Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır saçlar için

moonromanticism

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
37
0
36
İçel Mersin
selam kızlar saçlarımın yarısı kendi koyu kumral olan saç rengimdi diğer yarısı da iyice akıp artık sarıya dönmüş bir karameldi. saçları tamamı aynı renk olsun diye garnierin 6 tonlarında bir boyasıyla boyadım ama kızıl sevdam tekrar depreşti. ben aslında bakırı çok yoğun olan turuncumsu bir renk istiyordum. turuncunun koyu bir tonu olması sorun değil yeterki turuncu tonu olsun yani. Sonra akosun yoğun bakırına boyadım ama onunda kızılı daha baskın çıktı. aktıktan sonra da turuncuya dönmedi. kahve tonuna aktı.
boyayalı 3 hafta falan oldu. Şimdi sormak istediğim bu saçı palette tarcın bakırla boyasam istediğim gibi koyu ya da orta tonlarda bir turuncu elde edebilir miyim??
ya da ne kullanmam lazım?
şimdiden teşekkürler

bu arada bahsettğim bu saçlarımı tam olarak sölemem gerekirse öyle bir geçer zamankideki müzik öğretmeninin saçına çevirebilirsem çok mutlu olurum. Özellikle bir ay içinde. Çünkü 1 ay sonra mezuniyet balom var :)

akos çok kötü bir boya hem koyu çıkıyor hemde beklediğin rengi vermiyor malesef

Sana tavsiyem tarçın bakır boyayacaksan eğer nevanın boyasını al tamda istediğin rengi veriyor tabii saç durumunada bağlı o rengi elde etmen

Sık sık boyamanda gerekebilir

çok sağol canım. peki benim bahsettiğim saça turunculuk tutar mı yoksa yine aynı koyu mu kalır o konuda korkuyorum ben malum mezuniyet öncesi?? tutmazsa bu sefer arka arkaya boyayıp yıpransın istemem :/

bence bir kaç kere boyarsan tutar. tam turuncu istiyorsan sana lorealin köpük boyasının740 ını öneririm, ben bpyamıştım ve bildiğin turuncu olmuştu, dore bakır değildi yani. bulursam birazdan fotoğraf da koyarım.

bu fotoğraflar bulutlu bi günde çekildi bir de saçlarım kirliydi şehir dışında yıkayamadığım için o yüzden soluk duruyor biraz, istediğin gibi bir renk olur muhtemelen. 6 çok da koyu değil ama işte doğal yerlerin daha koyu tutabilir, 2 boyamaya alır bence renk. ilk yıkayınca biraz koyu oluyor sonra açılıyor zaten. benim saçlarım zaten bakırdı canım ama böyle parlak bi bakır değildi, dore bakırdı.

Son düzenleme:
Köpük boyalar koyu tutuyor diye biliyordum ben... ama harika görünüyor renk. Yeliz kuvancı'nın saç rengi loreal 8.34 diye biliyorum.

palette 7.77 tam bakrı değil aklında olsun, kızıl da var içinde. ben boyamıştım annem kına mı yaktın saçına demişti görünce. bakır gibi tam turuncu değil de pembeli kızıllı bir bakırımsı. ben sevmemiştim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…