Bakirelik..

O tavsiyeyi ben vermiştim, keşke yaşadıklarının arkasında durabilmesi mümkün olsa ama öyle biri değil anladığım kadarıyla. Nasıl ki erkekler son derece normal karşılayıp bunu ifade edebiliyor biz kadınlar sorun etmiyorsak erkekler de etmemeli ideal olan bu ama gerçekler başka. Onu kendi dünyası hayat görüşü yaşantısı bağlamında değerlendirip gerçekçi ve işe yarar bir tavsiye verdim. Çünkü iç dünyasında daha kabullenip içselleştirmediği kötülük ve hata olarak gördüğü bir konu bu.Yoksa takmayan umursamayan bir insansa zaten umursamaz buraya konu açmazdı. Kaldı ki yaşadıklarının arkasında durmasına toplumumuz müsait değil, en azından çoğu insanın yaşadığı çevre öyle. Ortadoğu toplumunda kadını dezavantajlıdır. Don kişot olmanın manası yok.
Bir de şu var erkekler kendi iç dünyalarında her ne kadar takmasa da çevreden ve dıştan gelen baskıdan dolayı takmak zorunda hissediyorlar ve takıyorlar. Mesela yabancı bir kadınla evlenen Türk erkeği bakireliği sorun yapmıyor o kızın daha önce cinsel beraberlikleri olduğunu bilerek ve normal karşılayarak evleniyor, çünkü o toplumda bu bir tabu değil ve herkes öyle düşünüyor.

Söylediklerinizin bir kısmına katılıyorum fakat sebep ne olursa olsun böyle bir saygısızlığı kendisine yapmamalı diye düşünüyorum. Allahın ve kendinin ve üstelik 3. şahısların bildiği bir şeyi hayat arkadaşım, eşim, yoldaşım dediği bir insandan saklayıp yalanlar üzerine kurulu bir evlilik yapacağına kendisini her haliyle her koşulda benimseyebilecek bir insanla evlenmesi onu hayatta daha mutlu biri yapar.

Benim anlayamadığım şu; Neden kadın kullanılmış oluyor? Sende zevk almıyor musun? Sende onu kullandın o halde? O da kendini kullanılıp atılmış hissediyor mu? Hayır tabiki. Çünkü onların zarı yok. Evet özet bu..

kazayla bekaretini kaybedip eve gelince anlayanı ilk kez duydum.sen zaten isteyerek vermişsin adamı ne suçluyorsunki yok masumiyeti mi çaldın falan zorla yapmadıya töbe est. bu kadar dram haline getirme madem ailen duyursa kötü olur diyorsun o sorumluluğa niye giriyorsun.buna kendi ettim kendi buldum denir.

Kıza ama yükleniyorsunuz bakalım kızınız olunca ne yapacaksınız birde ona zaman ayıramıyor bir işte çalışıyorsanız ve bu kızınız ergen ise !

bakireliğini kaybettin ve hayata olan direncin mi bitti ? neymiş bu böyle ya şaştım kaldım

19 yasindayim. Bundan 4 yil once bi cocukla tanistim, etrafi kiz doluydu. Ben ise ondan baska bi erkekle cikmamistim bile. Sevgili olduk beni 4 sene eliyle besledi bana kiyamazdi.Ufak tefek birseyler yasiyorduk. Bundan 1 yil once birlikte olduk. kazayla yapmisti. Eve geldigimde anladim direkt ona soyledim. Sevinmisti beni sahiplendi etrafindaki herkesi sildi, ailesi beni seviyordu.. Benim psikolojim bozulmustu kendimi eksik hissediyordum genc yasimda bakireligimi kaybetmek bana cok agir geldi bunu sorun eden bir milletiz ailem duysa kaldiramaz. Ona kotu davrandim benden birsey calmis gibi her kucuk kavgada ustune yuklendim. Masumiyetimi kaybetmis hissettim. Son zamanlarda o da bana kufur etmeye hakaret etmeye her kavgada ayrilmaya kalkisti. namusuma dil uzatir oldu. kaldiramadim bunlari ayrildik 3 gun once. Bi kiz ilk erkegini unutamaz biliyorum. kendimi kullanip atilmis ve kirlenmis hissediyorum. Kucul bir kiz cocugu gorunce masumiyet aklima gelip agliyorum. kimseye anlatamadim bakire olmadigimi hayata karsi nasil direnmem gerektigini bilmiyorum biraz fikir verirmisiniz bana psikolojim bozuk evden cikasim yemek yiyesim bile gelmiyor..

bu kısmı ilginçmiş kazayla hamile kalındığı gibi kazayla ilişkiyede girilebiliyormuş demek:KK59:

bakireliğini kaybettin ve hayata olan direncin mi bitti ? neymiş bu böyle ya şaştım kaldım
kendi isteğinle yaşamışsın bir şeyler pişman olma
masumıyet namus hayat direnci 2 cm zarla ölçülmüyor
kapa kulaklarını namus bekçilerine bırak onlar dunyanın en namuslu ınsanı olsunlar
sen kendını bılıyorsun canım
biriyle birlikte oldun diye kötü bi insan kullanılmış masumıyetını kaybetmıs bı kadın değilsin sen
sen her seyden değerlisin unutma
kaybettıgın 2 cm zardan bile degerlisin

adam kazayla kızlığını bozmasaydı sen tertemiz pürü paktın yani

no problemdi adamla sevişirken ederken

Sana şans diliyorum, ben bu tür olaylarda sadece şansınla yaşayabileceğini gördüm insanın. Umarım bir gün tekrardan mutlu olursun
aynen öyle benim üniversiteden bi tanıdığımın yaşamadığı kalmadı, bi gün onunla bi gün bununla, sonunda noldu gitti zengin fabrikası olan biriyle evlendi, şu anda bi kızı var ve çok mutlu.. ama kızın şansı vardı işte, bu yüzden geçmişi yanına kar kaldı..

