Bakirelik..

Böyle şeyler yaşamak için çok küçüksün. Yeterli olgunluğa erişmeden birdahaki ilişkinde böyle şeylere Kalkışma. hayatı da kendine zindan etme. Ama akıllanman şartıyla. Akıllanmazsan avlanabilirsiniz. Sana hayat kadını muamelesi yapabilecek insanları ayırt edebilmen gibi.

Niye herif pis oldu anlamadım ben.
Oğlanda suç göremedim ben saçmalıkları başlatan konu sahibi.
Yok sürtünerek, yok ufak tefek diye altından kalkamayacağı işlere kalkışıyorlar.
Sonra yok kaza oldu, yok masumiyetimi çaldı, yok beni kirletti diye sen git oğlana yüklen
zorla yaptı sanki. Eee gariban da üstüne geline geline beyfendiliği atmış bir kenara belli ki.
Tamam küfür etmesi vs doğru değil ancak neticeden önceye haticeye de bakmak lazım biraz.

Bu arada konu sahibi bekaretin gitmese de sürtünme dediğiniz o ilişki ile zaten sandığın gibi masum sayılmıyordun.
Senin gözündeki masumiyete göre bu yorumum yani.

İlkler unutulmaz diye de bir şey yok bence.
Bundan sonrasında senin için bu kadar büyük önem taşıyan konularda daha dikkatli olmanı öneririm.

Tabiki öyle ama herkes sen ben gibi güçlü durmak zorunda mı? Herkesin karakteri bir mi? Birlikte oldu canı istedi. Pişman olmak dünyanın en kötü şeyi. Ama oldu işte. Ne yapsın ya? Arkasında duramıyor diye kadına kinlenmek neden?

kinlenmek değil bu pişman olduysa yaşamaz bi daha ama arkasında da durur canı istemiş sonuçta güçlü olacak ki ezilmeyecek sen kendini ezersen oo

bak şimdi kısaca özet yapayım; kimse ak kaşık falan degıl. '' ufak tepek şeyler yasıyorduk, sonra nasıl olduysa oluverdi ve bekaretım gıttı''
eger ufak tefek seyler yasanıyorsa bekarette söz konusu olmaması gerek :KK66:
kirlenmiş hissedıyormus kendını ? zar gıdınce hissedıyor ama o ufak tefek olaylar masumcuk olaylar dımı?
burada kımsenın yaptıgı kımseyı ılgılendırmez. yaşadıgı şeyin arkasında olmaması, hatta kendını kirlenmiş hissetmesi, yok küçük kız cocugu gorunce bılmem ne olması falan filan...
arkadas düşünce yapın buna müsait degılse, neden sevgılınle bişiler yaşadın, adam sana zorla mı sahıp oldu, bu ne yaman celıskı? demezler mı adama?
bu arada ben evlılık öncesi ilişkiye karsı bırı degılım
olana da saygım var :KK66:
ama bişileri yaşamayı göze alıyorsan arkasında olacaksın
Emin olun suanki tavrim olsayfi yaptiklarmin hicbirini yapmazdim. Cahildim dunyanin rengine kandim derler ya oyle oldu. Eger sevdigim kisi ilk olay oldugu zamanki gibi yanimda olsaydi bir nebze kendimi yalniz hissetmezdim fakat afedersiniz orospu yerine bile koydu beni. Simdi o mutlu hicbirsey olmamis gibi devam ederken ben bakirelik konusunu duydugum yerden kose bucak kaciyorum. Cevremden duyduklarim beni gelecege karsi korkuttu birine aoylerimde benden faydalanirmi diye dusunup durdum kendimi surekli uzdum

Cok uzuldum. Hanimlar sizin karsinizda yasitiniz sizin gibi dusunen biri yok.
19 yasinda bir genc kiz var ve bende 19 yasindayim,eger bu konuyu ben acmis olsaydim yorumlardan oturu kendimi asardim heralde. Hani desteginiz? Ancak bu kadar kostek olunabilir.
Konu sahibi sen bana ozelden mesaj at.
Ve guzel canini sikma olur mu,hersey olucagina varir.

