Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar ben açik buğday tenliyim saçimi bakir rengine boyamak istiyorum sizce yakişir mi fotomuda ekleyecem karar werin sizin yorumlariniza güveniyorum şimdiden tşklerrrrr arkadaşlar
ben bakır tonlarını çok açık beyaz tenlilere yakıştırıyorum. mesela ben de açık buğday tenliyim ve bakır tonları çok hoşuma gidiyor ama biliyorum ki bende sırıtıcak ten rengime gitmicek. yine de resim eklersen daha sağlıklı bir yorum da bulunabilirim cnm a.s.
ben bakır ve karamel ranklerini çok beyaz tenli ve renkli gözlü insanlara yakışacağını düşünüyorum seninde tenin beyaz ama kaşların koyu renk dönüşü olmayan bir renk değil bence denemelisin memnun kalmazsan güzel bir kahve tonuna boyatırsın
canım ıstedıgın renk yakışmayacak sadece ten rengine baglı değil bakır sarı rengin yakışıp yakışmaması. soguk bır duruşun yok yuz hatların yuvarlak oldukça ve kaşlarında. ayrıca bakır sarıdan begenmeyıpte kahve tonuna donmen zor olacaktır. kesinlikle dore kahve olacaktır saçın koyulaştırsan ıyı duşun. ılla yaptırcam dersende kuaforune soyle acıcı kullanmasın yuzde 9 luk peroksit koysun ısı versın. yazık etme saçına
bende buğday tenli sayılırım beyazada yakın ben yaptım bakır hiç güzel olmadı üstüne çikolata kahve boyadım ama onuda beğenmedim 1 ay sonra tekrar siyaha dönüyorum...
ya zaten kuaförüm kesinlik olmaz dedi yani bakır çıkmaz dedi saçın çok koyu ondankahve tnou alır dedi boyadan sonra bende şuan askıya aldım bakalım artık