Bakirelik..

tamam bak bölümün de güzelmiş, bu kadar saplanıp kalma. sen kendini "eksik, kirlenmiş" görürsen herkes öyle görür. zaten kirlenmek nedir onu da anlamış değilim. artık erkek bakış açısından kurtulmanın zamanıdır. sen eğitimli, meslek sahibi, ekonomik özgürlüğünü eline almış güçlü bir kadın olursan kimse de sana kirlenmiş vs. diye bakamaz. olmuş yaşamışsın, o gün öyle hissetmişsin, doğruluğuna inanmışsın hataysa da hata. önemli olan hatalardan ders alıp adımlarını daha sağlam atmak. ne yani bir ömür ah vah mı edeceksin?
dini açıdan bişey diyemiycem ben inanmadığım için. sevişmenin de (evli birisiyle değilse) yasak, ayıp, günah olduğunu düşünmüyorum. fizyolojik bir ihtiyaç sonuçta. isteyen biriyle yaşar, isteyen evlenmeyi bekler. neyse işte konu şu ki artık sen de kendi hayatına odaklanmalısın.

iyi de ben üstüme alınmadım ki ne yazdığımı bilecek kapasitede biriyim.üzerime alındığım için değil acaba sürekli her sayfada böyle uyarılar mı yapacaksın diye rahatsız oldum.çünkü gereksiz oluyor biraz.hani bir kez uyardın gayet güzel oldu ama iki de bir aynı şeyi yazmak itici oluyor.demek istediğim bu.

o yorum yapanlar sen uyarsan da mutlaka çıkacaktır bunu engellemen zor.

canım Allah yardımcın olsun ama olan olmuş üzülme daha çok kişilere aşık olur mutlu yuva kurarsın önemli olan rabbim hayırlısını kısmet etsin sana

başlığı okuyunca direk atladım çünkü benim kız kardeşimde aynı şekilde ama onunki zorla dava hala sürüyo. ben şöyle düşünüyorum bence olması iyi olmuş tarzı bişey pek değilde olmuş bitmiş bişey sonuçta o yüzden şimdi senin bunu düşünüp ders çıkartman lazım bence ben masumiyetimi kaybettim diye düşünüceğine . hayır sen masumiyetini kaybetmedin bence açıkçası bi kere birliktelik yaşamışsın bence çok sıkıntı değil tamam dinimizce aykırı falan filan düşünüyosunuz ama ruhun o... olmasından iyidir bence. ruhu o... olan insanı kimse durduramaz. tabikide ailen kaldıramaz biz onların gözünde hala bebekleriyiz kim ister bebeği böyle bişey yapsın senin gençliğinden dolayı yaptığın bişey bak pişmansında. daha 19 yaşındasın çık gez gül oyna zamanın varken pişman olucağına bebeklikten kalan bi zar parçasına bu kadar işte namus masumiyet vsvs anlamları yüklemeyin bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen oyle katiliyorum. Ya ne demek kirlenmek be, elbise misin yaa ? Herkes herseyi bilmek zorunda degil, bilse nolacak ilk basta kabullenecek sen dürüstüsn diyecek, ilerleyen donemlerde en ufak biseyde basina kakacak. Malesef biz boyle bir toplumda yasiyoruz.

burası özgür bir platform istediğimi yazarım beğenmeseniz yada sıkıcı bulursanız okumazsınız olur biter gereksiz bir söylemdi sizin yazdıklarınız....beğendiklerinizi eğlenceli bulduklarınıza yorum yapar geçersiniz benim için böyleeeeee...

Ne tuhaf bir ülkedeyiz. Genç kızlar seviştikleri zaman masumiyetlerini kaybettiklerini, kirlendiklerini düşünüyorlar. Ne yazık... Halbuki sevdiğin adamla sevişmek oldukça masum bir eylemdir. Bir de yüzeysel sevişince temiz kaldıklarını, bekaret gidince kirlendiklerini düşünüyorlar. Ne büyük çelişki.

