Bakirelik..

bak şimdi kısaca özet yapayım; kimse ak kaşık falan degıl. '' ufak tepek şeyler yasıyorduk, sonra nasıl olduysa oluverdi ve bekaretım gıttı''
eger ufak tefek seyler yasanıyorsa bekarette söz konusu olmaması gerek
kirlenmiş hissedıyormus kendını ? zar gıdınce hissedıyor ama o ufak tefek olaylar masumcuk olaylar dımı?
burada kımsenın yaptıgı kımseyı ılgılendırmez. yaşadıgı şeyin arkasında olmaması, hatta kendını kirlenmiş hissetmesi, yok küçük kız cocugu gorunce bılmem ne olması falan filan...
arkadas düşünce yapın buna müsait degılse, neden sevgılınle bişiler yaşadın, adam sana zorla mı sahıp oldu, bu ne yaman celıskı? demezler mı adama?
bu arada ben evlılık öncesi ilişkiye karsı bırı degılım
olana da saygım var
ama bişileri yaşamayı göze alıyorsan arkasında olacaksın

daha çok gençsin neler neler yaşayacaksın. bir zar parçası canını sıkmasın. çok lazımsa diktirirsin mühim değil. böyle ufak şeyleri kafaya takma... o pis herifi hayatına bir daha sokma önüne bak.

Yazmayim diyorum ama sadece ilk iki sayfayı okudum ve bana yetti. 19 yaşındaki bir kızla nede güzel konuşmuşsunuz. Herkesin doğrusu yanlışı kendine burda önemli olan senden yardım isteyen birine yardım etmek. Ama astiniz kestiniz yine herzamanki gibi. İlk iki sayfaya istinaden söylüyorum. Ama ben bile okurken dayanamıyorum.
Tabiki yanlış olan şeyler var. Ama hata üstüne hata yapmamasi için neden yardımcı olamıyoruz acaba? Gerçekten üzülüyorum ya. Allah cc. Bile en ağır günahları afla mujdeliyorken biz bu kafalara devam edelim.
Konu sahibi sende Allahtan dile affını pişmanlığını Rabbinle paylaş. Sana seni Yaradandan başka kimse çare olmaz.

Tepkiniz bana değildi heralde :)

Tabiki öyle ama herkes sen ben gibi güçlü durmak zorunda mı? Herkesin karakteri bir mi? Birlikte oldu canı istedi. Pişman olmak dünyanın en kötü şeyi. Ama oldu işte. Ne yapsın ya? Arkasında duramıyor diye kadına kinlenmek neden?

Lütfen arkadaşlar dalga geçmeyin burda bir ergenden bahsediyoruz bu kadar anlayissiz olmayın olabilir insanoğlunun başına hersey gelebilir dusmem dersin dusersin bizim kizlarimizda aynı konumda olabilirdi üzülme sende ablacim daha neler çıkar kimbilir önüne bekaret artık cokda önemli değil erkekler bakirmi oluyorda bi bayan da bekaret arıyor takma kafana unutmaya çalış....

Kendin istemişsin kendin yapmışsın. Her şey iyiydi güzeldi de ayrılınca mı tersine döndü?

Bir defa şu bekarete bu kadar önem verme. Lafa gelince herkes konuşmayı biliyor ama ilk önce bir sevgili olarak, eş olarak, gelin olarak, kaynana olarak, görümce olarak, anne olarak, abla olarak, alakasız biri olarak... vs. yani bir kadın olarak sen önem vermeyeceksin bekarete. Sen önem verirsen erkekler de önem verir. Kızlık zarı diktirme gibi saçmalıklara da hiç bulaşmanı tavsiye etmem, evlenecegin adamı dakika 1 den kandırmış olacaksın çünkü. Hiç önem verme, bunu önemseyen bir adam çıkarsa da karşına yolla gitsin ama yalan söyleme.

Bir de masumiyet meselesi.... Bunu da büyütme, masumiyet sadece bebeklere ve küçük çocuklara verilebilecek bir ayrıcalık. Çünkü hem insan yaşamadıgı şeyin masumu degildir hem de yetişkin insan için masumiyet bir erdem degil bir lükstür. Yani masumiyet öyle aman aman iyi bir şey degildir.

kesinlikle diktirme canim bu seferde esini kandirdin icin uzulursun vicdan yaparsin..seni sen oldugun icin seven biri mutlaka cikar karsina sen işinde ilerle basarili ol gerisi gelecek....

ben de bunu demek istemiştim
gerçekten düşmıyız birbirimizin
boşuna erkeklere sayıp sövmeyelim yani
Ülkemizde öyle malesef. Herşey erkeklere hak, kadınlara haram.
Biz dünyaya onların namusu olmaya geliyoruz.

Bu düşünceyi kadin erkekten daha cok sahiplenince al sana en büyük düşman.

Bana da kıskanmış gibi geldi. Yani kendi bakire haliyle fabrikatör bulamamış.
Ayy erkek yaptıklarının arkasında durmuyorken kadın neden durmak zorunda bırakılıyor ki? Ne yani bu kız yaşadıklarının bedelini ömür boyu yuva kuramayarak, anne olamayarak ki ödesin? Yaptığının bedelini ödesin diyen arkadaşlar erkeğin ödediği bedel nerede bu soruma cevap versinler? Dürüstlük genelevde milli olup bakire değil diye sevgiliyi terk etmek mi? Dürüstlük, güven bunun neresinde?
Erkek kadına nasıl geçmişin hesabını vermiyorsa kadın da vermeyecek. Erkek nasıl geçmişiyle ilgili dilediği gibi yalan söyleyebilme özgürlüğüne sahipse bu ülkede kadınlar da sahip olmalı.

Ülkemizde öyle malesef. Herşey erkeklere hak, kadınlara haram.
Biz dünyaya onların namusu olmaya geliyoruz.

Bu düşünceyi kadin erkekten daha cok sahiplenince al sana en büyük düşman.
erkekler masum her gun bi bayanla birlikte olsunlar ama evlenmeye kalkınca bakire kız isterim el değmemiş kız isterim
......

insan kınamadığını yaşamadan ölmez.
hiçkimse masum değil
ama bi masumiyeti de yaşadığın cinsel olaya bakıp değerlendiremezsin
herkes kınadığını yaşar unutma
kapat kulaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…