Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır tonlarını evde boyama konusunda yardım!!

missnewmoon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
292
1
116
41

Kızlar saç rengim bu.3 kez kuaföre boyattım ama artık evde boyamak istiyorum.Bu rengi düşünenlere şimdiden söyleleyim inanılmaz masraflı bir renk kızıldan döndüm ben ilk boyamada 20 gün dahi geçmeden berbat bi sarıya döndü
Kuaförüm sülfat içermeyen bayağı pahalı bi sampuan satmak istedi hoş hala almadım onu
Dermokil aldım onun yerine büyük bi kozmetik marketten bayagı da iyi geldi.Şimdi de Toni&guy deneyecem.Bi de saç açıldığı için bakım yapılması gerekiyor vs vs.Yıllardır kızılımı evde boyardım ne güzel

Her neyse bu 3. boyamadaki hali tekrar boyatmam gerek ama artık kendim boyayayım diyorum.Az daha koyu bi ton olabilir
3 Renk arasında kaldım
1.palette Tarçın bakır no sunu bilmiom,
2.Palette bakır kumral (6.46)
3.garnier kumral kızıl (6.34)

ya da başka renkte olabilir her türlü öneriye açığım. bakır kumral ı beğendim ama kutudakinden koyu bi rek çıkar diye de korkmuyo değilim

Loreal her zaman tercih ettiğim marka teşekkürler pınar ve merve bugün eczaneden doğal bi boya aldım onu boyayacam koyarım resimleri

ya bende bakır kahveye boyatmak istiyorum
en büyük korkum akıp absürd bir renk çıkmasıydı ve sonucunda kuaföre verilmiş onca para
şimdi ne yapsam bilemedim sen boysttın mı hangisine boyattın ve nasıl oldu ???

evde kendim boyadım ve aynı rengi tutturdum
Phyto color diye bi boya aldım eczaneden pahalı diğerlerine göre ama benim saç derim hassas,kuaföre boyama için dasha düşük kalite boyaya o parayı veriyorum zaten
Rengin adını unuttum 8 li bişeydi doreli bakırlı bi renk içine de evde olan loreal boyamdan % açık kor kızıl koydum kuaförde 3 rengi karıştırarak yapıyor boyamı bakım olarakta her hafta bademyağı zeytinyağı ve hintyağını karıştırıp içine evigen bemix dodex kırıyorum ipek gibi oluyo saçlar Ama yukarda önerilen Loreal in boyasını denemeyi düşünmüyor değilim önceki saçımdan balyajların olduğu yerler daha bi açık duruyo sinir oluyorum belki daha koyu renkte az v-biraz kapanır

bende hadisenin penti reklamindaki bakir rengine bayiliyorum ama onu ben hayatta tutturamam heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…