- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- 33
- Konu Sahibi Siyahgiyenkiz
Merhabalar öncelikle . Başlıkta belirttiğim gibi bakireyim bekarım cinsel ilişkiye girmedim. Sürtünme ya da masturbasyon yoluyla içeriye birşey girmediği sürece zarın bozulmadığını okudum. İki adet arası kanamam çok oluyor kistim olduğu için, üşütünce de çok kan gelir sebepsiz yere. bu yüzden erkek arkadaşımla sürtünmelerden sonra gelen kanı pek ciddiye almıyordum. Az önce duştan çıktım genital temizlik yaparken dikkatimi çekti deliğim fazla büyük geldi gözüme. Acaba duşun etkisiyle mi gevşedi büyüdü dedim bekledim biraz. Her baktığımda farklı bi görünüm alıyor. Bozuldu mu diye merak ediyorum ama çamaşırsız bile birşey olmadı baskıdan bozulabilir mi? Bazen önünü bi et parçası kapatıyor deliği hiç göremiyorum ıkınınca çıkıyor delik. Bazen delik kocaman ve sanki bozulmuş kızlık zarı modelleri gibi gözüküyor. Ve çok açıp ıkınınca deliğin içinden et sarktığını görüyorum dil gibi ince bi et. Deliğin içindeki et senelerdir var. Yarım perdeli kızlık zarı diyordum kendime önceden ama anneme gösterdim o da anlayamadı bozulunca olur bu ama? Dedi. Kızlık zarı benim gibi olan var mı bu konuda bilgisizim doktora gidicem ama sizden fikir almak istedim gereksizse boşuna uğraşmayayım