- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
olur bence biraz rengi açılır tatlı bi renk olur karamel gibi syoss daha iyi sanki
tabi canım açılır rengi mutlaka ilkinde tam oturmaz zaten ikinci boyamada çıkar net bi renk bence
ben olsam syoss yapardım zaten hiç bi zaman kutunun üstündeki kadar açılmaz renk
Canim ben 1-2 ay once syoss altin karamel yaptim saclarmda hic bir degisiklik olmadi. 2 gunce palette altin toffe yaptim daha iyi acti. Dunde arkadasima palette altin karamel yaptk cok guzel oldu, bidahaki sefere bende onu yapicam
Selam Canım Öncelikle umarım sana yardımım dokunabilir. Syoss altın karamel kutudaki kadar açık bir renk değil. Ben geçen sene bu renge boyamıstım ekte boyadıktan 2 gün sonraki rengide mevcut bakabilirsin. Biraz koyu oldu ama dipleri kesinlikle tamamen boyamadı yani belli oluyodu yinede diplerim. Ben sana kesinlikle syoss un 8.4 karamel kumralını öneririm. Kutuda renk koyu görünsede öyle değil :) inan daha açık çıkıyo çokta sevdiğim bir renktir. umarım yardımcı olabilmişimdir
Eki Görüntüle 637467
syoss altın karamel 1 ton daha açık palette altın karamele göre. İkisi de benzer renkler numaralarına bakınca, içinde dorelik de var bakırlık da. Syoss Karamel kumral ise tam bakırlık içeriyor, daha da turunculaşır yani... Bence palettenin karameli daha az turuncu olur gibi geldi çünkü yoğun dore bakır...
Bakır zemin üzerine altın(dore) ve bakır yansımalı renkler saçı daha da turunculaştırır.
Karamel tonları bakır zemin için tehlikeli,turunculuğu fazla ve koyu bir renk elde edilir muhtemelen.
Karamel kumral önerilmiş içine bir miktar 9.0 ya da 10.0 gibi sarı eklenirse daha uygun olacağını düşünüyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?