• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakireliğim bozuldu

yardmcolun

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
12
1
1
24
Bugün bakireliğim bozuldu ama kan akın akın geliyor korktum burada cevap aramak istedim kanın akın akın gelmesi kan kaybından öldürür mü veya bi sıkıntısı olur mu ne yapmam lazım

Akın akın gelmesi hiç normal değil. Benim günlük pedi dolduracak kadar belki gelmişti. Çevremde de öyleydi. 2-3 damla falan olur maksimum bilmiyorum ki. Yaşayan vardır belki burda.

Bugün bakireliğim bozuldu ama kan akın akın geliyor korktum burada cevap aramak istedim kanın akın akın gelmesi kan kaybından öldürür mü veya bi sıkıntısı olur mu ne yapmam lazım
Regline denk gelmiş olabilir mi? Akın akın kan gelmesi normal değil. Ama arkadaşımın da bacaklarından akacak kadar gelmişti . Sizin akın akın dediğiniz miktarı bilemiyorum

Regline denk gelmiş olabilir mi? Akın akın kan gelmesi normal değil. Ama arkadaşımın da bacaklarından akacak kadar gelmişti . Sizin akın akın dediğiniz miktarı bilemiyorum
Bacaklarımdan akacak kadar ped koyuyorum doluyor sıkıntı olur mu ?

Akın akın kan mı gelir kız o öyle olmaz ki. Hafif bir kan akar o kadar. Reglin yakın mıydı? Belki birliktelik onu tetiklemiştir sökülmüşsündür ama yakın değilse bir doktora giytiyse kist felan vardır belki ilişki onu patlatmıştır öyle akın akın gelmez çünkü ihmal etme

Arkadaşınızla aynı miktar diyebilirim sıkıntı olur mu kaç saat sürer ?

Akın akın kan diyorsun kan ölürmüyüm diyorsun burda cvp arayacagina en yakın hastaneye gitsen sorunun çözülür

Benim sonradan pembe birkaç damla geldi peçeteye. Bence normal değil doktora gidin

Back