• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bakıra boyattığım saçlarım istediğim gibi olmadı

okky_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
11
0
86
Trabzon
Merhabalar ben bugün siyah olan saçlarımı kuaförde açtırıp bakır modasına uydum... Istediğim bakır rengi tarcın bakırın bir ton koyusu diyebilirim fakat benim saclarım istediğim gibi olmadı.bildiğiniz turuncu oldum yogun bakırdan daha iddalı oldu...kendim suan tarcın bakır boyasam nasıl olur kutudaki resimden daha acıkmı olur yoksa aynımı..suanki halimle markete bile gidemem.ne olur bir akıl verin bakır tonları istiyorum ama iddalı bir bakır rengi değil..:43:

Şuan daha yeni boyadığınız için gözünüze çok kötü geliyordur eminim ama 2 3 yıkamadan sonra renk eminim oturacaktır. Şimdi sakın tekrardan boyamayın saçlarınızı mahvedersiniz.:20: Boya aktıkça güzel olabilir. Amaa eğer yine beğenmezseniz gider 2 veya 3 hafta sonra tekrar boyarsınız.:34: Şuan tekrardan sakın saçınıza boya vurmayın derim ben:19:

[sıze=2]şuan daha yeni boyadığınız için gözünüze çok kötü geliyordur eminim ama 2 3 yıkamadan sonra renk eminim oturacaktır. şimdi sakın tekrardan boyamayın saçlarınızı mahvedersiniz.:20: Boya aktıkça güzel olabilir. Amaa eğer yine beğenmezseniz gider 2 veya 3 hafta sonra tekrar boyarsınız.:34: şuan tekrardan sakın saçınıza boya vurmayın derim ben:19:[/sıze]

yalnız suan kullandıgım renk cırt bir turuncu diyebilirim acıldıkca daha kötü olucak...ben daha koyu bakır tonu istemiştim...hani sacımı yıkadıkca renk oturur dicem ama daha da acılıcak bu sac rengi...yarın işe bile gidemem cok iddalı buu

Anladımm.. O zaman en azından bi 10 gün beklemelisiniz. Yarında işinize giderken saçınızı at kuyruğu şeklinde toplayabilirsiniz yada yukarıdan bi topuz yapın:26:

Saçınızın resmini koysaydınız iyi olurdu. daha iyi önerilerde bulunabiliriz

Eklentiler

• $x_4b4bc4c2.jpg
    $x_4b4bc4c2.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 52
eğer saçların bu renkse bence çook güzel turuncu rengin en güzel hali diyebilirim

saçlarım birebir bu renk benim çok iddalı oldu bu malesef kuaför hatası sonucu..istediğim rengin çok çok farklı bir tonu

Back