- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
-
- Konu Sahibi papatyalarr
peki kazayla dedin ya en başta ama isteyerek olmadı mı bu iş yani o niyetle başladınız zaten kazası nerde bunun?Zarim zedelenmedi tamamen bozuldu tam anlamiyla birlesme 1 defa oldu aramizda daha sonra istemedigimde ilerleyen zamanda argo konusmaya badladi. tekrar afedersin "uzerinden kimper gecer ben askerdeyken" gibi cumleler kurdu. peki bunlar yanina kar mi kalsin? cevap verip daha cok uzmek istemedim kendimi fakat o benim nasil biri oldugumu bildigi halde sinirlendigi an boyle cumleler kurup benden kptu hicbir sozu esirgemedi. sustukca daha cok sustukca daha fazla rencide etti. bi cevap vermeli miyim bilmiyorum
soyle soyliyim tam olarak icime girmemisti yapmak istedi ben kendimi sıktım onu ittim eve geldigimde ic camadirimda kan vardi kasiklarim agrimaya baslafi ben hala anlayamadim daha sonra anladim bozuldugunuAaa olmaz zaman nasıl eve gidince anladım diyorsun? Yani nasıl da eve gidince anlayabiliyorsun? Aklım almıyor.
Ayy yok nereden anlayacak ayol. Mümkünatı yok anlayamaz.
Kızın yanına nasıl da kar(!) kaldı gördün mü?
Ohh miss.
bak şimdi kısaca özet yapayım; kimse ak kaşık falan degıl. '' ufak tepek şeyler yasıyorduk, sonra nasıl olduysa oluverdi ve bekaretım gıttı''
eger ufak tefek seyler yasanıyorsa bekarette söz konusu olmaması gerek
kirlenmiş hissedıyormus kendını ? zar gıdınce hissedıyor ama o ufak tefek olaylar masumcuk olaylar dımı?
burada kımsenın yaptıgı kımseyı ılgılendırmez. yaşadıgı şeyin arkasında olmaması, hatta kendını kirlenmiş hissetmesi, yok küçük kız cocugu gorunce bılmem ne olması falan filan...
arkadas düşünce yapın buna müsait degılse, neden sevgılınle bişiler yaşadın, adam sana zorla mı sahıp oldu, bu ne yaman celıskı? demezler mı adama?
bu arada ben evlılık öncesi ilişkiye karsı bırı degılım
olana da saygım var
ama bişileri yaşamayı göze alıyorsan arkasında olacaksın
nerden biliyorsunuz bu kadar emin konuşmak niye??Genelleme yapmayalım benceyarin oburgun o eekek arkadsiniz hevesini alana kadar sizinle yatip kalkip, sonra da gule gule diyecek...
Arkasında duramayacağınız şeyleri yaşamayın arkadaşım.
Ya her şeyi sonuna kadar yaşayacaksın ya da hiç elletmeyeceksin kendini, bekaret gitmeden istediğin gibi oynaş ama tertemiz kal, bekaret gidince yandı gülüm keten helva.
Ben her zaman kendi kız kardeşime de söylüyorum, o da seninle aynı yaşta. "Psikolojinin kaldıramayacağı şeyleri yaşama, ne zaman iyisiyle kötüsüyle yaptıklarının arkasında durabilirsen o zaman istediklerini yaşa" derim.
Dünyanın sonu değil, hayat sadece bekaretten ibaret değil.
Bundan sonra bazı şeyleri yaşarken daha dikkatli ol. Herkese açma kendini. Ketum ol, herkese anlatma yaşadıklarını.
bak canım tamam yaptığın doğru birsey değilmiş zaten herseyi cok erken yasamıssın ve bunun sonucundada doğal olarak psikolojin bozulmuş vicdanın surekli rahatsız ediyo seni ama hayat devam ediyo mecbur yasamak zorundasın sadece hayatını güzelce yaşa pişmansın bu da güzel birşey aslında yaptıgın seyin yalnış olduğunu öğrenmiş olman çok iyi birşey bu kadar harap etme kendini hayatını yaşa aynı hataları yapmamaya dikkat et güzelim tövbe et rabbimden af dile senin vicdanınıda ruhuna ondan baskası rahatlatamaz ona sığın günahlarını affetsin ve sana bile unuttursun inşallah19 yasindayim. Bundan 4 yil once bi cocukla tanistim, etrafi kiz doluydu. Ben ise ondan baska bi erkekle cikmamistim bile. Sevgili olduk beni 4 sene eliyle besledi bana kiyamazdi.Ufak tefek birseyler yasiyorduk. Bundan 1 yil once birlikte olduk. kazayla yapmisti. Eve geldigimde anladim direkt ona soyledim. Sevinmisti beni sahiplendi etrafindaki herkesi sildi, ailesi beni seviyordu.. Benim psikolojim bozulmustu kendimi eksik hissediyordum genc yasimda bakireligimi kaybetmek bana cok agir geldi bunu sorun eden bir milletiz ailem duysa kaldiramaz. Ona kotu davrandim benden birsey calmis gibi her kucuk kavgada ustune yuklendim. Masumiyetimi kaybetmis hissettim. Son zamanlarda o da bana kufur etmeye hakaret etmeye her kavgada ayrilmaya kalkisti. namusuma dil uzatir oldu. kaldiramadim bunlari ayrildik 3 gun once. Bi kiz ilk erkegini unutamaz biliyorum. kendimi kullanip atilmis ve kirlenmis hissediyorum. Kucul bir kiz cocugu gorunce masumiyet aklima gelip agliyorum. kimseye anlatamadim bakire olmadigimi hayata karsi nasil direnmem gerektigini bilmiyorum biraz fikir verirmisiniz bana psikolojim bozuk evden cikasim yemek yiyesim bile gelmiyor..
