How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bakirenin Aşığı (Boleyn Kızı ve Kraliçenin Soytarısının devamı)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ispita
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

ispita

Ziyaretçi
Philippa Gregory'nin yazdığı Boleyn Kızı ve Kraliçenin Soytarısının ardından, serinin bu 3. kitabında bu sefer bir kadının değil bir erkeğin taht üzerindeki hırslarını görüyoruz. Bu uğurda evliliğini ve neredeyse tüm ülkeyi mahvetmeyi göze alan Dudley alışık olduğumuz karmaşık ihanetler dünyasına erkek gözünden bir bakış açısı kazandırmış. Aynı zamanda 3. nesil bir Boleyn kızıyla da tanışıyoruz. Serinin ilk ikisinden hoşlananlar için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir roman olduğunu düşünüyorum. İyi okumalar...

boleyn kızını okudum şimdi kraliçenin soytarısını okuyorum ama mary.nin anlatmaa dvm etmesni isterdim..

erkek gözü farklı bir bakış açısı katmış ama yinede marynin yokluğu hissediliyor

ilk iki kitabı kadar güzel değildi. Okunabilir fakat aynı tad bulunmaz bence.

dünn aldımm bugünn başlıcmmm okumaya

ya arkadaşlar ben boleyn kızı filmini izledim acaba kitabınıda okusammı diye kararsız kaldım çünkü genelde kitap ve film farklı oluyor yardımcı olurmusunuz

bende bugün aldım.bakalım diğer 2 kitap gibi sürükleyici mi?salı akşamlarıda e2 de the tudors dizisini seyrediyorum.karakterler o kadar tanıdık geliyor ki artık kendimi VIII.henry döneminde yaşıyor gibi hissediyorum :)

Back