• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik kontrol ltfen cevap verin:(

tu.a.na

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
67
0
86
İstanbul
merhaba arkadaslar.bsy öğrenmek ıstıyorum bakirelık kontrolü alttanmı yapılıyor yoksa ultrasondanmı yapılıyor.cevaplarınız ıcın smdıden tesekkur ederm...

alttan yapılır tabiki ultrasonla görünmez heralde? sakın muayene olcam demeyin !

Elbette alttan muayene edilir.
Ultrasonla anlaşılmaz.

Son düzenleme:
ya benm basıma bı olay geldı yazın.komık gelıyo anlatınca ama kourkuyom bsy oldumu acaba dıye.yazın havuza gtmıstım.hanı kaydıraklar oluoyoya ondan kayarken cok hızlı suya carptım o esnada mayom içime kaçtı.bu yuzden doktora gtmek ıstıyorum

tam haydar dümenlik bi soru olmuş bu :))))))) güzelim kızlık zarı pamuk ipliği değilki..dar kot giyen kızlar napsın o zaman..oturup kalkarken o daracık kotlar nerelerine kaçıyo:)))) takma kafana..doktora filanda gerek yok bence..korkma canım..:)))

kan geldi mi kii... bence gıtme bozulmus deyınce kızlıgın gıtmıs olmuyorkı ...

Bence gereksiz yere merak ediyorsunuz, birşey olmamıştır.
Genede içiniz rahatlayacaksa dr gidip muayene olun.

bısey olmazzz.. ona kalırsan yuksek bı yerden atlayıncada acıma oluyor dar bırsey gıymıssen .. bozulmamıstır..bozulsa bıle ılışkıyle bozulmadıgı anlasılı r

Hiç bişey olmaz canım..

Suyun kaldırma kuvvetini biliyorumda delme kuvvetini yeni duydum ;-)))

canım alttan yapılıyor sadece kadın doğum pozisyonuna geçiyorsun dr iki eliyle açıp bakıyor.çok basit arkadasım evlenecektı bir kontrol ettirmek için baktırmıstı.hiçbirsey değil yanı aci felanda yok için rahat olsun git baktır

bisey olmamıstır canım merak etme ama icin rahat edecekse bi dr git 2 dakikalık muayene buarada alttan bakılıyor tabiki

Back
X