• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bakırdan kumral tona nasıl geçebiliriz...

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.080
498
47
boyama konusunda tecrübesi olan arkadaşlar...
saçlarım 2-3 yıldır açık bakır kahve....
1 buçuk ay önce boyadım ilk boyamadaki canlı bakır rengi bir kaç yıkamada akıyor zaten...şimdi kumral orta kumral boyamak istiyorum...sizce bekleyeyim iyice aksınmı bu boya...yoksa önceki rengi silmek gerekirmi..yardımcı olursanız sevinirim...

boyama konusunda tecrübesi olan arkadaşlar...
saçlarım 2-3 yıldır açık bakır kahve....
1 buçuk ay önce boyadım ilk boyamadaki canlı bakır rengi bir kaç yıkamada akıyor zaten...şimdi kumral orta kumral boyamak istiyorum...sizce bekleyeyim iyice aksınmı bu boya...yoksa önceki rengi silmek gerekirmi..yardımcı olursanız sevinirim...

Saçınızdaki bakırı tamamen akıtıp;orealla açtırmanız gerekecek.Diğer türlü direk kumral boya vurursanız yer yer bakırdan kaynaklanan turunculuklar oluşacaktır mutlaka

Saçınızdaki bakırı tamamen akıtıp;orealla açtırmanız gerekecek.Diğer türlü direk kumral boya vurursanız yer yer bakırdan kaynaklanan turunculuklar oluşacaktır mutlaka
loreal in hangi ürünü acaba..tarif edebilirmisiniz..kendim yapabilirmiyim ..yanıt için çok teşekkür ederim...

Canım,bir arkadaşım bakır tonlaından bir türlü kurtulamıyordu neye boyarsa boyasın gene o açık bakır rengine dönüşüyordu saçı.
Evde kendimiz oryelle açtık. (cryptic de loreal değil oryel yazmış canım) Ve üzerine açık kumral boyadık. Bir süre sonra yine bakırlaşma başladı. Sonra sarıya boyadı,koyu bir sarı ortaya çıktı, sonra tekrar kumrala döndü. Şuan saçında hiç bir bakırlık yok. Yani muhtemelen ilk boyamadan pek bir hayır bekleme, bikaç boyamadan sonra kesin kurtulursun bakırlıktan :71:

Son düzenleme:
loreal in hangi ürünü acaba..tarif edebilirmisiniz..kendim yapabilirmiyim ..yanıt için çok teşekkür ederim...

Loreal değil oriel kuaförünüzün yapabileceği bir işlem.Kendiniz evde kumral boya vursanız tutar fakat renk eşitliği sağlanmaz ve dediğim gibi yer yer turunculuklar meydana gelebilir.Güzel kalın...:49:

teşekkür edrim canım....:71:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım,bir arkadaşım bakır tonlaından bir türlü kurtulamıyordu neye boyarsa boyasın gene o açık bakır rengine dönüşüyordu saçı.
Evde kendimiz oryelle açtık. (cryptic de loreal değil oryel yazmış canım) Ve üzerine açık kumral boyadık. Bir süre sonra yine bakırlaşma başladı. Sonra sarıya boyadı,koyu bir sarı ortaya çıktı, sonra tekrar kumrala döndü. Şuan saçında hiç bir bakırlık yok. Yani muhtemelen ilk boyamadan pek bir hayır bekleme, bikaç boyamadan sonra kesin kurtulursun bakırlıktan :71:

pluie bende kuaföre silme işi için çok para dökmek istemiyorum...bir defa yaptırmışdım eskiden saçım yanmıştı zaten...evde zaar vermeden nasıl yapabiliriz...çok teşekkürler...

Valla canım oturdu arkadaşım önüme, normal saç boyar gibi sürdük açıcıyı..
Zarar da görmedi saçı..

Valla canım oturdu arkadaşım önüme, normal saç boyar gibi sürdük açıcıyı..
Zarar da görmedi saçı..
teşekkür ederim cevabın için...şimdi şu açıcıyı araştırıcam hangi marka açıcı nasıl yapılıyor diye teşekkürler...turunculuk olsun istemiyorum..:44:

arkadaşlar evde saç rengi açma hakkında fikri olan ve tecrubesi olan arkadaşlardan yardım brkliyorum..saçı yıpratmadan nasıl ve neyle açarız.....

Güvendiğin bir kozmetik mağasında yardım ederler bu konuda..
Biz mavi renkli toz kötü kokan bi açıcı kullanmıştık. Tıpkı boya gibi oksidanıyla karıştırılıyordu ve aynı şekilde saça sürülüyordu..

illa açıcıya gerek yok ki. sonuçta saçın tonunu açmıyorsunuz, sadece yansıma tonu değiştiriyorsunuz. küllü kumralla 2 ay üst üste boyayın. bakırlık kapanır

arkadaşlar sağolun cevaplarınız için ben muntazam bir renk olsun istiyorum boyayınca içinde renk renk bir saç istemiyorum..ondan silmek istiyorum rengi 2-3 yıl evvel kuaförde mavi açıcıyla sildirmiştim..ve saçım çok kötü yanmıştı kestirdim kısacık şu an saçım yıpranık değil hem paramdan olmuştum hem saçımdan kuaförlere çok güvenmiyorum..belki şu boya markalarının açıcıları daha ölçülüdür içindeki açan maddeler denemek istiyorum ama..dipten de yeni saçlar iyice çıkmadan..

arkadaşlar sağolun cevaplarınız için ben muntazam bir renk olsun istiyorum boyayınca içinde renk renk bir saç istemiyorum..ondan silmek istiyorum rengi 2-3 yıl evvel kuaförde mavi açıcıyla sildirmiştim..ve saçım çok kötü yanmıştı kestirdim kısacık şu an saçım yıpranık değil hem paramdan olmuştum hem saçımdan kuaförlere çok güvenmiyorum..belki şu boya markalarının açıcıları daha ölçülüdür içindeki açan maddeler denemek istiyorum ama..dipten de yeni saçlar iyice çıkmadan..

o zaman palettenin açıcısını kullan bence. çünkü çoğu kişi paletteden memnunken, kolestonunkinden memnun değil. koleston saça çok zarar veriyormuş...

benim saçlarda bakır...
herkes çok beğeniyor..
bende artık değiştirmeyi düşünüyorum
sıkıldım çünkü

kızlar gazam mübarek olsun dün eşimle kipaya gitmiştik...pallette yoğun renk açıcıyı aldım...birde lorea kumral boya aldım bu gün açıcam saçımı sonucu size yazarım..

$21092011070.jpg $21092011079.jpg

ben de eklemek istedim. resimler taze :) bugün boyadan sonra çektim.
loreal 7.1 küllü kumrala boyadım ama bakır yansıma gitmemekte ısrarlı.
ne yapsam bilmiyorum. açtırmak da istemiyorum.
küllü boyamaya devam mı etsem :/

Back