- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi papatyalarr
yok 15 yaşında yaşamış ya bu olayı.. Çocuk denecek yaşta.. Herkes şimdi normal cahilmişsin vs diyor... Ama o yaşta evlendirilirse herkes ayağa kalkar.kafam karıştı neyse...
ben bekaret olayına karşıyım.. Erkek yapınca yaşar kız yapınca kaşar zihniyeti var.. Bence bayan da özgürce herşeyi yaşamalı.. Ama doğru insanın olduğuna emin olduğu kişilerle..
yok 15 yaşında yaşamış ya bu olayı.. Çocuk denecek yaşta.. Herkes şimdi normal cahilmişsin vs diyor... Ama o yaşta evlendirilirse herkes ayağa kalkar.kafam karıştı neyse...
ben bekaret olayına karşıyım.. Erkek yapınca yaşar kız yapınca kaşar zihniyeti var.. Bence bayan da özgürce herşeyi yaşamalı.. Ama doğru insanın olduğuna emin olduğu kişilerle..
15 değil 18 inde yaşamış
ha anladım 15 yaşında sevgilisi olunca bir şey yok evlendirilince sorun oluyor diyorsun dimi?
ama birisinde kendi rızası var,sevgi var aşk var ve cinsellik bile istenerek yaşanıyor.diğerinde ise bir sorumluluk var,rıza yok baskı var,aşk sevgi yok ve daha kötüsü istenmeden yaşatılan cinsellik var.ikisi farklı bence.
ikinci kısımda katılıyorum sana aynı düşüncedeyim.
hayır 4 senedir sevgililermiş şuan 19 yaşındaymış 1 sene önce olmuş bu olayöyle yazdı sanki biri
18 yaşında birlikte olduğunu yazmış...15 yaşında olsaydı bayan herkes ailenle konuş derdi eminim..
hayata karşı nasıl direnirsin biliyor musunMuhasebe okuyorum. Ben anlamiyorum insanlara neden yaptim neden.boyle dusunuyorum diye sormadim hayata karsi nasil direnmem gerektigini bilmedigimi soyledim bu konuda yardimci olunmasini istedim. yaptigim is henuz 18 yasindayken dogru degil bizim dinimize ve milletimize karsi da. Evlilik dusunuyorduk 5 ay icinde istemeye geliceklerdi ve birden bire bana karsi kufurleri vs birden bosluga kapildim ilerisini dusunmekten bugunu yasayamiyorum artik
valla artık imam nikahıyla evleneceklerben soruyu anlamadım?
valla artık imam nikahıyla evlenecekler
aym den geçirdiler ya imam nikahını
delircem ben bu ülkede...
neyse
Cok tesekkur ederimHic de kirlenmis falan degilsin bekaretin gitti diye degersiz asla degilsin canim yapmissin bir hata gecmis gitmis onemli olan bundan sonra dogru adimlar atmak ve psikolojini duzeltmek gecmise degil gelecege guvenle bakmak icin iyi bir meslegin olsun yeterli sana kocaman mutluluklar ve iyi sanslar dilerim
15 yasinda tanidim 18 yasinda bakireligimi kaybettimyok 15 yaşında yaşamış ya bu olayı.. Çocuk denecek yaşta.. Herkes şimdi normal cahilmişsin vs diyor... Ama o yaşta evlendirilirse herkes ayağa kalkar.kafam karıştı neyse...
15 yaşında değil , 18 yaşında sevişmiş. Konuyu tekrar okuyun derim yorum yapmadan önce.ha bir de şu var arkadaşlar 15 yaşında evlenseydi ne yazılır dı burada???
evet gercekten de onunla gecti artik sozleri beni delirtecek sinira geldi bigun ayrilmak isteyip diger gun aradi beni artik yeter diyip ayrildik tek basima kalinca kimseye de anlatamayinca kafamda buyuttumde buyuttum icinden cikamaz hal aldim. bilemiyorum hepinize tesekkur ederim aydinlattiginiz icinhayata karşı nasıl direnirsin biliyor musun
dimdik tek başına olduğunu önce bi kabul etmen lazım
sonra devletin psikoloğu psikiyatristi ona bir gidip yardım istemen lazım
iş ya da okul kendine bir yol tutturman lazım
sonra kendini tanımaya yönelmen lazım...ergenliğin o çocukla geçmiş biraz kendini geliştirmen şart...
gözünüzü seveyim bekaret ve kaybetmeyi aynı cümlede kullanmayın ifrit oluyorum hiçbi söz öbeği bu kadar itici olamaz15 yasinda tanidim 18 yasinda bakireligimi kaybettim