bu rengi, hatta daha açık bakır tonlarını ben çok severim. 1 kere ben de boyattım ama maalesef bana yakışmadı(buğdaya kaçıyor ten rengim)
bakırdan ateş kızılı ve koyu kestane tonlarına geçiş yaptım. bu sıralamada bir sorun yaşamadım. ama rengi koyulaştırdıktan sonra açmak çok zor oluyor. o yüzden koyu renklere şimdilik bulaşma bence... ayrıca koyu renkler daha genç gösterir genelde.
bence kızıl renkleri kışın çok daha güzel duruyor, özellikle açık tenliysen, çok hafif bir makyajla(azıcık allık ve ruj veya göze kalem çekip -yok dudak- görünümüyle desteklersen) mükemmel bir görüntü yakalayabilirsin. kızıllara yakışan tonlarda makyaj ve giyimle çok nefis bir görüntü yakalanıyor.
eğer makyaj yapmıyorsan bu sıralar, kızıldan vazgeçebilirsin. dönmeyi düşündüğün rengi ben pek sevmedim, daha kadınsı bir renk gibi geldi bana. ileride düşünebilirsin.
saçını kestirince, bakır rengiyle çocuk gibi durmaz bence. hafif bir makyaj yaparsın... benim gözümde güzel bir görüntü oluştu. yerinde olsam havalar ısınana kadar bakır renginden giderim. sonra saçını açmak istersen açarsın...
(tenini, kaşını gözünü bilemediğim için en iyi öneriyi düzgün bir kuaförden alırsın
) çok koyu renklere boyamadıkça, her türlü düzeltebilirsin saçını.