• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakire iken muayene olmak zarar verir mi?

calculus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
11
1
86
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar ben uzun süredir aşamadığım bir rahatsızlığımı sizlerle paylaşmak sitiyroum. Ben bu sene başında alt solunum yollarından bir rahatsızlık geçirdim.işyerideki tuvaletten mikrop kapmışım ve iş yerindeki kız arkadaşlarımda aynı sorudnan hastalanmışlardı:(( ve biz doktora gittik o bize ilaç verdi ama ben düzenli kullanamayınca geçmedi ama kız arkadaşımda düzenli kullandığı halde geçmemiş. bense doktora gitmeye korkuyorum çünki doktorun ne olduğunu anlaası için orayı muayene etmesi lazımmış bense çok korkuyorum çünki br süür şey duydum bu konuda..doktorlara dava açan kzılar varmış muayenede bekaretini bozdukları için..sizcede bu doğrumudur?? gerçi olsun veya olmasın benim öğrenmek istediğim doktor muayenesiyle bekaret bozulabilirmii??? bu beni çok korkutuyıor ve sinirlerim bozuluyor ve zaman da geçiyor ve ben daha kötü ilerlemesinden de ayrıca korkuyorum ve sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz gerçektende doktor muayenesi bekareti bozarmı bazı arkadaşlarım bozar diyrolar evli olanlar bazıları olmaz diyorlar ve ben iyice çelişkiye düşüyorum daha fazla korku alıyro beni.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm::uhm::sm_confused::sm_confused: lütfen bana doğru olanı söyleyin teşekkür ederim hepinize sevgiler

Şimdi hastalıgın ne oldu bilmedigim için muayene şeklini bilemicem ama doktor zaten evlimi bekarmı oldugunu soruyor sana cnm...
çok özel durumlarda bekarete zarar vermeden muayene oldugunu biliyorum....
Bunu doktorunla konuşsan daha iyi olucak

Alanında uzman ,tecrübeli bir doktoun böyle bir yanlış yapma olasılığı çok düşüktür.Evli ve bekarların muayenesi farklı yapılıyor.İyi bir uzman aaştırıp ,çekinmeden gitmelisin.Geçmiş olsun canım.....

bekar olanlara alttan muyane diye değil spekulumla ve elle yapılan muayenede kızlık zarı bozulur tabiki ama hiç bir doktor bunu yapmaz bekarlara bu tür şikayetlerindeki muyanede doktor bu bölgeden kültür alabilir ve dıştan akıntının rengini ve biçimine bakarak ne tür bir enfeksiyon olduğuna karar verip ona göre ilaç yazar yani bu muyane normal korkmayın

Merhaba Arkadaşlar ben uzun süredir aşamadığım bir rahatsızlığımı sizlerle paylaşmak sitiyroum. Ben bu sene başında alt solunum yollarından bir rahatsızlık geçirdim.işyerideki tuvaletten mikrop kapmışım ve iş yerindeki kız arkadaşlarımda aynı sorudnan hastalanmışlardı:(( ve biz doktora gittik o bize ilaç verdi ama ben düzenli kullanamayınca geçmedi ama kız arkadaşımda düzenli kullandığı halde geçmemiş. bense doktora gitmeye korkuyorum çünki doktorun ne olduğunu anlaası için orayı muayene etmesi lazımmış bense çok korkuyorum çünki br süür şey duydum bu konuda..doktorlara dava açan kzılar varmış muayenede bekaretini bozdukları için..sizcede bu doğrumudur?? gerçi olsun veya olmasın benim öğrenmek istediğim doktor muayenesiyle bekaret bozulabilirmii??? bu beni çok korkutuyıor ve sinirlerim bozuluyor ve zaman da geçiyor ve ben daha kötü ilerlemesinden de ayrıca korkuyorum ve sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz gerçektende doktor muayenesi bekareti bozarmı bazı arkadaşlarım bozar diyrolar evli olanlar bazıları olmaz diyorlar ve ben iyice çelişkiye düşüyorum daha fazla korku alıyro beni.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm::uhm::sm_confused::sm_confused: lütfen bana doğru olanı söyleyin teşekkür ederim hepinize sevgiler
canım arkadaşım tabiki alttan bakire bir bayanı hiç bir dr muayene etmez anca karnının üstüne jel sürüp üstten muayene eder eğerki dr 'nuz sizin bakire olduğunuzu öğrenmesine rağmen alttan muayene etmek isterse bu işte bir bit yeniyi vardır muayeneyi kabul etmeyin derim..

