Bakirelik..

yok 15 yaşında yaşamış ya bu olayı.. Çocuk denecek yaşta.. Herkes şimdi normal cahilmişsin vs diyor... Ama o yaşta evlendirilirse herkes ayağa kalkar.kafam karıştı neyse...

ben bekaret olayına karşıyım.. Erkek yapınca yaşar kız yapınca kaşar zihniyeti var.. Bence bayan da özgürce herşeyi yaşamalı.. Ama doğru insanın olduğuna emin olduğu kişilerle..

ha anladım 15 yaşında sevgilisi olunca bir şey yok evlendirilince sorun oluyor diyorsun dimi?

ama birisinde kendi rızası var,sevgi var aşk var ve cinsellik bile istenerek yaşanıyor.diğerinde ise bir sorumluluk var,rıza yok baskı var,aşk sevgi yok ve daha kötüsü istenmeden yaşatılan cinsellik var.ikisi farklı bence.

ikinci kısımda katılıyorum sana aynı düşüncedeyim.

yok 15 yaşında yaşamış ya bu olayı.. Çocuk denecek yaşta.. Herkes şimdi normal cahilmişsin vs diyor... Ama o yaşta evlendirilirse herkes ayağa kalkar.kafam karıştı neyse...

ben bekaret olayına karşıyım.. Erkek yapınca yaşar kız yapınca kaşar zihniyeti var.. Bence bayan da özgürce herşeyi yaşamalı.. Ama doğru insanın olduğuna emin olduğu kişilerle..

18 yaşında birlikte olduğunu yazmış...15 yaşında olsaydı bayan herkes ailenle konuş derdi eminim..

ha anladım 15 yaşında sevgilisi olunca bir şey yok evlendirilince sorun oluyor diyorsun dimi?

ama birisinde kendi rızası var,sevgi var aşk var ve cinsellik bile istenerek yaşanıyor.diğerinde ise bir sorumluluk var,rıza yok baskı var,aşk sevgi yok ve daha kötüsü istenmeden yaşatılan cinsellik var.ikisi farklı bence.

ikinci kısımda katılıyorum sana aynı düşüncedeyim.

haklısın ..ben konuyu tamamen yanlış anladım ve saptırdım sanırım.

Muhasebe okuyorum. Ben anlamiyorum insanlara neden yaptim neden.boyle dusunuyorum diye sormadim hayata karsi nasil direnmem gerektigini bilmedigimi soyledim bu konuda yardimci olunmasini istedim. yaptigim is henuz 18 yasindayken dogru degil bizim dinimize ve milletimize karsi da. Evlilik dusunuyorduk 5 ay icinde istemeye geliceklerdi ve birden bire bana karsi kufurleri vs birden bosluga kapildim ilerisini dusunmekten bugunu yasayamiyorum artik
hayata karşı nasıl direnirsin biliyor musun
dimdik tek başına olduğunu önce bi kabul etmen lazım
sonra devletin psikoloğu psikiyatristi ona bir gidip yardım istemen lazım
iş ya da okul kendine bir yol tutturman lazım
sonra kendini tanımaya yönelmen lazım...ergenliğin o çocukla geçmiş biraz kendini geliştirmen şart...

Hic de kirlenmis falan degilsin bekaretin gitti diye degersiz asla degilsin canim yapmissin bir hata gecmis gitmis onemli olan bundan sonra dogru adimlar atmak ve psikolojini duzeltmek gecmise degil gelecege guvenle bakmak icin iyi bir meslegin olsun yeterli sana kocaman mutluluklar ve iyi sanslar dilerim
Cok tesekkur ederim

Masumiyet=bekaretse hicbirimiz masum degiliz.
bir kadin sevdigi adamla seviserek kirlenmez, insani kirli dusunceler, yalan, dolan, hirsizlik kirletir, seviserek kirlenilse dunyada temiz insan kalmazdi.

Sen o adama mahkum değilsin, biseyler yasanmis ve bitmiş, daha coook gencsin onunde upuzun bir hayat var, yillar sonra bu haline bakip guleceksin.

Sana soyleyebilecegim tek sey, ilerde seni bir zardan ibaret gormeyen, sana sadece bir kadin bedeni olarak degil, ruhunla, beyninle, insan olarak deger veren, gecmisinle değil geleceginle ilgilenen bir adamla ol.

Ay dramatize etmeyin her şeyi bu kadar gözünüzü seveyim. Sevişmişsin oldu bitti, ne var bunda bu kadar abartılacak? Senin jenerasyonundaki birçok erkek böyle şeyleri önemsemez zaten, sizin nesil cinsellik konusunda çok daha özgür. Takma kafaya bunları.

15 yasinda tanidim 18 yasinda bakireligimi kaybettim

Masumiyet öyle iki bacak arasında olan birşey değildir yürekten gelir masumiyet bekaretini kaybedince insanlıktan çıkmıyorsun merak etme

hayata karşı nasıl direnirsin biliyor musun
dimdik tek başına olduğunu önce bi kabul etmen lazım
sonra devletin psikoloğu psikiyatristi ona bir gidip yardım istemen lazım
iş ya da okul kendine bir yol tutturman lazım
sonra kendini tanımaya yönelmen lazım...ergenliğin o çocukla geçmiş biraz kendini geliştirmen şart...
evet gercekten de onunla gecti artik sozleri beni delirtecek sinira geldi bigun ayrilmak isteyip diger gun aradi beni artik yeter diyip ayrildik tek basima kalinca kimseye de anlatamayinca kafamda buyuttumde buyuttum icinden cikamaz hal aldim. bilemiyorum hepinize tesekkur ederim aydinlattiginiz icin

X