Bakirelik kanı

lalezahirrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2024
3
1
50
Erkek arkadaşımla sevişirken parmaklarıyla vajinamda oynuyordu sonra bir baktık baya her yer kan olmuş. Adetim bittikten bir kaç gün sonraydı. Birisi içeride kalan adet kanı da gelmiş olabilir dedi ama daha sonra erkek arkadaşım bence senin kızlık zarın yök dedi ama sadece parmakla ucundan oynadı bakireliğim gitmiş mıdır?

Erkek arkadaşımla sevişirken parmaklarıyla vajinamda oynuyordu sonra bir baktık baya her yer kan olmuş. Adetim bittikten bir kaç gün sonraydı. Birisi içeride kalan adet kanı da gelmiş olabilir dedi ama daha sonra erkek arkadaşım bence senin kızlık zarın yök dedi ama sadece parmakla ucundan oynadı bakireliğim gitmbir
Olabilir bir arkadaşımın boşına gelmişti aynı durum ve sonra dan gittiğini anlamıştı maâlesef

Erkek arkadaşımla sevişirken parmaklarıyla vajinamda oynuyordu sonra bir baktık baya her yer kan olmuş. Adetim bittikten bir kaç gün sonraydı. Birisi içeride kalan adet kanı da gelmiş olabilir dedi ama daha sonra erkek arkadaşım bence senin kızlık zarın yök dedi ama sadece parmakla ucundan oynadı bakireliğim gitmiş mıdır?
Gitmiş olabilir

X