boyama konusunda tecrübesi olan arkadaşlar...
saçlarım 2-3 yıldır açık bakır kahve....
1 buçuk ay önce boyadım ilk boyamadaki canlı bakır rengi bir kaç yıkamada akıyor zaten...şimdi kumral orta kumral boyamak istiyorum...sizce bekleyeyim iyice aksınmı bu boya...yoksa önceki rengi silmek gerekirmi..yardımcı olursanız sevinirim...
loreal in hangi ürünü acaba..tarif edebilirmisiniz..kendim yapabilirmiyim ..yanıt için çok teşekkür ederim...Saçınızdaki bakırı tamamen akıtıp;orealla açtırmanız gerekecek.Diğer türlü direk kumral boya vurursanız yer yer bakırdan kaynaklanan turunculuklar oluşacaktır mutlaka
loreal in hangi ürünü acaba..tarif edebilirmisiniz..kendim yapabilirmiyim ..yanıt için çok teşekkür ederim...
Canım,bir arkadaşım bakır tonlaından bir türlü kurtulamıyordu neye boyarsa boyasın gene o açık bakır rengine dönüşüyordu saçı.
Evde kendimiz oryelle açtık. (cryptic de loreal değil oryel yazmış canım) Ve üzerine açık kumral boyadık. Bir süre sonra yine bakırlaşma başladı. Sonra sarıya boyadı,koyu bir sarı ortaya çıktı, sonra tekrar kumrala döndü. Şuan saçında hiç bir bakırlık yok. Yani muhtemelen ilk boyamadan pek bir hayır bekleme, bikaç boyamadan sonra kesin kurtulursun bakırlıktan
teşekkür ederim cevabın için...şimdi şu açıcıyı araştırıcam hangi marka açıcı nasıl yapılıyor diye teşekkürler...turunculuk olsun istemiyorum..:44:Valla canım oturdu arkadaşım önüme, normal saç boyar gibi sürdük açıcıyı..
Zarar da görmedi saçı..
arkadaşlar sağolun cevaplarınız için ben muntazam bir renk olsun istiyorum boyayınca içinde renk renk bir saç istemiyorum..ondan silmek istiyorum rengi 2-3 yıl evvel kuaförde mavi açıcıyla sildirmiştim..ve saçım çok kötü yanmıştı kestirdim kısacık şu an saçım yıpranık değil hem paramdan olmuştum hem saçımdan kuaförlere çok güvenmiyorum..belki şu boya markalarının açıcıları daha ölçülüdür içindeki açan maddeler denemek istiyorum ama..dipten de yeni saçlar iyice çıkmadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?