- 22 Kasım 2024
- 12
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi yardmcolun
Bugün bakireliğim bozuldu ama kan akın akın geliyor korktum burada cevap aramak istedim kanın akın akın gelmesi kan kaybından öldürür mü veya bi sıkıntısı olur mu ne yapmam lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regline denk gelmiş olabilir mi? Akın akın kan gelmesi normal değil. Ama arkadaşımın da bacaklarından akacak kadar gelmişti . Sizin akın akın dediğiniz miktarı bilemiyorumBugün bakireliğim bozuldu ama kan akın akın geliyor korktum burada cevap aramak istedim kanın akın akın gelmesi kan kaybından öldürür mü veya bi sıkıntısı olur mu ne yapmam lazım
Bacaklarımdan akacak kadar ped koyuyorum doluyor sıkıntı olur mu ?Regline denk gelmiş olabilir mi? Akın akın kan gelmesi normal değil. Ama arkadaşımın da bacaklarından akacak kadar gelmişti . Sizin akın akın dediğiniz miktarı bilemiyorum
Bence normal değil. Adet gününüze mi denk geldi? Bir doktora gözükseniz. Durmuş olması lazım kanın.Bacaklarımdan akacak kadar ped koyuyorum doluyor sıkıntı olur mu ?
Arkadaşınızla aynı miktar diyebilirim sıkıntı olur mu kaç saat sürer ?Regline denk gelmiş olabilir mi? Akın akın kan gelmesi normal değil. Ama arkadaşımın da bacaklarından akacak kadar gelmişti . Sizin akın akın dediğiniz miktarı bilemiyorum
Öyle saat sürmez ya regl olmuş olabilir misinArkadaşınızla aynı miktar diyebilirim sıkıntı olur mu kaç saat sürer ?
Fazla geliyor 1.30 saat oldu
Bir doktora görünün mutlaka. Artık kesilmiş olması lazımdı. Kesilmese bile hadi leke leke peçeteye falan gelmesi lazımdıFazla geliyor 1.30 saat oldu
Miktar yoğun devam ediyorsa zarar görmüş olabilir acile gitmelisin benceFazla geliyor 1.30 saat oldu
Akın akın dediğim sürekli damlıyor 1.5 saattir damlıyor hiç durmadan pıt pıt damlıyorAkın akın kan diyorsun kan ölürmüyüm diyorsun burda cvp arayacagina en yakın hastaneye gitsen sorunun çözülür
Musluk mu 1.5 saattir pıt pıt damlayacak hastabeye gitAkın akın dediğim sürekli damlıyor 1.5 saattir damlıyor hiç durmadan pıt pıt damlıyor