Aradaki mesajları okumadım. Ama güzelcim kirli falan değilsin. Masumiyet sevişmekle kaybedilecek bir şey değil. Ne mutlu sana ki sevdiğin adamla yaşamışsın ilk deneyimini, bundan sonra da umarım sevdiğin ve seni seven insanlar girer hayatına. Dünyanın sonu değil, şimdi önüne bakman lazım. Yolunu çizer, dik durur, ayaklarının üzerine basan hayattan her istediğini almış bir kadın olursan ilerleyen zamanlarda bunun ne kadar önemsiz olduğunu anlayacaksın.

ha bir de şu var arkadaşlar 15 yaşında evlenseydi ne yazılır dı burada???

tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin..
Hic de kirlenmis falan degilsin bekaretin gitti diye degersiz asla degilsin canim yapmissin bir hata gecmis gitmis onemli olan bundan sonra dogru adimlar atmak ve psikolojini duzeltmek gecmise degil gelecege guvenle bakmak icin iyi bir meslegin olsun yeterli sana kocaman mutluluklar ve iyi sanslar dilerim

Birseyler yasarken masumdun zar gidince masumiyet gitti, olacak sey mi? Sadece masum oldugunu ikinci erkege kanitlama sansin gitti.
Birakin bu isleri, arkasinda duramayacaginiz seyler yasamayin!

tecavüze uğrayan kızlarımız ne yapsın ilk deneyimlerini istemedikleri heriflerle yaşadılar.Sen 4 senedir birlikte olduğun insanla yapmışsın (kazara olmuş orayı anlamasam da).Merak etme kendini suçlama yaşının vermiş olduğu merak vs.olmuş.Bundan sonrasında daha dikkatli ol ki başka pişmanlıklar yaşama.Dışarıda o işi hariç herşeyi yapan öyle insanlar var ki namus kraliçesi gibi geziyorlar

cahil bağnaz gibi gösterme niyetinde değildim kusura bakmayın...

feminist yönümden dolayı belki cümlelerinizi erkeği destekler gibi hissettim sadace bu....hatanın neresinden dönülse kardır geç oldu diye hiç kimse bir erkeğe katlanmak zorunda değil.15 yaşındaki biriyle 18 yaşındaki biri aynı düşüncelere sahip olamaz...Rabbim yardımcısı olsun konu başlığı açanın.

ben soruyu anlamadım?

yok 15 yaşında yaşamış ya bu olayı.. Çocuk denecek yaşta.. Herkes şimdi normal cahilmişsin vs diyor... Ama o yaşta evlendirilirse herkes ayağa kalkar.kafam karıştı neyse...

ben bekaret olayına karşıyım.. Erkek yapınca yaşar kız yapınca kaşar zihniyeti var.. Bence bayan da özgürce herşeyi yaşamalı.. Ama doğru insanın olduğuna emin olduğu kişilerle..

Katılıyorum; Aile zoru ile 50 yaşında adamla evlendirilip onunla yaşasaydın sonra da boşansaydın temiz; şimdi de kirli mi olacaksın.

Herkes ile her şeyi yapıp sonra da bak kanadı temizim diyenlerden bin kat daha iyi durumdasın bence. Hayatında tek bir adam var; anlaşamamışsınız bitmiş. Bu kadar dert etme; önündeki güzel günlere bak.

15 değil 18 inde yaşamış

Yapmışsın bir hata. Zamanı geri alamayacağına yaşananı yaşanmamış sayamayacana göre burdan sonraki hayatına odaklan. Bu gün senin miladin olsun. Sukret ki okuyorsun. Okumayıp evde ailenin sana uygun bi koca bulmasini bekleyen bi kız olsaydın evet büyük bi sorunla karsilasabilirdin. Okulunu bitir ayaklarının üstünde duran bi kadın ol. Ben eksiğim , ben kirliyim gibi düşüncelerle helak etme kendini olan olmuş sonuçta. Allah'a dua et , tövbe et.

Ama yukarda bi arkadaşın da dediği gibi nasılsa bekaretimi kaybettim bu tip ilişkilere devam edebilirim dersen o senin bilecegin is artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…