Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır saç rengimi değiştirmek istiyorum

didOsh_

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
7
0
16
İstanbul
öncelikle merhaba benim sacım su anda bakır ama ben onu açtım sarıyla karıstırdım gayet hos bi renk olduu açık bakır oldu biraz ama yıkadıkca rengi parlaklıgı gitti simdi koyuya dönmek istiyorum bu arada belirteyim beyaz ten ve yesil gözlüyüm hangi ton ve hangi boyaların renkleri bana gider kapatırmı diye de düşünüyorum

bende aynı durumdaydım bakırın açık tonlarından snra sıkılıp kakao kahveye boyadım sakın böle bi hata yapma boya yapıcaksanda koyu kahve tonları yapma insan zamanla sıkılıyo renginden sonra açma yolları arıyo ve haliyle saçı çok yıpratmış oluyo bence açık kahve tonları deneyebilirsin bende beyaz tenli yeşil gözlüyüm saçlarım şuanda kahve ve küllü kumrala dönmek için çareler arıyorum maalesef

Bakır boyamaya devam edebilirsin bence :) saçların şu an açık renk olduğu için tutar diye düşünüyorum. Koyulaştırmamaya çalış hem açık tende yapay durur sonradan açmak da zor olur.

hımmm aslındaa tam koyu kahve değilde böle cikolata kahve yada kahvenin diğer tonları olabilirmi diye düsünüyorum cunku artık bakırın diplerinin görünmesinden sıkıldım ve cok donuk göstermeye basladı yuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…