olaylara yanlis yonden bakiyorsunuz konusmak icin konusmayin
yok gayette doğru yönden bakıyorum boş konuşan bir insan değilimdir

söylediklerim işinize gelmediği için size öyle geldi herhalde

ufak tefek şeyler yaşarken kazayla bekaret bozuldu diyorsun

adamla çatır çatır sevişip bekaretin bozulmuş işte

adam gibi arkasında dur bu kadar kıymetliyse yaşama

şimdi şurada sana diktir et ileride evleneceğin insanı kandır, diye tavsiyeler verseydim dolu mu konuşmuş olacaktım.

aynen öyle benim üniversiteden bi tanıdığımın yaşamadığı kalmadı, bi gün onunla bi gün bununla, sonunda noldu gitti zengin fabrikası olan biriyle evlendi, şu anda bi kızı var ve çok mutlu.. ama kızın şansı vardı işte, bu yüzden geçmişi yanına kar kaldı..

Şans mı? Kızın hiç mi güzel tarafı yoktu? Ya da belki de evlendiği adam saçma salak herifin teki?

Konuya cevap yazıcaktım bunu görünce iğrendim.

Yemediği halt kalmadı zenginle evlendi yanına kar kaldı he. Çok avam bir anlatım. Sizler bunu yaşayamadığınız için kıskanıyor gibi konuşuyorsunuz. Kime ne?

Sefası olsun.

Son düzenleme:
yok gayette doğru yönden bakıyorum boş konuşan bir insan değilimdir

söylediklerim işinize gelmediği için size öyle geldi herhalde

ufak tefek şeyler yaşarken kazayla bekaret bozuldu diyorsun

adamla çatır çatır sevişip bekaretin bozulmuş işte

adam gibi arkasında dur bu kadar kıymetliyse yaşama

şimdi şurada sana diktir et ileride evleneceğin insanı kandır, diye tavsiyeler verseydim dolu mu konuşmuş olacaktım.
ben burda yaptiklarimi gayet anlattim zaten senin ustune katip ne yaptigimi bana soylemen cok mu mantikli buraya gelecekte nasil davranmam gerektigini bilmedigim icin yazdim. ayrica beraret el ele tutusunca bile gider bekaret ayri bakirelik ayridir. bana namus dersi vermen gerekmez

çok şanslıymış gerçekten bravo ona alkış büyük işler becermiş:KK9:

güzel bir örnek:KK11:

O tavsiyeyi ben vermiştim, keşke yaşadıklarının arkasında durabilmesi mümkün olsa ama öyle biri değil anladığım kadarıyla. Nasıl ki erkekler son derece normal karşılayıp bunu ifade edebiliyor biz kadınlar sorun etmiyorsak erkekler de etmemeli ideal olan bu ama gerçekler başka. Onu kendi dünyası hayat görüşü yaşantısı bağlamında değerlendirip gerçekçi ve işe yarar bir tavsiye verdim. Çünkü iç dünyasında daha kabullenip içselleştirmediği kötülük ve hata olarak gördüğü bir konu bu.Yoksa takmayan umursamayan bir insansa zaten umursamaz buraya konu açmazdı. Kaldı ki yaşadıklarının arkasında durmasına toplumumuz müsait değil, en azından çoğu insanın yaşadığı çevre öyle. Ortadoğu toplumunda kadını dezavantajlıdır. Don kişot olmanın manası yok.
Bir de şu var erkekler kendi iç dünyalarında her ne kadar takmasa da çevreden ve dıştan gelen baskıdan dolayı takmak zorunda hissediyorlar ve takıyorlar. Mesela yabancı bir kadınla evlenen Türk erkeği bakireliği sorun yapmıyor o kızın daha önce cinsel beraberlikleri olduğunu bilerek ve normal karşılayarak evleniyor, çünkü o toplumda bu bir tabu değil ve herkes öyle düşünüyor.
Katılıyorum. Her sevgilimle birlikte olayımb ama karım bakire olsun zihniyetindeki her erkek kandırılmayı hak ediyor bana kalırsa. O çocuk hayatına istediği gibi devam ederken bu kız ömür boyu cezasını çekecek. Bu mudur adalet? Dürüstlük bunun neresinde?
Zaten epi topu bir kez seks yapmışlar, vajina hemencecik kendini toplar. İleride karşısına çıkacak erkek mümkünatı yok anlamaz. Benim görüşüm de söylememesi yönünde.

ben burda yaptiklarimi gayet anlattim zaten senin ustune katip ne yaptigimi bana soylemen cok mu mantikli buraya gelecekte nasil davranmam gerektigini bilmedigim icin yazdim. ayrica beraret el ele tutusunca bile gider bekaret ayri bakirelik ayridir. bana namus dersi vermen gerekmez
seninle polemiğe girmek istemiyorum

nasıl olsa bildiğini yapacaksın

benim tepkim ,insanların yaşadıklarının ardında durmayıp karşı tarafı kandırmaya çalışmalarına

yaşayacaksan ya tam yaşayacaksın yada hiç bulaşmayaksın bu tür şeylere

yüzeysel sevişipte zara dokunmayıp bakire olunmaz

sen o adamla öyle şeyler yaşamaya başladığın an kaybetmişsin zaten kaybedeceğini diyorum.

X