bakirelikte jinekolojik muayene nasıl

lewyymocha

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
118
16
pantalon çıkarınca falan üstümüze bez tarzı bişi örtüyorlar mı? elbisem yokta
ve oraya birşey sokmuyor dimi
kan testi yapıyormu

ayakkabını ve ustunu cıkarıyorsun ustune ortu verıyorlar
catal ısmı verılen uzanma koltuguna uzanıyorsun bacagını acarak

bakıre kıza kesınlıkle elle muayene yapmazlar bakıre oldugunu bılırde sen yınede soylersın zaten

gerekırse ultrosonla bakar

muayne ye girerken soruyor bakiremisin diye.
bakireyim diyorsun ultrasonla bakiyor.
hayir bakire degilim diyorsun alttan muayne ediyor

Ne alaka bakirelere alttan muayne yapılmaz ultrasonla bakılır neden üstünü çıkarcaksınki

ne korkutuyorsun kızı..çatal felan..sadece karından bakıyorlar..ama yurt dışında bakire felan dinlemezler..herkes muayne edilir..türkiyede yapmıyorlar muayne..

Bakirelere alttan bakmaz doktor. .

Ultrasonla karından bakarlar ..

ne korkutuyorsun kızı..çatal felan..sadece karından bakıyorlar..ama yurt dışında bakire felan dinlemezler..herkes muayne edilir..türkiyede yapmıyorlar muayne..

canım benım ben 13 yasımdan berı mantar hastasıyım her sene gıderdım doktora bekarkende

mantar muayenesı ıcınde acıp bakıyorlar elle muayene etmeden

veya smear testı yapabılıyorlar

arkadasın ne ıcın gıdecegını bılemedıgımızden belkı cıkması gerekebılır

catalın öcü oldugunu bılmıyordum nıye korksun kı asıl boyle dıyerek korkulacak bırsyemıs gıbı algılanabılır

kızlık zarı muayenesınden tut mantar muayenesınden tut alerjı siğil genc kızlarda kist gıbı seylerde hep altdan bakarlar kızlık zarına asla zarar vermeden

hatta kızlık zarına asla zarar gelmeden kist amelıyatı bıle olunabılır

bunun turkıyeyle yurt dısıyla alakası yokkı canım benım orda affetmezler burası turkıye gıbı bı dusunce cok yanlıs
ona bakarsan burası memleketım dogu mantıgına gore yurt dısı yurt ıcı tıp ve muayene degısıyorsa memlekete gorede degısır demekkı :) yapma gozunu sevdıgım

keske bı doktor yazsada buraya bızı bır aydınlatsa :)

sen bekarken catala cıkmamıs olabılırsın ama muayeneye cıkan coookkk kısı var bende dahil

zara zarar vermek okadar kolay degıl merak etmesın kımse

ben gıttım bakıre olup olmadıgımı sormadı bıle ultrasonla baktı dırek yaşım genc dıye heralde anladı

ben hiç çevremden duymadım..şimdiye kadar rahatsız kist ameliyatı olan kızlar oldu..hepside karından oldular..kendi kızımda dahil..ama yurt dışında önem verilmediği için..ciddiye almıyorlar orada da şahit oldum muayne edilen bekar kızlara..ben sadece kendim demedim..ben yurt dışında doğdum büyüdüm..orayıda biliyorum..burayıda..iki ülke arasındaki farkı paylaşmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…