Yoo gayetde karim diyip bagrina basti :)Arkadas tamam cinselligi evlenmeden once yasayin,herseyi tuketin,hicbir gizeminiz hicbir cekiciliginiz kalmasin...
Bakiniz sevgili arkadaslar. Benimle ayni fikirde olursunuz ya da olmazsiniz. Saygi duyarim fakat;
Siz biriyle cinselligi dibine kadar yasayip, o cok basit gordugunuz zari hice sayarsaniz; o erkek arkadasinizdan ayrildiginizda, karsiniza cikan, hatta belki hayatinizin erkegi olacak kisiyle karsilastiginizda o kisi o degersiz zara cok deger veriyorsa ne halt yiyeceksiniz???
Kadinlarda boyle bir zar var iste. Olmasaydi iyiydi ama o lanet zar var... Evet haksizlik erkekte oyle birsey yok haklisin ama maalesef kadinda var...
Olmasaydi iyiydi ama erkeklerin %90 inda evlilik kriteri olarak bekaret var. Siz onemseyin,onemsemeyin... Erkekler coook guzel onemsiyor bu konuyu...
Ama ne zaman biliyor musunuz? Evlenecekleri zaman... Simdi siiznle o isleri yapanlar,yarin evlenecekleri zaman bakire kiz ariyorlar... Seninle butun heyecanlari yasayip, butun ozeli tuketip, evlenecegi kizda kiz oglan kizlik ariyor...
Sen kendine deger vermezsen,el oglu hic vermez ve acimaz. Bi dk kardesim ben Turkiye de yasiyorum, evlilik disi bir iliskiden sonra ya hamile kalirsam,ya ayrilirsam,ya birgun birini cok seversen de o kisi bu kiytirik zara onme veren biri olursa diye dusunmek lazim.
Yoksa kimse sizin bacak araniza karisacak degil... Niye yattin da demez,niyebkalktin da demez... En azindan buradaki uyeler demez... Zira cinselligi sonuna kadar yasayip, burada turlu ahkamlar kesip,zarin degersizligi hakkinda,cinselligi ozgurce yasamak hakkinda 8 cilt kitap yazanlar,yarin oburgun o eekek arkadsiniz hevesini alana kadar sizinle yatip kalkip, sonra da gule gule diyecek...
Siz de hayatinizin bundan sonraki kalanini " acaba birgun evlenmek istedigimde,sevdigim adam buna onem verecek mi,soyleyebilecek miyim,ne tepki verir" diye dusunmekle gecireceksiniz... Ve birgun evlendiginizde er ya da gec x bir kavga sirasinda yuzunuze tokat gibi vurulacak baska erkeklerle yattiginiz... Siz ne kadar ozgurluk bilmemne deseniz de, hayatinizin biryerlerinde maalesef bunun acisiyla karsilasacaksiniz...
Nereden biliyorsunuz evlenmeden sevişenlerin hayatlarının bir yerlerinde bunun acısıyla karşılaşacağını? Birçok arkadaşım bakire değilken evlendi ve çok da mutlular. Biri de en yakın arkadaşım. Çok tatlı, gözünün içine bakan bir kocası var. Hayat sizin yaşadığınız mahalleden ibaret değil. Yukarıda yazdıklarınız da bana kalırsa uyarı değil temenni. Evlenmeden sevişen bir kadının sonrasında çok mutlu bir evlilik yapması sizin gibi evlenene kadar bekleyenlere haksızlık ama değil mi? İçinizden geçen bu hadi hadi söyleyin.Arkadas tamam cinselligi evlenmeden once yasayin,herseyi tuketin,hicbir gizeminiz hicbir cekiciliginiz kalmasin...
