• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bakır saç renginin üzerine ne boyanır yardımmm!

Frezya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
320
1
96
İzmir
saçım kahveydi ama bildiğiniz kahve değil siyaha yakın bi renkti açıcıyla açtım saçımı eh biraz açıldı sonra ben onun üzerine altın kumral bakır rengine boyadım saçım ne kahve gibi ne kumral ne de bakır saçma bi renk çıktı ama koyu oldu ama o siyahlık yok eskisi gibi şimdi biraz daha açık kahve olsun istym ne yapmam gerekir hangi renge boyamam gerekir :44:yoksa tekrar açıcıyla mı açsam:31:

açıcıyla açıtığında bilmiyorum tonun neydi ama altın kumral bakırın cabuk akıp açılacağını düşünüyorum tabi zemin rengin açıksa

bakırı kapatmak istersen küllü kumral öneriliyor genelde.o da açık bir kahve gibi olur sanırım

açıcıdan sonra saçım daha güzeldi kalktım altın kumral bakıra boyadım :57:koyu oldu dipler hafif açık oldu ne kızıl ne bakır acaip bi renk altın sarısına boyasam acaba rengi açılırmı off:19:

tatlım senin saçların çok mu kısa 1kutu açıcıyla nasıl idare edebildin? wallahi bilmiyorum ben kumral yazısını gördüğüm an kaçarım boyadan:10:

omuz larımda saçlarım aslın da 2 kutu açıcı alsaymışım daha iyi olurdu 1 kutu kesinlikle yetmiyor zaten ondan fazla açılmadı işte:50:kumral yazısını görünce neden kaçıyorsun boyadan onu anlamadım:6:

Benim de saçlarım bakır rengiydi açıldı zamanla (akti tabi ki) diplerden de kahverengi çıktı..Tekrar bakır rengine dönmek istedim ama o an istediğim boyayı bulamayınca papatya sarısı diye birşey aldım "ya batarız ya çıkarız" mantığıyla boyadım keyifli bir sarı oldu şimdi..Çok açık sarı da değil hoş oldu..Hem sarının üstüne hemen hemen bütün renkler tutuyo sanırım...Ama çok renk karıştırınca bir ara kuaföre dünyanın parasını bayılıp boya sildirme ve tekrar boyatma yapmak zorunda kalmıştım..Çok yıpranıyo saçlar tabi :5:ama bakım ürünleriyle doğal kürlerle toparladım şimdi :16:

görünür bi bakırlık warsa bence saçından koyu bi renge boyama çünkü yeşile dönüyo benm saçım da bakırdı üstüne fındık kabuğu boyadım ilk bşta güzeldi ama bi kaç hafta snra akınca sçaım yeşile döndü çok kötü bi görüntü oluyo :S

Back