anlattiginiza göre vajinal enfeksiyon kapmisiniz,

doktorunuz büyük ihtimal kültür isteyebilir sizden..

bunu kendiniz yapiyorsunuz,pamukla genital bölgeyi silip

doktora veriyorsunuz..

ayrica illaki vajinal muayene etmesi bile gerekiyorsa,size sorar evlimi bekarmi oldugunuzu..

bence iciniz rahat olsun ve bian evel gidin doktora..

soruyorlar zaten evli olup olmadığını
zarar verecek birşey yapmazlar..
hatta bakire olmayana alttan bakabilir miyim diye soruyorlar

canım iyi bir doktora git, bakirelere illa bakılması gerekiyorsa makattan bakıyor doktor. Kulağa biraz iğrenç gelebilir ama parmağını makattan sokup karından bastırıyor tabi kist türünde bir sorun varsa.. ama sende böyle birşey olmadığı için o şekilde bakmayabilir. Yani bekaretle hiçbir alakası yok. Belki akıntıdan tahlil alabilir.
İşinin ehli bir doktora ya da iyi bir hastaneye gidersen bekaret bozulma korkun olmaz, ama zaten her doktora da gidilmez.

yesim yercok adinda bir dr var istanbulda. önerebilirim. kizlik zari ve bekaret konusunda uzman sayilir. arama yap internette bulursun.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiniz ve içime su serptiniz insanın sıkıntısını paylaşması aynı zamanda yönlendirilmesi çok güzel birşey hepinize teşekkür ederim sağolun sevgiler :) hihoyyyt:asigim:

canım iyi bir doktora git, bakirelere illa bakılması gerekiyorsa makattan bakıyor doktor. Kulağa biraz iğrenç gelebilir ama parmağını makattan sokup karından bastırıyor tabi kist türünde bir sorun varsa.. ama sende böyle birşey olmadığı için o şekilde bakmayabilir. Yani bekaretle hiçbir alakası yok. Belki akıntıdan tahlil alabilir.
İşinin ehli bir doktora ya da iyi bir hastaneye gidersen bekaret bozulma korkun olmaz, ama zaten her doktora da gidilmez.

haklısınız ben bakırköy yenimahalledeki -yanlış hatırlamıyorum ismini inşallah- kadın hastalıkları hastanesine gitmiştim.doktora söyledim bakire olduğumu ama o bana aşağıdan bakmazsa hastalığımı anlayamazmış. açıp bakıcakmış içine ve ordan bi parça alıcakmış öyle söyledi bende yine yaptıramadım tabii.. birde doktor bana bunları anlatıyor oraya gelip muayene olup ona dava açan bir sürü genç kız varmış..o yüzden annenizle gelin dedi. bende peki annemi alır gelirim dedim gidiş o gidiş bendeki korkudan.. açıkçası doktorun hareketleride hoşuma gitmedi sanki ruh hastası gibi görünüyordu - bende anneme anlattım gitmem dedim.. ama tekrar gidicem başka bir doktora şimdi çünki dediğiniz gibi pamukla tahlil yaptırmak istediğimi söyliycem :) desteğiniz için teşekkür ederim zira ben sizlerden çok büyük destek aldım şimdi :) teşekkür ederim.

Back
X