Saç Rengi ve Saç Boyama Bakırdan dönmeyi düşünüyorum!

Lullably

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
50
3
28
İçel Mersin
Kızlar yazdan beri 7 tonlarında bakır kullanıyorum, bir süredir loreal 7.43 (sultan bakırı). Rengi seviyorum aslında ama çene hizzasında saçlarımı küt kestireceğim. Daha önce bu modeli kestirdiğimde doğal rengim açık kestaneydi güzel duruyordu ama bence bakır çocuk gibi olacak. Sizce bakırdan nasıl dönebilirim? Loreal sublime mousse 70 düşündüm (daha önce boyamıştım doğal saçımda azıcık açıklık yapmıştı yansıması aynıydı). Birden siyah ya da koyu kahve olmasını istemiyorum. Bakır hemen kapanmasa da olur yavaş yavaş diyorum. Ne dersiniz?

saçındaki duruşunu, netten bir foto ile gösterebilir misin?
hangi tonda saçında tutmuş, görmek isterim. ona göre yorum yapayım.

bu rengi, hatta daha açık bakır tonlarını ben çok severim. 1 kere ben de boyattım ama maalesef bana yakışmadı(buğdaya kaçıyor ten rengim) bakırdan ateş kızılı ve koyu kestane tonlarına geçiş yaptım. bu sıralamada bir sorun yaşamadım. ama rengi koyulaştırdıktan sonra açmak çok zor oluyor. o yüzden koyu renklere şimdilik bulaşma bence... ayrıca koyu renkler daha genç gösterir genelde.

bence kızıl renkleri kışın çok daha güzel duruyor, özellikle açık tenliysen, çok hafif bir makyajla(azıcık allık ve ruj veya göze kalem çekip -yok dudak- görünümüyle desteklersen) mükemmel bir görüntü yakalayabilirsin. kızıllara yakışan tonlarda makyaj ve giyimle çok nefis bir görüntü yakalanıyor.
eğer makyaj yapmıyorsan bu sıralar, kızıldan vazgeçebilirsin. dönmeyi düşündüğün rengi ben pek sevmedim, daha kadınsı bir renk gibi geldi bana. ileride düşünebilirsin.

saçını kestirince, bakır rengiyle çocuk gibi durmaz bence. hafif bir makyaj yaparsın... benim gözümde güzel bir görüntü oluştu. yerinde olsam havalar ısınana kadar bakır renginden giderim. sonra saçını açmak istersen açarsın...

(tenini, kaşını gözünü bilemediğim için en iyi öneriyi düzgün bir kuaförden alırsın ) çok koyu renklere boyamadıkça, her türlü düzeltebilirsin saçını.

Çok beyaz tenliyim ama böyle pembe beyaz değil sarı gibi. Kestirdim saçımı hoşuma gitti aslında. Zaten açmak istemiyorum kendi saç rengim kestaneye mi dönsem diye düşünmüştüm. 22 yaşındayım üniversitedeyim dersler fln derken makyaj yapmadığım oluyor bakır da biraz bakım istiyor dediğin gibi. Her ay dip boya kaşlarını aç falan zor Ama dediğin gibi yaza kadar böyle kalayım :) Çok teşekkürler.

benimde sultan bakırıydı kahverengiye boyadım kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…