direk açmana gerek yok sanırım, saçların çok koyu değil. açık sarı, açıcılı bir boyayla bakırı karıştırırsan 2 boyamaya istediğin gibi olma ihtimali yüksek.
Ben Nevacolor ın mix boyalarından kullandım. Bakır rengi saçlarımı daha canlı yapmak için 0.44 yoğun bakırını kullandım. Memnunum baya. Hatta 0.66 kor ateşi kızılından da aldım bu da mix boya. Bunu da bir sonraki boyamada biraz kırmızılık katmak için kullanacağım. Sen de açık sarı dore içine bir tüp 0.44 yoğun bakır katarak canlı bir bakır elde edebilirsin. Turuncuya yakın. Benim elde ettiğim rengi buradan görebilirsin ; http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...0-palette-neva-color-karistirdim-resimli.html
Canım zaten bu renkler 3-5 yıkamaya akıyor ve ilk boyamadan daha açık bir hal alıyor. Sen içine altın dore sarısı veya açık sarı katarsan açık bir renk elde edebilirsin. Ya da saçını oryelle açtırıp baya açık tonları ancak o zaman iyi bir şekilde kullanabilirsin. Fakat bana sorarsan saçların çok koyu değil anladığıma göre açık sarı dore ile yoğun bakır karıştırarak yapacağın boyama ile istediğin tonu yakalarsın diye düşünüyorum. Ben burada nevacolor un mix boyasını edinebildim başka da göremedim. Ancak sen çıkıp mağazaları bir gez farklı markaların mix boyalarını görürsen yoğun bakır olanına bir bak.
Benim açtığım konuya bakarsan saçlarımı görebilirsin yanlış bir boyayla kızıl olmuştu senin şu an ki rengine benziyor bakır kırmızı gibi. Ben bu renge boyayalı 25 gün oldu ve çok sık yıkayarak (kepek şampuanıyla) bakır haline getirebildim. sana sanırım loreal majicontrast saf bakır'ı tavsiye etmiştim. Kendimde o boyayı kullanacaktım ama 3 tüp alındığında haliyle fiyat çok fazla oluyor.Bende senin istediğin rengin biraz koyusunu istiyorum. Sana tavsiyem 1 ay süresince her gün saçlarını kepek şampuanıyla yıka. Beyaz sabun da kullanabilirsin ama ben krem sürmeme rağmen saçlarımı tarayamadım çok kötü oldular. Çam terebentin ile badem yağını karıştır saçlarına sür haftada 2 kere yapabilirsin. Şimdi ben 5 gün sonra herhangi açık bir sarıyla sanırım 12 numara kullanacağım daha bilmiyorum bakır yoğunlaştırıcıyı karıştıracağım %9 volümle uygulamayı düşünüyorum. İşe yarar gibi geliyor sonucu sanada bildiririm hemen hemen istediğimiz aynı çünkü :)
Kuaföre git. Saçına yazık etme. Paran yoksa hiç boyatma. Gerçekten dışarıda öyle boyanmış saçlar görüyorum ki insanın göz zevkinin içine ediyorlar. 30 liradan falan başlar düz boya. Para biriktir. Kıy parana yap. Yada dokunma. Yıpratma saçını.
bende aynı sebepten majicontrast ı almadım saçlarım uzun olduğu için 1 kutu yetmiyor haliyle şu anda hemen boyamak istemiyrum zaten saç yıpranıyor haliyle ama dediğin gibi şu yıkama işlemleriyle yapabilirim bu konuda bayağı bir araştırma yapıyorum bu sıralar ve öğretmnler evinde flan ucuza boyadıklarını gördüm oralarada başvrabilirm bunuda paylaşmak istedim :) ama dediğin gibi şu kepek şampuanını denicem ilk önce.sende denicek mişsin 5 gün snra filan sonuçları paylaşırız :) teşekkür ederim herkese ilgilendiğiniz için kızlar
Sen bu saç rengini akıttığında koyu bakır gibi olur saçların zaten açıcılı bir sarıyla yoğun bakır karıştırılırsa 2 3 boyamaya tutar rahatlıkla diye düşünüyorum tabi ilk ben kendim deneyeyim de :) mutlaka fotograf koyarım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?