• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır üzerine syoss altın karamel lütfen yardımm (resimli)

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
78
Konya
kızlar merhaba yardımlarıza ihtiyacımm var 6 7 aydır bakır rengi kullanıyorum artık sıkıldımmm su an ki saçlarmmm bu şekilde boyuyacamm renk ise bu sizce nasıl olurr olur mu tutarmı yardımmmm ayrıca diplerim su an 5 cm gelmiş durumdaaa:26::26::26::26:

kızlar veyaa palette altın karamelde olabilr

Eklentiler

• $syos altın karamel2.webp
    $syos altın karamel2.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 1.002
  • $palette altın karamel.webp
    $palette altın karamel.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 29.047
Son düzenleme:
tabi canım açılır rengi mutlaka ilkinde tam oturmaz zaten ikinci boyamada çıkar net bi renk bence

Canim ben 1-2 ay once syoss altin karamel yaptim saclarmda hic bir degisiklik olmadi. 2 gunce palette altin toffe yaptim daha iyi acti. Dunde arkadasima palette altin karamel yaptk cok guzel oldu, bidahaki sefere bende onu yapicam

Canim ben 1-2 ay once syoss altin karamel yaptim saclarmda hic bir degisiklik olmadi. 2 gunce palette altin toffe yaptim daha iyi acti. Dunde arkadasima palette altin karamel yaptk cok guzel oldu, bidahaki sefere bende onu yapicam

canım peki senin saçların hangi renkti boyamadan önce:26::26:

Benim palette altin kahveydi ama akmisti. Ona ragmen bi degisiklik olmadi. Simdi palette altin toffe ve sari karisimi yaptm 3. Yikamada daha iyi karamel oldu. Ama onumzdeki ay altin karamel ve sari deniycm

Selam Canım Öncelikle umarım sana yardımım dokunabilir. Syoss altın karamel kutudaki kadar açık bir renk değil. Ben geçen sene bu renge boyamıstım ekte boyadıktan 2 gün sonraki rengide mevcut bakabilirsin. Biraz koyu oldu ama dipleri kesinlikle tamamen boyamadı yani belli oluyodu yinede diplerim. Ben sana kesinlikle syoss un 8.4 karamel kumralını öneririm. Kutuda renk koyu görünsede öyle değil :) inan daha açık çıkıyo çokta sevdiğim bir renktir. umarım yardımcı olabilmişimdir :34:
$xxxx.webp

Selam Canım Öncelikle umarım sana yardımım dokunabilir. Syoss altın karamel kutudaki kadar açık bir renk değil. Ben geçen sene bu renge boyamıstım ekte boyadıktan 2 gün sonraki rengide mevcut bakabilirsin. Biraz koyu oldu ama dipleri kesinlikle tamamen boyamadı yani belli oluyodu yinede diplerim. Ben sana kesinlikle syoss un 8.4 karamel kumralını öneririm. Kutuda renk koyu görünsede öyle değil :) inan daha açık çıkıyo çokta sevdiğim bir renktir. umarım yardımcı olabilmişimdir :34:
Eki Görüntüle 637467

canımm cevabın için teşekkür ederim öncelikle.. peki benim saç rengimi tutarmı senin saç rengin gördüüm kadarı ile turuncuya kaçmış cok az ben öyle istrmiyorumm:26:

Bakır zemin üzerine altın(dore) ve bakır yansımalı renkler saçı daha da turunculaştırır.
Karamel tonları bakır zemin için tehlikeli,turunculuğu fazla ve koyu bir renk elde edilir muhtemelen.
Karamel kumral önerilmiş içine bir miktar 9.0 ya da 10.0 gibi sarı eklenirse daha uygun olacağını düşünüyorum ben de.

syoss altın karamel 1 ton daha açık palette altın karamele göre. İkisi de benzer renkler numaralarına bakınca, içinde dorelik de var bakırlık da. Syoss Karamel kumral ise tam bakırlık içeriyor, daha da turunculaşır yani... Bence palettenin karameli daha az turuncu olur gibi geldi çünkü yoğun dore bakır...

syoss altın karamel 1 ton daha açık palette altın karamele göre. İkisi de benzer renkler numaralarına bakınca, içinde dorelik de var bakırlık da. Syoss Karamel kumral ise tam bakırlık içeriyor, daha da turunculaşır yani... Bence palettenin karameli daha az turuncu olur gibi geldi çünkü yoğun dore bakır...

kuzum siz öyle diyince koleston cikolata kahveden vazgeçtimm direkkk:50::50::50:

Bakır zemin üzerine altın(dore) ve bakır yansımalı renkler saçı daha da turunculaştırır.
Karamel tonları bakır zemin için tehlikeli,turunculuğu fazla ve koyu bir renk elde edilir muhtemelen.
Karamel kumral önerilmiş içine bir miktar 9.0 ya da 10.0 gibi sarı eklenirse daha uygun olacağını düşünüyorum ben de.

ladyevil çok teşekkür ederimm canımm:16::16: sizin önerileriniz üzerine bugun palette delux altın karamel aldım inşallah sonuç güzel olacakk:16::16:

Back