- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
-
- Konu Sahibi papatyalarr
bak şimdi kısaca özet yapayım; kimse ak kaşık falan degıl. '' ufak tepek şeyler yasıyorduk, sonra nasıl olduysa oluverdi ve bekaretım gıttı''Buradaki yorumları okudum inanamıyorum... Daha çok üstüne gidin kızın, vurun ...!!! Hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız ya !!! Her şeyin en doğrusu sizin yaşadığınız küçük dünyanızın kurallarına göre belirlenmiştir.
Üniversite de yaptı yaptı yanına kaldı ne demek, ne biliyorsun mutluluğunu... nedir yani ben yapmadım ama onun gibi mükafatlandırılmadım mı ?? Fabrikatör koca benim olmalı mıydı?? Demek ki bazı şeyler, bazı hareketlerin sonucunda elde edilmiyor.
hiç hoş değil .... Yorumlarınız kırıcı ve yıkıcı, yapıcı olmalısınız... Bu dünyadan binlerce kültür geldi geçti gitti... Sizin küçük dünyanızın kültürü genel geçer evrensel kanun değil bunu öğrenin artık...
Dinleme arkadaşım sen bunları, sen bir hata yapmış olabilirsin ? Ne biliyor bunlar görgüleri bilgileri ne? En görgülünün bilgilinin bu dünyada bildiği ne? Kim biliyor ölümden sonrasını.. Yapmış olabilirsin.. tövbe et canım.. Kimselere ve kimselere anlatma geçmişine göm. Ders al yaptıklarından, tekrar yapma, kimseye güvenme, çalış et kimseye muhtaç olma.. Duygusal anlamda da kimseye muhtaç olma.. Tek ol ama gururlu ol...
19 yasindayim. Bundan 4 yil once bi cocukla tanistim, etrafi kiz doluydu. Ben ise ondan baska bi erkekle cikmamistim bile. Sevgili olduk beni 4 sene eliyle besledi bana kiyamazdi.Ufak tefek birseyler yasiyorduk. Bundan 1 yil once birlikte olduk. kazayla yapmisti. Eve geldigimde anladim direkt ona soyledim. Sevinmisti beni sahiplendi etrafindaki herkesi sildi, ailesi beni seviyordu.. Benim psikolojim bozulmustu kendimi eksik hissediyordum genc yasimda bakireligimi kaybetmek bana cok agir geldi bunu sorun eden bir milletiz ailem duysa kaldiramaz. Ona kotu davrandim benden birsey calmis gibi her kucuk kavgada ustune yuklendim. Masumiyetimi kaybetmis hissettim. Son zamanlarda o da bana kufur etmeye hakaret etmeye her kavgada ayrilmaya kalkisti. namusuma dil uzatir oldu. kaldiramadim bunlari ayrildik 3 gun once. Bi kiz ilk erkegini unutamaz biliyorum. kendimi kullanip atilmis ve kirlenmis hissediyorum. Kucul bir kiz cocugu gorunce masumiyet aklima gelip agliyorum. kimseye anlatamadim bakire olmadigimi hayata karsi nasil direnmem gerektigini bilmiyorum biraz fikir verirmisiniz bana psikolojim bozuk evden cikasim yemek yiyesim bile gelmiyor..
Buradaki yorumları okudum inanamıyorum... Daha çok üstüne gidin kızın, vurun ...!!! Hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız ya !!! Her şeyin en doğrusu sizin yaşadığınız küçük dünyanızın kurallarına göre belirlenmiştir.
Üniversite de yaptı yaptı yanına kaldı ne demek, ne biliyorsun mutluluğunu... nedir yani ben yapmadım ama onun gibi mükafatlandırılmadım mı ?? Fabrikatör koca benim olmalı mıydı?? Demek ki bazı şeyler, bazı hareketlerin sonucunda elde edilmiyor.
hiç hoş değil .... Yorumlarınız kırıcı ve yıkıcı, yapıcı olmalısınız... Bu dünyadan binlerce kültür geldi geçti gitti... Sizin küçük dünyanızın kültürü genel geçer evrensel kanun değil bunu öğrenin artık...
