Bakirede vajinal muayene?

belkide yapılıyordur ama ben bakireyken hiç altan muayene yaptırmadım...
tabiki bakalıbilir tatlım öyle bi yargı yok bakılmaz diye ama nadir olur:)a.s.

Hayır asıl siz yanlıs biliyorsunuz..Ultrasonda görülmesi mümkün degildir.Kızlık zarı muayenesi alttan muayene ile büyük dudakları cekerek anlaşılır.

Hayır asıl siz yanlıs biliyorsunuz..Ultrasonda görülmesi mümkün degildir.Kızlık zarı muayenesi alttan muayene ile büyük dudakları cekerek anlaşılır.

biz kızlık muannesinden bahsetmiyoruz normal hastalık gbii vajinal rahatsızlıklarda ultraasyondan bakılıyor diyorum
tabikii kızlık hymen muanesi altan bakılır içieri el sokulmadan sengözlerimebaksanab

biz kızlık muannesinden bahsetmiyoruz normal hastalık gbii vajinal rahatsızlıklarda ultraasyondan bakılıyor diyorum
tabikii kızlık hymen muanesi altan bakılır içieri el sokulmadan sengözlerimebaksanab

Diğer yazdıgınızı iyi okuyun benim bildigim kızlık zarı muayenesi alttan yapılmazkiii yazmıssınızz

belkide yapılıyordur ama ben bakireyken hiç altan muayene yaptırmadım...
tabiki bakalıbilir tatlım öyle bi yargı yok bakılmaz diye ama nadir olur:)a.s.

haklisin gülüm nadir yapilan bisey bakirelerde,
bende sasirmistim bakcam diyince, dedim ben pek istemiyorum aslinda ama illa bakmam lazim cocukmusun sanki gibi bisiler dedi, pek anlayisli bi doktor degildi :dilcikar: bende baktirdim ama sonra iyide olmus dedim bosver :1rolleyes:

sevindim canım adına boşver iy olmuş kontrol hem:)opuyorumnanaktan

kızlar bakireyken ben de alttan muayene oldum bu adet sancılarımdan fılan doktor hatta demıstı sen nasıl adet oluyorsun dıye. dedım cok sancılı gecıyor dusup bayılıyorum. neyse bır cubuk aldı elıne bana ıkın dedı ve sakın kıpırdama dedı cubuğu soktu cok az sonra gerı cıkardı. ama ucunda kan fılan yoktu. zaten bana da kalın kızlık zarı hatta yuksekte oldukca o yuzden acılması zor olur dogumda ya da operasyonla olur dedı. ben korktum baska doktora daha gıttım ordada doktor bayandı bu sefer esnek zarın var senın ddedı. hiç bişey anlamıs değilim acıkcası. hatta annem rapor gibi bi kağıt aldı ondan .

evlendim suan evliyim ve benden kan gelmedi. bazen canım gercekten acıyor bi duvara carpms gibi hissediyorum bazense bu his hiç olmuyor.

esime daha önce doktora gittiğimi ve esnek oldugunu söylediğini söylediğimden sorun yapmamıstı.söyledim beraber gidelim doktora diye bakalım ne olacak gideceğiz en yakın zamanda.
esim de ben sana güveniyorum diyor tamaam ama ne olursa olsun benden değil doktordan duysun geçmişimde bir şey yasamadığımı.

tabi bir de yırtılınca kanamayan kızlık zarları da var (

ama size birsey sormak istiyorum esnek zarda afedersiniz p...nis tam giriyormu acaba yoksa az mı giriyor dısarıda kalıyormu yani tam birlesme yaşanıyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…