Saç Rengi ve Saç Boyama bakırdan kumrala nasıl çevrilir?

miele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
95
0
86
Ankara
merhaba arkadaşlar ben uçlarında sarı gölgeler olan saçlarımı hepsi aynı renk olsun,açık kumral olsun istediğim için kuaförde boyattım. ancak sonuç bakırımsı turuncumsu bir renk oldu. sarılar yeşermesin diye kuaförün koyduğu bakır boya yüzünden.tabi hiç hoşuma gitmedi iki gün sonra küllü kumrala boyattım saçımı. yine bakır yansımalar vardı ama idare ediyordum yine de. fakat yıkadıkça saçlarım yine bakır-turuncu gibi bir renk oldu. ben şimdi ne yapmalıyım? aslında istediğim açık kumral ama onu da bu haldeyken yapamam gibi görünüyor. majirel 7.11 yoğun küllü kumralla boyasam kurtulur muyum şu bakırlıklardan? yardımlarınızı bekliyorumm:2:

kullu renklerde de yıkadıkca yesıl renge donme olabılıyor nasıl bısey olcagnı boyamadan goremeyız ama ıstenılen renklerı elde etmek hep mı zor yaa ben de ugrasıp duruyorum :/

canım bi hafta falan beyaz sabunla yıka o bakırlık akar daha sonra boya küllü renge

canım beyaz sabunla bir kez yıkadım ama üstteki küllü kumral daha da aktı bakırlar çıktı yine ortaya acaba yoğun küllü kumrala turuncu azzaltıcı koysam çok mu ağır olur bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…