• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakireyim vajina deliğim bi ilginç?

Siyahgiyenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
400
206
33
Merhabalar öncelikle . Başlıkta belirttiğim gibi bakireyim bekarım cinsel ilişkiye girmedim. Sürtünme ya da masturbasyon yoluyla içeriye birşey girmediği sürece zarın bozulmadığını okudum. İki adet arası kanamam çok oluyor kistim olduğu için, üşütünce de çok kan gelir sebepsiz yere. bu yüzden erkek arkadaşımla sürtünmelerden sonra gelen kanı pek ciddiye almıyordum. Az önce duştan çıktım genital temizlik yaparken dikkatimi çekti deliğim fazla büyük geldi gözüme. Acaba duşun etkisiyle mi gevşedi büyüdü dedim bekledim biraz. Her baktığımda farklı bi görünüm alıyor. Bozuldu mu diye merak ediyorum ama çamaşırsız bile birşey olmadı baskıdan bozulabilir mi? Bazen önünü bi et parçası kapatıyor deliği hiç göremiyorum ıkınınca çıkıyor delik. Bazen delik kocaman ve sanki bozulmuş kızlık zarı modelleri gibi gözüküyor. Ve çok açıp ıkınınca deliğin içinden et sarktığını görüyorum dil gibi ince bi et. Deliğin içindeki et senelerdir var. Yarım perdeli kızlık zarı diyordum kendime önceden ama anneme gösterdim o da anlayamadı bozulunca olur bu ama? Dedi. Kızlık zarı benim gibi olan var mı bu konuda bilgisizim doktora gidicem ama sizden fikir almak istedim gereksizse boşuna uğraşmayayım

Mesela şuanda oldukça küçük yuvarlak bir delik gözüküyor az önce sanki kenarları tırtıklamış uzun büyük bi görüntü vardı

Ayrıca zaten iç dudaklarım dış dudaklardan bayağı büyük eskiden beri böyle. Bacaklarımı kapantınca bile klitoris ve iç dudaklar gayet gözüküyor.Genital bölgem etli değil zaten kendim de oldukça zayıfım. Bu canımu sıkan bi görüntüydü bide üstüne bu eklendi tedirgin oldum

Arkadaşlar yardım isteyen insanı azarlama hakkını kendinizde nerden buluuorsunuz bırakın artık lütfen yardımcı olmayacaksanız . Nelerini nelerini yazıyorlar buraya acaba yanlış bi başlıkta mı açtım konumu? Genital estetik diyince atladım heralde yanlış alan

Gözlerim kanadı
57-gif.1318280

@JustHoldMe bilir bunu kesin
35-gif.1318282

Arkadaşlar yardım isteyen insanı azarlama hakkını kendinizde nerden buluuorsunuz bırakın artık lütfen yardımcı olmayacaksanız . Nelerini nelerini yazıyorlar buraya acaba yanlış bi başlıkta mı açtım konumu? Genital estetik diyince atladım heralde yanlış alan

Ya sen iyi misin?
İnsan vajinasını açıp neden inceler ki?
Arkadaşlar dalga geçmeyin diyorsun ,iyide bir kızlık bu kadar kolay mı bozuluyor onu araştırmadın mı?
33 yıllık kadınım ,1 defa eğilip bir yerime bakmadım. Sen detaylıca anlatıyorsun.
Bu insanlar nereden bilsin ,kaldı ki bu yazdıkların gibi doktora anlatsan dumur olur...
Kendine gel lütfen ,durup dururken kızlık bozulur mu ? Öyle kolay mı?
smileys256-gif.1318423

Ben bir öğretmenim ve mümkünse çocuğa cinsel eğitim verirken kendisini tanımasını kendi vücudundan kaçmaması gerektiğini öğretiyoruz. üstü kapalı korkarak aa cısss dokunma ellemelerle konuyu bu noktaya getirince haliyle sonuçları da bu oluyor. Teşekkürler yardımlarınız için:)

Ya sen iyi misin?
İnsan vajinasını açıp neden inceler ki?
Arkadaşlar dalga geçmeyin diyorsun ,iyide bir kızlık bu kadar kolay mı bozuluyor onu araştırmadın mı?
33 yıllık kadınım ,1 defa eğilip bir yerime bakmadım. Sen detaylıca anlatıyorsun.
Bu insanlar nereden bilsin ,kaldı ki bu yazdıkların gibi doktora anlatsan dumur olur...
Kendine gel lütfen ,durup dururken kızlık bozulur mu ? Öyle kolay mı?
smileys256-gif.1318423

Ahahahha sesli güldüm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben bir öğretmenim ve mümkünse çocuğa cinsel eğitim verirken kendisini tanımasını kendi vücudundan kaçmaması gerektiğini öğretiyoruz. üstü kapalı korkarak aa cısss dokunma ellemelerle konuyu bu noktaya getirince haliyle sonuçları da bu oluyor. Teşekkürler yardımlarınız için:)
doktorlar vajina girişini iyi görebilmek için bile spekülüm kullanıyor, üstten bakınca ben göremiyorum şahsen, artık bozulduysa da bozulmadıysa da annenize söylemişsiniz oda bozulmuş gibi demiş zaten. giden gitmiştir yapıcak bişey yok.

Et sarkması vs bana anormal bir durum gibi geldi mantardan ya da başka sorundan kaynaklanmasından korktum haliyle zarla ilgili pek şüphem yok aslında ancak mantıklı sebep aradım o kadar komik olan sizin olaya verdiğinz tepkiler gibi geldi bana fakat trajikomik

Niye bu kadar garipsenmiş anlamadım. Bi yeriniz kızardığında kaşındığında açıp bakmıyor musunuz ne var diye? İnsan kendi vajinasına neden bakmaz ben de bunu anlamıyorum. Bakana da niye tepki gösterir ? Çok enteresan kadınlar bile buna bu şekilde yaklaşıyorsa bazı şeyler tabu olmaktan çıkamayacak sanırım.

Siz doktora gidin konu sahibi burada pek cevap alamazsınız. Ben de mantar problemi yaşadım böyle bir şeye sebep olmaz sadece kaşıntı yapıyor kızarıklık tahriş yapıyor.

Niye bu kadar garipsenmiş anlamadım. Bi yeriniz kızardığında kaşındığında açıp bakmıyor musunuz ne var diye? İnsan kendi vajinasına neden bakmaz ben de bunu anlamıyorum. Bakana da niye tepki gösterir ? Çok enteresan kadınlar bile buna bu şekilde yaklaşıyorsa bazı şeyler tabu olmaktan çıkamayacak sanırım.

Siz doktora gidin konu sahibi burada pek cevap alamazsınız. Ben de mantar problemi yaşadım böyle bir şeye sebep olmaz sadece kaşıntı yapıyor kızarıklık tahriş yapıyor.

Evli olmayan bayanlara cıssss yasak biliyorsunuz böyle konular açıp bakamaz bile kendi bedenine. fakat evliler burda afedersiniz tüm mahremlerini ortaya serebilir şaşkınlık içerisindeyim gerçekten durumun bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum. Her neyse teşekkür ederim mantardan kaynaklı kızarık ve şişmeler olabilir diye duymuştum iç dudaklarda ama en iyisi doktora danışmak. :)

Back