Bakiniz sevgili arkadaslar. Benimle ayni fikirde olursunuz ya da olmazsiniz. Saygi duyarim fakat;
Siz biriyle cinselligi dibine kadar yasayip, o cok basit gordugunuz zari hice sayarsaniz; o erkek arkadasinizdan ayrildiginizda, karsiniza cikan, hatta belki hayatinizin erkegi olacak kisiyle karsilastiginizda o kisi o degersiz zara cok deger veriyorsa ne halt yiyeceksiniz???
Kadinlarda boyle bir zar var iste. Olmasaydi iyiydi ama o lanet zar var... Evet haksizlik erkekte oyle birsey yok haklisin ama maalesef kadinda var...
Olmasaydi iyiydi ama erkeklerin %90 inda evlilik kriteri olarak bekaret var. Siz onemseyin,onemsemeyin... Erkekler coook guzel onemsiyor bu konuyu...
Ama ne zaman biliyor musunuz? Evlenecekleri zaman... Simdi siiznle o isleri yapanlar,yarin evlenecekleri zaman bakire kiz ariyorlar... Seninle butun heyecanlari yasayip, butun ozeli tuketip, evlenecegi kizda kiz oglan kizlik ariyor...
Sen kendine deger vermezsen,el oglu hic vermez ve acimaz. Bi dk kardesim ben Turkiye de yasiyorum, evlilik disi bir iliskiden sonra ya hamile kalirsam,ya ayrilirsam,ya birgun birini cok seversen de o kisi bu kiytirik zara onme veren biri olursa diye dusunmek lazim.
Yoksa kimse sizin bacak araniza karisacak degil... Niye yattin da demez,niyebkalktin da demez... En azindan buradaki uyeler demez... Zira cinselligi sonuna kadar yasayip, burada turlu ahkamlar kesip,zarin degersizligi hakkinda,cinselligi ozgurce yasamak hakkinda 8 cilt kitap yazanlar,yarin oburgun o eekek arkadsiniz hevesini alana kadar sizinle yatip kalkip, sonra da gule gule diyecek...
Siz de hayatinizin bundan sonraki kalanini " acaba birgun evlenmek istedigimde,sevdigim adam buna onem verecek mi,soyleyebilecek miyim,ne tepki verir" diye dusunmekle gecireceksiniz... Ve birgun evlendiginizde er ya da gec x bir kavga sirasinda yuzunuze tokat gibi vurulacak baska erkeklerle yattiginiz... Siz ne kadar ozgurluk bilmemne deseniz de, hayatinizin biryerlerinde maalesef bunun acisiyla karsilasacaksiniz...
Ben de evlenmeden esımle beraber oldumArkadas tamam cinselligi evlenmeden once yasayin,herseyi tuketin,hicbir gizeminiz hicbir cekiciliginiz kalmasin...
Bır gün konu açarsam mutlaka yorum yaz sırın şey senıNereden biliyorsunuz evlenmeden sevişenlerin hayatlarının bir yerlerinde bunun acısıyla karşılaşacağımızı? Birçok arkadaşım bakire değilken evlendi ve çok da mutlular. Biri de en yakın arkadaşım. Çok tatlı, gözünün içine bakan bir kocası var. Hayat sizin yaşadığınız mahalleden ibaret değil. Yukarıda yazdıklarınız da bana kalırsa uyarı değil temenni. Evlenmeden sevişen bir kadının sonrasında çok mutlu bir evlilik yapması sizin gibi evlenene kadar bekleyenlere haksızlık ama değil mi? İçinizden geçen bu hadi hadi söyleyin.
inanır mısın bu da aynı :)bu arada, benım zarım hala duruyor
zavallı ben! hıçbir zaman kan gelmedi
dogumda yırtılırmıs öyle demıstı jınekolog
olay zarsa; hala bakireyım :=)
bende sezeryan düşündüğüm içininanır mısın bu da aynı :)
ben sezeryanla doğum yaptım hala bakireyim :)
muhtemelen ölene dek bakire kalacağım :)
Nereden biliyorsunuz evlenmeden sevişenlerin hayatlarının bir yerlerinde bunun acısıyla karşılaşacağını? Birçok arkadaşım bakire değilken evlendi ve çok da mutlular. Biri de en yakın arkadaşım. Çok tatlı, gözünün içine bakan bir kocası var. Hayat sizin yaşadığınız mahalleden ibaret değil. Yukarıda yazdıklarınız da bana kalırsa uyarı değil temenni. Evlenmeden sevişen bir kadının sonrasında çok mutlu bir evlilik yapması sizin gibi evlenene kadar bekleyenlere haksızlık ama değil mi? İçinizden geçen bu hadi hadi söyleyin.