık ilgili lakayit değil işlerini yapıyolar olması gerekitiği gibi resmiyet çerçevesinde bi tutumları var Ben yaklaşık 10 senedir noktaya gidiyorum kesim boya ve makyaj yaptırıcağım zaman diğer fön dür ağdadır gereksiz pahalı ama önemli olan şeylerde Röfle olsun gelin başı olsun kesim olsun kendinizi riske atmaya değmez Ben şimdiye kadar hiç bi konuda sorun yaşamadım maşallah diyeyim Geçenlerde gelinbaşı için konuştum ama çok fazla fiyat çıkardılar Yanımda gelicekler olmasa çok isterdim ama parasal açıdan kaygınız yoksa gözü kapalı gidebilirsiniz

Düğün paket 450 Tl diye biliyorum ben nişanda 250 TL verdim... (Manikür, Kaş,bıyık makyaj ve saç dahildi.. ) Makyajımı da beğendim, saçımı da ama terleyince yüzüm çok parlamış mesela düğün için bunu tekrar konuşmak isterim. Tüm malzemeleri gerçekten MAC önünüze palet gibi seriyorlar. Makyajımın gerek hafifliği, gerek gölgeleri , maskelemesini ben çok beğendim. Saçımı da beğendim fakat ben zaten basit bir model istemiştim nişan olduğu için açık bırakmak istedim . (Düğünüm Ağustosta düşer diye düğüne cesaret edemiyorum.)

aa fiyatı da uygunmuş baya. çok teşekkür ederim yardımların için. ben de bakayım mutlaka. umarım düğününde de çok memnun kalırsın. mutluluklar şimdiden :)

Çok teşekkür ederim :) Sana da mutluluklar dilerim.. Eğer farklı yerlerle görüşürsen sende haber ver :) Ben saç için başka bir yer düşünmüyorum ama belki düğünde makyajımı porselen ve su bazlı istersem makyöz arayabilirim. hoş oda çok pahalıya gelebilir.. Dediğim gibi çok beğendim ama bu porselen makyaj olayı içimde kalacak gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…