Bakirelik..

canım oncelıkle dunyanın sonu degıl bu, eve malesef mıllet olarak bu konuda asırı bır baskıya sahıbız, fakat sen aslında bu olaydan hayatının gerı kalanı ıcın ders cıkarmalısın.. kıme ne kadar guvenebılecegını demekkı bır daha dusunmen gerekebılıyormus.. ılerde karsına senı cıdden sevecek bırısı muhakak cıkacak..sen bu cocugu ve sana yasattıklarını unut bır an once ve yenı temız bır sayfa ac..

Kirlenme nedir yaa:KK57:
gözünüzü seviyom bu kadar bel baglamayin bi zar a
Masumiyet böyle ölçülmez
ilk önce kendini böyle ezmekten vazgec
olduysa oldu ne var bunda kalbin kirlenmesin ...(klişe lafimida eder noktayı koyarim:KK52:) Şaka bi tarafa kendine Böyle eziyet etmekten vazgec....daha önünde ne güzel zamanlar var onu düşün

Merhaba,

Bir üye ilerde kızlık zarı dikimi yaptırabilirsin diye tavsiyede bulunmuş. Bunu kesinlikle yapmamanı tavsiye ederim. Ne olduysa, yaşandıysa yaşandı. Başka birini kandırmak doğru değil. Yaşadıklarının arkasında durabilmelisin. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi bundan sonra önüne bakmalısın ve dik olmalısın.

Bundan 1 yil once birlikte olduk
kazayla yapmisti.

Eve geldigimde anladim direkt ona soyledim. Sevinmisti beni sahiplendi etrafindaki herkesi sildi,

Ona kotu davrandim

benden birsey calmis gibi her kucuk kavgada ustune yuklendim

Son zamanlarda o da bana kufur etmeye hakaret etmeye her kavgada ayrilmaya kalkisti

Her suçu erkeğe yüklemişsiniz maşallah,
Birlikte olduk diyorsun, zorla taciz etmediğine göre sen de istemişsin demekki,
Bi erkek bakireliği kazayla bozar mı hiç, trafikte araç mı kullanıyorsun, ne kazası bu, kontrol ikinizin elinde değil mi,
Çocuk olaydan sonra beni sahiplendi diyorsun, daha ne yapsın yani, kimi sahiplenmemesinden şikayetçi, kimi sahiplenmesinden şikayetçi,
Sahiplendiyse ona güvenmen gerekirken neden kötü davrandın, neden üzerine gittin,
Sen kötü davrandıkça onun hakaret etmesine neden şaşırıyorsun,
Ayrılmaya kalkışmasını sen tetiklemişsin arkadaşım,
Erkeği suçlamayı bırak da bu ilişkideki problemi kendinde ara,,,

İlk iletim sana kısmet oldu, kıymetini bil, ilkler unutulmaz, o yüzden bu dediklerimi unutma :)

Yaşadıklarının arkasında durmalisin. Arkasında duramayacagin hiçbir şeyi de yasamamalisin.

Yine seni her şekilde sevecek biri de çıkacaktır karşına. Bu kadar ümitsizliğe düşme.

Bekarete önem vermeyip,önüne gelene verenler sen pişmalık duyuyorsun diye ateş püskürecektir.
Kendinizi dinen mi vicdanen mi rahatsız ediyorsunuz bilmiyorum.Dinen ise tövbe edin ve bir daha yaklaşmayın böyle şeylere,erkek arkadaş edinmemek en iyisi.Nasuh sağlam bir tövbe olmuş olur.Vicdanen rahatsız iseniz,ileride evleneceğiniz kişiye dürüst olmaktan başka çareniz yok.Şimdiden düşünüp dert etmeyin.

Merhaba,

Bir üye ilerde kızlık zarı dikimi yaptırabilirsin diye tavsiyede bulunmuş. Bunu kesinlikle yapmamanı tavsiye ederim. Ne olduysa, yaşandıysa yaşandı. Başka birini kandırmak doğru değil. Yaşadıklarının arkasında durabilmelisin. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi bundan sonra önüne bakmalısın ve dik olmalısın.

O tavsiyeyi ben vermiştim, keşke yaşadıklarının arkasında durabilmesi mümkün olsa ama öyle biri değil anladığım kadarıyla. Nasıl ki erkekler son derece normal karşılayıp bunu ifade edebiliyor biz kadınlar sorun etmiyorsak erkekler de etmemeli ideal olan bu ama gerçekler başka. Onu kendi dünyası hayat görüşü yaşantısı bağlamında değerlendirip gerçekçi ve işe yarar bir tavsiye verdim. Çünkü iç dünyasında daha kabullenip içselleştirmediği kötülük ve hata olarak gördüğü bir konu bu.Yoksa takmayan umursamayan bir insansa zaten umursamaz buraya konu açmazdı. Kaldı ki yaşadıklarının arkasında durmasına toplumumuz müsait değil, en azından çoğu insanın yaşadığı çevre öyle. Ortadoğu toplumunda kadını dezavantajlıdır. Don kişot olmanın manası yok.
Bir de şu var erkekler kendi iç dünyalarında her ne kadar takmasa da çevreden ve dıştan gelen baskıdan dolayı takmak zorunda hissediyorlar ve takıyorlar. Mesela yabancı bir kadınla evlenen Türk erkeği bakireliği sorun yapmıyor o kızın daha önce cinsel beraberlikleri olduğunu bilerek ve normal karşılayarak evleniyor, çünkü o toplumda bu bir tabu değil ve herkes öyle düşünüyor.

