Bakirelik..

peki kazayla dedin ya en başta ama isteyerek olmadı mı bu iş yani o niyetle başladınız zaten kazası nerde bunun?

Aaa olmaz zaman nasıl eve gidince anladım diyorsun? Yani nasıl da eve gidince anlayabiliyorsun? Aklım almıyor.
soyle soyliyim tam olarak icime girmemisti yapmak istedi ben kendimi sıktım onu ittim eve geldigimde ic camadirimda kan vardi kasiklarim agrimaya baslafi ben hala anlayamadim daha sonra anladim bozuldugunu

Arkadas tamam cinselligi evlenmeden once yasayin,herseyi tuketin,hicbir gizeminiz hicbir cekiciliginiz kalmasin...

Bakiniz sevgili arkadaslar. Benimle ayni fikirde olursunuz ya da olmazsiniz. Saygi duyarim fakat;

Siz biriyle cinselligi dibine kadar yasayip, o cok basit gordugunuz zari hice sayarsaniz; o erkek arkadasinizdan ayrildiginizda, karsiniza cikan, hatta belki hayatinizin erkegi olacak kisiyle karsilastiginizda o kisi o degersiz zara cok deger veriyorsa ne halt yiyeceksiniz???

Kadinlarda boyle bir zar var iste. Olmasaydi iyiydi ama o lanet zar var... Evet haksizlik erkekte oyle birsey yok haklisin ama maalesef kadinda var...

Olmasaydi iyiydi ama erkeklerin %90 inda evlilik kriteri olarak bekaret var. Siz onemseyin,onemsemeyin... Erkekler coook guzel onemsiyor bu konuyu...

Ama ne zaman biliyor musunuz? Evlenecekleri zaman... Simdi siiznle o isleri yapanlar,yarin evlenecekleri zaman bakire kiz ariyorlar... Seninle butun heyecanlari yasayip, butun ozeli tuketip, evlenecegi kizda kiz oglan kizlik ariyor...

Sen kendine deger vermezsen,el oglu hic vermez ve acimaz. Bi dk kardesim ben Turkiye de yasiyorum, evlilik disi bir iliskiden sonra ya hamile kalirsam,ya ayrilirsam,ya birgun birini cok seversen de o kisi bu kiytirik zara onme veren biri olursa diye dusunmek lazim.

Yoksa kimse sizin bacak araniza karisacak degil... Niye yattin da demez,niyebkalktin da demez... En azindan buradaki uyeler demez... Zira cinselligi sonuna kadar yasayip, burada turlu ahkamlar kesip,zarin degersizligi hakkinda,cinselligi ozgurce yasamak hakkinda 8 cilt kitap yazanlar,yarin oburgun o eekek arkadsiniz hevesini alana kadar sizinle yatip kalkip, sonra da gule gule diyecek...

Siz de hayatinizin bundan sonraki kalanini " acaba birgun evlenmek istedigimde,sevdigim adam buna onem verecek mi,soyleyebilecek miyim,ne tepki verir" diye dusunmekle gecireceksiniz... Ve birgun evlendiginizde er ya da gec x bir kavga sirasinda yuzunuze tokat gibi vurulacak baska erkeklerle yattiginiz... Siz ne kadar ozgurluk bilmemne deseniz de, hayatinizin biryerlerinde maalesef bunun acisiyla karsilasacaksiniz...

tam yorum yazacaktım ama düşüncelerim tamamen bu yorum da
ne eksiği ne fazlası
hiç yormayım kendimi :)

Ben kız kardeşime direkt yaşama doverim diyorum :))) arkasında durma konusunda katılıyorum.

bu arada, benım zarım hala duruyor
zavallı ben! hıçbir zaman kan gelmedi
dogumda yırtılırmıs öyle demıstı jınekolog
olay zarsa; hala bakireyım :=)

bak canım tamam yaptığın doğru birsey değilmiş zaten herseyi cok erken yasamıssın ve bunun sonucundada doğal olarak psikolojin bozulmuş vicdanın surekli rahatsız ediyo seni ama hayat devam ediyo mecbur yasamak zorundasın sadece hayatını güzelce yaşa pişmansın bu da güzel birşey aslında yaptıgın seyin yalnış olduğunu öğrenmiş olman çok iyi birşey bu kadar harap etme kendini hayatını yaşa aynı hataları yapmamaya dikkat et güzelim tövbe et rabbimden af dile senin vicdanınıda ruhuna ondan baskası rahatlatamaz ona sığın günahlarını affetsin ve sana bile unuttursun inşallah