Niye küçücük yaşta sevgili derdine düşersiniz.. Büyüyün biraz 20 lerinizde adım atın. Hem dahada kendi ayaklarınızın üzerinde durursunuz.. Çocuk zorlada bir şey yapmamışki. Hem masumiyetinide kaybetmemişsin..Masumiyet dediğin zara mı bakar. senin ruhun temizse gerisi boş... Herkes neler neler yaşıyor. İleride ise hiçbir erkeğe hesap vermek zorunda değilsin. Hele bakire kızla evlenmek isteyen erkeklere hesap vermek zorunda değilsin. Çünkü sen bir hediye paketi değilsin. Sen insansın. duyguların var ve kendi isteğinle pişmanda olsan birşeyler yaşamışsın. ve karşındaki çocuğunda pek bir suçu yok. çok üstüne gitmişsin..

kinlenmek değil bu pişman olduysa yaşamaz bi daha ama arkasında da durur canı istemiş sonuçta güçlü olacak ki ezilmeyecek sen kendini ezersen oo
Niye ezecek ayol. Geçmişi gizli tutacak o kadar. Diktirmeye falan da gerek yok, 1 kere birleşme olmuş o da tam değil sanırım. Yani karşıdaki adamın anlaması imkansız kızın bakire olmadığını.

Son düzenleme:

Bu nasıl bi kelime Allah aşkına?

Bu nasıl aşağılamaktır hemcinslerinizi? Yazıklar olsun!!!!

dogru, zar kalacak gerı kalan her sey olacak. konu sahıbının derdi ileride evlenırsem ne olacak? ailem duyarsa ne olacak? korku yanı.. ama bu kadar korkan bırının de her haltı zarı koruyacak sekılde yapmaya calısıp
basarısız olması da ders olsun ona. ya hançer sonuna kadar gırsın
ya da kınından hiç çıkmasın
dur bunun acıklamasını yapayım da hancer olayını önüne gelene baglama ( bir şeyi ya tam yapıcaksın, ya da hiç yapmayacaksın)

Biraz argo oldu kusura bakmayın.o vermicem vermicem i söyleyen kızdan kalmış aklımda.

Niye ezecek sanırım. Geçmişi gizli tutacak o kadar. Diktirmeye falan da gerek yok, 1 kere birleşme olmuş o da tam değil sanırım. Yani karşıdaki adamın anlaması imkansız kızın bakire olmadığını.

Ezilme olayını dik durarak geçebiliriz diye genel söyledim evet bir defa ise anlması zor ama gerçekten bir defa mı orası muamma ayrıca deneyimli erkek bazı noktalardan anlar zaten daha önce yaşamışmı yaşamamışmı diye

En temizi ben buyum demek istemeyene kapıyı göstermek ha bende istiyorum diyorsa nikahı bekle diyeceksin beklemiyorsa yine kapı orada

Ezilme olayını dik durarak geçebiliriz diye genel söyledim evet bir defa ise anlması zor ama gerçekten bir defa mı orası muamma ayrıca deneyimli erkek bazı noktalardan anlar zaten daha önce yaşamışmı yaşamamışmı diye

En temizi ben buyum demek istemeyene kapıyı göstermek ha bende istiyorum diyorsa nikahı bekle diyeceksin beklemiyorsa yine kapı orada
Ayy yok nereden anlayacak ayol. Mümkünatı yok anlayamaz.
Kızın yanına nasıl da kar(!) kaldı gördün mü?
xenforo-smilies-kk21.gif

Ohh miss.

Ayy yok nereden anlayacak ayol. Mümkünatı yok anlayamaz.
Kızın yanına nasıl da kar(!) kaldı gördün mü?
xenforo-smilies-kk21.gif

Ohh miss.

Kız ondan akıllı ise numarasını iyi yapar ise anlamaz ama tam tersi erkek daha akıllı tecrübeli ise soru işareti başlar tatlım

Kız ondan akıllı ise numarasını iyi yapar ise anlamaz ama tam tersi erkek daha akıllı tecrübeli ise soru işareti başlar tatlım
Ayyy tecrübe dediğin ne ayol? Jinekoloji stajı falan yapması lazım. Tam birleşme olmamış zaten. Mümkünatı yok anlamaz.
Ne yapacak ışık tutup bakacak mı oraya zedelenme var mı dıye?
xenforo-smilies-kk70.gif
Başka türlü anlayamaz. Jineokologlar bile anlayamıyormuş ufak ve seneler önce olan zedelenmeleri, KKde okudum.
İlahi Nihali.