benim bir arkadaşım da 19 un da kaybetti bekaretini kız şimdi nişanlı...
ama çocuk beraber olduktan sonra it gibi davranmasına rağmen kız 2 seneye yakın idare etti sonra kafayı yiyecek zannettik biz 1 yıl sürekli ağladı ama yılmadı çalıştı iyi niyetli oldu sürekli sevgili değiştirmedi erkeklerle ilk görüşte birşeyler yaşamadı şimdi nişanlı 5 aya evleniyor ben bakire ondan 1 yaş büyüğüm hala adayım yok :anneadayı: gerçekten biraz da şans işi

not: kızın bekaretini bozduğunu çocuk arkadaşınıza söyleyin uzatmadan barışsın yoksa ortada kalır diye kendi dedi... biz de kıza ayrıl hemen diye baskı yaptık (hala bilmiyoruz zannediyor)

bunları niye söylüyorum... karaları bağlama sürekli ağlayıp kendini de harap etme kurslara git iş bul çalış kendi hayatına yön vermeye çalış, ama dersen ki bu çocuk olsun hayatım da biraz zaman ver haftasonunda tekrar ara(arayı açarsan başkaları girer fazla uzatma) oturup konuşalım sakince lütfen bir şans verelim birbirimize de...

canım sevmısın, yasamısın bırseyler , kazayla olmaz bu ısler bılerek ve ısteyerek yapılmıs her ne olduysa ve bır seferle de kalmadıgını varsayıyorum.
ne yazıkkı ınsanlar bekaretı bır tabu olarak goruyor, halbukı herkesın bedenı kendıne aıttır, namus ıse bacak arasında degıldır.
egerkı bunu kabullenemeyen bır cevrede yetıstım,benımde ınanclarım bu yonde dersen bunun olması ıcın ortam yaratmayacaktın ama olan olmus sen onune bak. kaybedılmıs bırsey yok, kımseye bırsey soylemek yada bırseylerın hesabını vermek zorunda da degılsın.. egerkı bı seferle kaldı ıse belkı sadece zedelenmıs bıle olabılır , doktora gıdıp muayene ol ve kesın sonuca ulas derım ya da ben karsıyım ama kızlıgın bozuldu ıse ve bu senın hayatını ve aılenle ilişkini etkıleyecek bır durum ıse para bırıktırıp dıktırebılırsın..
Diktirmek nedir yahu ? İleride evlendiğim kişi bakire sansin beni demek degil midir? İnsan kandirmak degil midir ?

Buda konu sahibine;
Bari bir şey yasiyorsa kişiler arkasında dursun. Hem karnim doysun hem pastam dursun ,yok öyle yağma !

Sen durumu obsesyona çevirmişsin bence öyle küçük kız çocuğuna bakıp ağlamak falan bi dur düşün derim. Ben de zamanında yaptım senin gibi bir hata ama inan üzülmeye bile değmiyor. Bir kadının bekaret midir sence sahip olduğu en değerli şey? Kuzum kafanda çok fazla büyütüyosun bakirelik masumiyet falan değil "bence". Tek suçlusu da sevgilin değil heh bak şöyle de bir şey var, sen kendini ona mecbur duruma düşürürsen senden olabildiğince nemalanır erkekler böyledir, en iyisinin bile aklına art niyet gelir hırsını senden alır nasılsa gidemezsin diye kavga dövüş işine gelince barış. Bir erkeğe bu fırsatı verme. Öyle ay benim ilkim kafalarını geçin rica edeceğim 21. yüzyıldayız. Bu işin içine saygısızlık, hakaret, ayrılık her bir halt girmiş, ilişkide saygı bitti mi her şey biter bundan emin ol. Her neyse konumuz bakirelikti, belki de seni en üzen şey başka sevgilim olursa evlenmeye kalkarsam ne olur vs durumu. Karşındaki adam bekarete bakıyorsa zaten evlenme onunla. Aldığı eğitim belli seviyede olan, medeni ve sağlıklı düşünebilen bir erkek bakirelik mühim midir sorusuna "hayır" cevabını verir çünkü. Kendi kendini metalaştırma.