Dinleme arkadaşım sen bunları, sen bir hata yapmış olabilirsin ? Ne biliyor bunlar görgüleri bilgileri ne? En görgülünün bilgilinin bu dünyada bildiği ne? Kim biliyor ölümden sonrasını.. Yapmış olabilirsin.. tövbe et canım.. Kimselere ve kimselere anlatma geçmişine göm. Ders al yaptıklarından, tekrar yapma, kimseye güvenme, çalış et kimseye muhtaç olma.. Duygusal anlamda da kimseye muhtaç olma.. Tek ol ama gururlu ol...
Kimse kimseye baskı yapmıyor yaşamak istersin yaşarsın kimseyi ilgilendirmez sanki tecavüz ediyorlar
Karşı tarafın hak ettiğini nereden biliyorsunuz çoğu saf oluyor nikah kıydırılıyor herkesin diktirme parasımı var sanıyorsun
Sen et parçası gibi davranırsan tabi ikinci sınıf olursun dik duracaksın kendin olacaksın yine kendi kafa denginle evlenirsin bunu kandırırım ben diye evlenilir mi ?
Erleklerin malum sözleri nerden geliyor hayır o kadar kutsalmı bu erkekler bu kadar numaraya dalavereye giriyorsunuz ? İstemeyene kapı orada diyeceksin yoksa yaşamayacaksın azcık kadın olun ya
Tam tersi aslında kadının en büyük düşmanı yine kadın !kadının kadınla dayanışması yok ben bunu bi kez daha anladım
ben de bunu demek istemiştimTam tersi aslında kadının en büyük düşmanı yine kadın !
bende onu okudum. alıntı yanlış galiba:)Tepkiniz bana değildi heralde :)
Ülkemizde öyle malesef. Herşey erkeklere hak, kadınlara haram.ben de bunu demek istemiştim
gerçekten düşmıyız birbirimizin
boşuna erkeklere sayıp sövmeyelim yani
Bana da kıskanmış gibi geldi. Yani kendi bakire haliyle fabrikatör bulamamış.Şans mı? Kızın hiç mi güzel tarafı yoktu? Ya da belki de evlendiği adam saçma salak herifin teki?
Konuya cevap yazıcaktım bunu görünce iğrendim.
Yemediği halt kalmadı zenginle evlendi yanına kar kaldı he. Çok avam bir anlatım. Sizler bunu yaşayamadığınız için kıskanıyor gibi konuşuyorsunuz. Kime ne?
Sefası olsun.
Ayy erkek yaptıklarının arkasında durmuyorken kadın neden durmak zorunda bırakılıyor ki? Ne yani bu kız yaşadıklarının bedelini ömür boyu yuva kuramayarak, anne olamayarak ki ödesin? Yaptığının bedelini ödesin diyen arkadaşlar erkeğin ödediği bedel nerede bu soruma cevap versinler? Dürüstlük genelevde milli olup bakire değil diye sevgiliyi terk etmek mi? Dürüstlük, güven bunun neresinde?Tabiki öyle ama herkes sen ben gibi güçlü durmak zorunda mı? Herkesin karakteri bir mi? Birlikte oldu canı istedi. Pişman olmak dünyanın en kötü şeyi. Ama oldu işte. Ne yapsın ya? Arkasında duramıyor diye kadına kinlenmek neden?
erkekler masum her gun bi bayanla birlikte olsunlar ama evlenmeye kalkınca bakire kız isterim el değmemiş kız isterimÜlkemizde öyle malesef. Herşey erkeklere hak, kadınlara haram.
Biz dünyaya onların namusu olmaya geliyoruz.
Bu düşünceyi kadin erkekten daha cok sahiplenince al sana en büyük düşman.
Tabi ki değil.. Söyledikleriniz tam yerinde o yüzden alıntıladım :)Tepkiniz bana değildi heralde :)
Kusura bakmayın:)Tabi ki değil.. Söyledikleriniz tam yerinde o yüzden alıntıladım :)
kızları okutmayıp doktora götürünce kadın doktor isterim diyen zihniyetle aynı bunlarerkekler masum her gun bi bayanla birlikte olsunlar ama evlenmeye kalkınca bakire kız isterim el değmemiş kız isterim
......