Meslegin oldugunda bunlari hic düsünmeyeceksin eger vizyonu genis biriyle birlikte olursan bu durumu ona anlattiginda takinti haline getirmeyecektir ama esas sorun bundan sonra kendini koruyabilmn bence cünkü bu durumunu her karsina cikan erkege anlatirsan sendne faydalanmak isteyenlerde olacaktir bunu gizlemende fayda var
Ek olarak herkesin colugu cocugu var bugun ona oluyosa yarin seninde basina gelebilir kimseyi kinamayin yasadigimiz dünya artik cok hizli ilerliyor paranin güc oldugu , zaaflarin had safhada oldugu bir dünya burda cocuklu annelerin bin kez düsünerek cevap yazmasini beklerdim sizlerinde cocugu ayni seyi yapabilir..

Yoo gayetde karim diyip bagrina basti :)

Tum genellemeler yanlistir. Olmus bitmis bir sey artik su bu diye genellemenin ve kisiyi uzmenin geregi yok.

Nereden biliyorsunuz evlenmeden sevişenlerin hayatlarının bir yerlerinde bunun acısıyla karşılaşacağını? Birçok arkadaşım bakire değilken evlendi ve çok da mutlular. Biri de en yakın arkadaşım. Çok tatlı, gözünün içine bakan bir kocası var. Hayat sizin yaşadığınız mahalleden ibaret değil. Yukarıda yazdıklarınız da bana kalırsa uyarı değil temenni. Evlenmeden sevişen bir kadının sonrasında çok mutlu bir evlilik yapması sizin gibi evlenene kadar bekleyenlere haksızlık ama değil mi? İçinizden geçen bu hadi hadi söyleyin.

Son düzenleme:
Ben de evlenmeden esımle beraber oldum
21 Yıldır da evlıyım hıc bır an yüzüme vurulmadı.hıc eksıklıkte hıssetmedım. Çok genellemıssın arkadasım

Bır gün konu açarsam mutlaka yorum yaz sırın şey senı

Ben hem bizim toplumumuzda hem de kk da ki şu iki yüzlü yaklasima hastayim;buraya,arkadaşlar sevgilim benden once birisiyle birlikte olmuş ya da geneleve gitmiş tarzında konu açilsaydi ilk mesajlar;canım yapmayan erkek mi var ya da ay senden öncesi seni ilgilendirmez ya da erkektir yapar nefsi var adamın ayoll tarzında olurdu.ama bu cinselliği yaşayan kız olunca olay,en değerli şeyini vermissin ay canım seni böyle kabul eden zor bulursun ve en son kurtlar vadisine baglayip; kıziam sonunu düşünen kahraman olamaz sevismeseydin ile sonlaniyor.

Konu sahıbı eksılmedın senı sen yapan degerlerın zarla yırtılıp gıtmedı. Kendını kendın ezmekı dısardakıkerde ezmeye yeltenmesın bıle

Hayat benim yasadigim mahalleden ibaret degil ama senin yasadigin mahalleden de ibaret degil...

Anlatmak istedigim sey su; kimsenin ne halt yedigi zerre umrumda degil. Karsisina senin esin gibi veya arkadasinin esi gibi biri cikmayabilir. Eger evlenmeden once cinsellik cok masum bir sey ise; neden bu insanlar ailelerinden ve gelecek hayatlarindan korkuyorlar???

Cok uzaga gitmeye gerek yok. Konu sahibinin hayatini ele alalim. Baslarda hersey cok guzeldi,ya sonrasi, bir de ona sor bakalim ne kadar mutlu... Hakaretler,ayrilma tehditleri,ve namusuna sarf edilen sozler...

Simdi bu adam mi kadin olarak es yapacak kendine bu kizi??? Ya kizin sonrasinda karsisina cikacak olanlar,ne malum karsisina cikacak adamin SİZİN MAHALLEDEN cikacagi????

Biraz genis dusunun, biraz akilli olun. Kolay lokma olmayin...

Ayrica son iki cumlen o kadar cirkin ki, ancak senin gibi bir kadin bu cumleyi kurabilir zaten,sasirmadim ve o soruna bu yuzden cevap vermiyorum... Sanki cok matah birsey yapmis gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…