Seni çok ama çok iyi anladım. Yaşadıklarının bir benzeri hatta daha acısı benim geçmişimde kilitli sandıkların içinde duruyor. O yüzden iyi kulak ver söyleyeceklerime.. Daha 19 yaşındasın. Zamanla masumiyetin bir zarla değilde daha önemli şeylerle kaybolduğunu anlayacaksın. Bakire olmayan ama masum olan, el değmemiş olan ama pislikten fesatlıktan kırılan insanlar tanıyacaksın. Masumiyetin ve namusun bacak arasında değil kalpte ve vicdanda olduğunu öğreneceksin. Asıl eksikliğin zar değil karaktersizlik olduğuna şahit olacaksın. O yüzden üzme kendini. Eksik değilsin. Yanlış değilsin. Olmaması gereken değilsin. Benim kararımdı de ve geçmişinin arkasında dur. Cinsellik herkesin doğal hakkıdır. Dert etme. İşin içinden çıkamıyorsan bir psikolog yardımı al.

Ayyy tecrübe dediğin ne ayol? Jinekoloji stajı falan yapması lazım. Tam birleşme olmamış zaten. Mümkünatı yok anlamaz.
xenforo-smilies-kk70.gif
Başka türlü anlayamaz. Jineokologlar bile anlayamıyormuş ufak ve seneler önce olan zedelenmeleri, KKde okudum.
İlahi Nihali.

Tam ilişki olmadığınınereden biliyorsun ki ayrıca zedelenme vs ile ilgili değil dediğim

Diktirirsin ama bundan sonra senin ve diger boyle seylere kalkisan kizlar icin tek tavsiyem. Cocuk yasta cocukluk yapmayin, bu ciddi bir sey. Guzel bir sey ama bir o kadar da psikolojinizi bozacak bir durum. Bosver bu durumu bence. Onune bak. Ilerde emin ol sende kimse de onemsemicek. Alninda yazmiyor ya. Zaten sen bir bireysin. Once bunu dusun hayatini kur.

xenforo-smilies-kk70.gif
İlahi Nihali.
Zarim zedelenmedi tamamen bozuldu tam anlamiyla birlesme 1 defa oldu aramizda daha sonra istemedigimde ilerleyen zamanda argo konusmaya badladi. tekrar afedersin "uzerinden kimper gecer ben askerdeyken" gibi cumleler kurdu. peki bunlar yanina kar mi kalsin? cevap verip daha cok uzmek istemedim kendimi fakat o benim nasil biri oldugumu bildigi halde sinirlendigi an boyle cumleler kurup benden kptu hicbir sozu esirgemedi. sustukca daha cok sustukca daha fazla rencide etti. bi cevap vermeli miyim bilmiyorum

Seni çok ama çok iyi anladım. Yaşadıklarının bir benzeri hatta daha acısı benim geçmişimde kilitli sandıkların içinde duruyor. O yüzden iyi kulak ver söyleyeceklerime.. Daha 19 yaşındasın. Zamanla masumiyetin bir zarla değilde daha önemli şeylerle kaybolduğunu anlayacaksın. Bakire olmayan ama masum olan, el değmemiş olan ama pislikten fesatlıktan kırılan insanlar tanıyacaksın. Masumiyetin ve namusun bacak arasında değil kalpte ve vicdanda olduğunu öğreneceksin. Asıl eksikliğin zar değil karaktersizlik olduğuna şahit olacaksın. O yüzden üzme kendini. Eksik değilsin. Yanlış değilsin. Olmaması gereken değilsin. Benim kararımdı de ve geçmişinin arkasında dur. Cinsellik herkesin doğal hakkıdır. Dert etme. İşin içinden çıkamıyorsan bir psikolog yardımı al.
benim durumumu yasamis biride varmia demekki. zaman neyi gosterir bilmiyorum ancak insanlar fazla duz dusunuyor gelecege dair korkularim var hayal kirikliklarim var

Zarim zedelenmedi tamamen bozuldu tam anlamiyla birlesme 1 defa oldu aramizda daha sonra istemedigimde ilerleyen zamanda argo konusmaya badladi. tekrar afedersin "uzerinden kimper gecer ben askerdeyken" gibi cumleler kurdu. peki bunlar yanina kar mi kalsin? cevap verip daha cok uzmek istemedim kendimi fakat o benim nasil biri oldugumu bildigi halde sinirlendigi an boyle cumleler kurup benden kptu hicbir sozu esirgemedi. sustukca daha cok sustukca daha fazla rencide etti. bi cevap vermeli miyim bilmiyorum
Aaa olmaz zaman nasıl eve gidince anladım diyorsun? Yani nasıl da eve gidince anlayabiliyorsun? Aklım almıyor.

X