- 29 Mayıs 2010
- 31.231
- 84.542
-
- Konu Sahibi papatyalarr
çok güzel iyice işini öğren işinin piri ol derler yaaaa ... sonra iyi yerlerde işe başlarsın mutlaka yabancı dilde öğren ondan sonra önüne bakarsın umutsuz olmaaaasuan biyerde stajerlik yapiyorum kafa dagitmami sagliyor gercekten tesekkur ederim..
Muhasebe okuyorum. Ben anlamiyorum insanlara neden yaptim neden.boyle dusunuyorum diye sormadim hayata karsi nasil direnmem gerektigini bilmedigimi soyledim bu konuda yardimci olunmasini istedim. yaptigim is henuz 18 yasindayken dogru degil bizim dinimize ve milletimize karsi da. Evlilik dusunuyorduk 5 ay icinde istemeye geliceklerdi ve birden bire bana karsi kufurleri vs birden bosluga kapildim ilerisini dusunmekten bugunu yasayamiyorum artik
ilk sayfaları okursa görürüsnüz aklın nerde yapmasaydın diye bir sürü yazı var ayrıca emin olun daha bunu gibi düşünen zihniyette bir sürü insan gelecek onlara söylemek istiyorum sizi haratsız edecek bir durum yok üzerine alanlar çıkar elbet.. yorum yaparken evlatları olduğunu düşünmezler atar tutarlar bundan dolayı yazdım...
Ayrıca dediğim gibi ilk sayflara bakarsanız atan tutan çook olmuş.. Siz niye rahatsız oldunuz onu hiççç anlamadım...
Aynen oyle katiliyorum. Ya ne demek kirlenmek be, elbise misin yaa ? Herkes herseyi bilmek zorunda degil, bilse nolacak ilk basta kabullenecek sen dürüstüsn diyecek, ilerleyen donemlerde en ufak biseyde basina kakacak. Malesef biz boyle bir toplumda yasiyoruz.Erkek olsa bunu yapan, kirlendim diye üzülmek bir yana, milli oldum diye pankart açar madalya takarlar, ya ne iki yüzlü toplumuz, bir de dindar geçinirler, günahsa ona da aynı derecede günah, ama tüm fatura kadınlara kesiliyor.
burası özgür bir platform istediğimi yazarım beğenmeseniz yada sıkıcı bulursanız okumazsınız olur biter gereksiz bir söylemdi sizin yazdıklarınız....beğendiklerinizi eğlenceli bulduklarınıza yorum yapar geçersiniz benim için böyleeeeee...iyi de ben üstüme alınmadım ki ne yazdığımı bilecek kapasitede biriyim.üzerime alındığım için değil acaba sürekli her sayfada böyle uyarılar mı yapacaksın diye rahatsız oldum.çünkü gereksiz oluyor biraz.hani bir kez uyardın gayet güzel oldu ama iki de bir aynı şeyi yazmak itici oluyor.demek istediğim bu.
o yorum yapanlar sen uyarsan da mutlaka çıkacaktır bunu engellemen zor.
burası özgür bir platform istediğimi yazarım beğenmeseniz yada sıkıcı bulursanız okumazsınız olur biter gereksiz bir söylemdi sizin yazdıklarınız....beğendiklerinizi eğlenceli bulduklarınıza yorum yapar geçersiniz benim için böyleeeeee...
Hic de kirlenmis falan degilsin bekaretin gitti diye degersiz asla degilsin canim yapmissin bir hata gecmis gitmis onemli olan bundan sonra dogru adimlar atmak ve psikolojini duzeltmek gecmise degil gelecege guvenle bakmak icin iyi bir meslegin olsun yeterli sana kocaman mutluluklar ve iyi sanslar dilerimtesekkur ederim iyi dilekleriniz icin..
ha bir de şu var arkadaşlar 15 yaşında evlenseydi ne yazılır dı burada???
tabiki yutmak zorunda adam sürekli laf söyleyip sonra tekrar birlikte oluyorsa bu da yuttuğunun kanıtıdır..Resti çekip gidiyorsa ki ztn ilkinden sonra gitmeliydi. 15-18 3 sene boyunca çekmiş..
kimse ztn elini tuttuğu öptüğü ilk adamla evlenmemiştir ..Evlenmeyecektir de..Cahil bağnaz gibi göstermenizin mantığı da yok..
Kirlilik bi yerlerde olmuyor sadece..
hatayı hatayla decam ettirip adamın peşinden gidiyorsa yıllardır lafını da yutmak zorunda kalmıştır
ben soruyu anlamadım?
Ne tuhaf bir ülkedeyiz. Genç kızlar seviştikleri zaman masumiyetlerini kaybettiklerini, kirlendiklerini düşünüyorlar. Ne yazık... Halbuki sevdiğin adamla sevişmek oldukça masum bir eylemdir. Bir de yüzeysel sevişince temiz kaldıklarını, bekaret gidince kirlendiklerini düşünüyorlar. Ne büyük çelişki.
Aradaki mesajları okumadım. Ama güzelcim kirli falan değilsin. Masumiyet sevişmekle kaybedilecek bir şey değil. Ne mutlu sana ki sevdiğin adamla yaşamışsın ilk deneyimini, bundan sonra da umarım sevdiğin ve seni seven insanlar girer hayatına. Dünyanın sonu değil, şimdi önüne bakman lazım. Yolunu çizer, dik durur, ayaklarının üzerine basan hayattan her istediğini almış bir kadın olursan ilerleyen zamanlarda bunun ne kadar önemsiz olduğunu anlayacaksın.
15 değil 18 inde yaşamışyok 15 yaşında yaşamış ya bu olayı.. Çocuk denecek yaşta.. Herkes şimdi normal cahilmişsin vs diyor... Ama o yaşta evlendirilirse herkes ayağa kalkar.kafam karıştı neyse...
ben bekaret olayına karşıyım.. Erkek yapınca yaşar kız yapınca kaşar zihniyeti var.. Bence bayan da özgürce herşeyi yaşamalı.. Ama doğru insanın olduğuna emin olduğu kişilerle..