Kazayla bekaretini kaybetmek kazayla hamile kalmak kazayla yatmak kazayla söyle vs vs bu kaza denen sey tam olark nasil bisy mesela ?
Kazayla bekaretini nasil kaybettn bunu bi vajinusmuslulara anlatsana..hic birsey hssetmedigini eve gelnce ancak gördügünü de de onlarda sendn az braz cesaret alr belki..

19 yasindayim. Bundan 4 yil once bi cocukla tanistim, etrafi kiz doluydu. Ben ise ondan baska bi erkekle cikmamistim bile. Sevgili olduk beni 4 sene eliyle besledi bana kiyamazdi.Ufak tefek birseyler yasiyorduk. Bundan 1 yil once birlikte olduk. kazayla yapmisti. Eve geldigimde anladim direkt ona soyledim. Sevinmisti beni sahiplendi etrafindaki herkesi sildi, ailesi beni seviyordu.. Benim psikolojim bozulmustu kendimi eksik hissediyordum genc yasimda bakireligimi kaybetmek bana cok agir geldi bunu sorun eden bir milletiz ailem duysa kaldiramaz. Ona kotu davrandim benden birsey calmis gibi her kucuk kavgada ustune yuklendim. Masumiyetimi kaybetmis hissettim. Son zamanlarda o da bana kufur etmeye hakaret etmeye her kavgada ayrilmaya kalkisti. namusuma dil uzatir oldu. kaldiramadim bunlari ayrildik 3 gun once. Bi kiz ilk erkegini unutamaz biliyorum. kendimi kullanip atilmis ve kirlenmis hissediyorum. Kucul bir kiz cocugu gorunce masumiyet aklima gelip agliyorum. kimseye anlatamadim bakire olmadigimi hayata karsi nasil direnmem gerektigini bilmiyorum biraz fikir verirmisiniz bana psikolojim bozuk evden cikasim yemek yiyesim bile gelmiyor..
ufak tefek bişiler yaşamaya gelınce yaşa, kendını kirli hissetme
bekaretın gıdınce hisset.. enteresan.. olay zar olayı yani.

namus şovalyesi olupta o işi yapanlarda çok enteresanlar
senın için o kadar önemlı olsaydı yapamazdın.
olan olmuş artık
gerı getıremezsın artık bir şeyleri.. ufak tepek şeyler yasıyormusunuz, bunda olmasaydı diğerinde olacaktı zaten
yapacak bişi yok

benim bir arkadaşım da 19 un da kaybetti bekaretini kız şimdi nişanlı...
ama çocuk beraber olduktan sonra it gibi davranmasına rağmen kız 2 seneye yakın idare etti sonra kafayı yiyecek zannettik biz 1 yıl sürekli ağladı ama yılmadı çalıştı iyi niyetli oldu sürekli sevgili değiştirmedi erkeklerle ilk görüşte birşeyler yaşamadı şimdi nişanlı 5 aya evleniyor ben bakire ondan 1 yaş büyüğüm hala adayım yok :anneadayı: gerçekten biraz da şans işi

not: kızın bekaretini bozduğunu çocuk arkadaşınıza söyleyin uzatmadan barışsın yoksa ortada kalır diye kendi dedi... biz de kıza ayrıl hemen diye baskı yaptık (hala bilmiyoruz zannediyor)

bunları niye söylüyorum... karaları bağlama sürekli ağlayıp kendini de harap etme kurslara git iş bul çalış kendi hayatına yön vermeye çalış, ama dersen ki bu çocuk olsun hayatım da biraz zaman ver haftasonunda tekrar ara(arayı açarsan başkaları girer fazla uzatma) oturup konuşalım sakince lütfen bir şans verelim birbirimize de...
Vallahi bende kimseyi sokmadim araya benim sevdigim olacak adam zamanla beni cileden cikartti artik aglama krizlerine giriyordum sayesinde

İnsanın ruhu bakire olsun be. Keşke her şey bir zara baksaydı hayat ne güzel olurdu.. Evlenince güzel bir hayat yaşamanı o zar sağlamayacak güzelim. Senin o zar dediğin şey sen bebekken çişini kakananı yaptığında oluşan mikropların karın zarına ulaşmaması için vardır. Evlenince kocan bozsun diye değil. Tamamiyle sağlıklı kalman amacıyla.

Şu ufak tefek laflarınada hiç inanmam haa... Her istefiğini yapıp bi yatağa girmeyince adı ufak tefek oluyo..
bide şu eve gelince farkettim kısmı nasl oluyo..
insan yaşadığı şryi hissetmezmi, illa kan mı akması gerekio farketmek için !!

Ya neden abartıyorsunuz şunu yaaaa.. Abartılmasın artık bir et parçasına göre ölçülmesin insanın değeriii !!

üzülme hayatım unutursun canın da yanmamaya başlar zamanla , inşallah mutlu olursun , için masum olsun kalbin temiz olsun niyet iyi olsun hayatta , gerisi önemsiz emin ol ..

X