Saç Rengi ve Saç Boyama Bakir rengini nasil tuttururum

Emma123

●○●○●
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
563
537
103
Merhaba arkadaslar elimde palette 7.77 yogun bakir var

elimdeki boyayi kullanarak bu rengi elde edebilirmiyim kahve karistirsam bu renge dahami yaklasirim diyorum kendi sacim acik kumraldan sariya giden ombre var sac biyamayla ilgili cok bilgili uyeler var biliyorum banada yardimci olursaniz sevinirim

Kuaföre gidip saçını düz kahveye boyat önce. Kökten uca aynı renk olabilmesi için 2-3 defa komple boyanması lazım. Daha sonra renk oturacak, o zaman kızıl düşünebilirsin. Saçın ombreli olduğu için şu an boyarsan her yeri farklı renk olur, bu yüzden lütfen deneme. Renk oturduktan sonra kızıla bakılır.

Diğer seçenek saçın komple dipten uca aynı tonu yakalayacak şekilde kızıl açıcı ile açılıp sonra üzerine kızıl vurulacak.Bu da bir yol fakat saçın hem yıpranacak hem boya sürekli akacak...

Renk oturduktan sonra yaparsam bu rengi tutturabilirmiyim elimdeki boyayla sacimi kestiricem sarilar gidicek yani daha kolay olur o zaman esitlemek kendim boyiycam evde hangi kahve tonuna boyamaliyim boya numarasi soyleyebilirmisiniz

Saçının rengini bilmiyorum, kalitesini kalınlık inceliğini gözenekli olup olmadığını bilmiyorum. Bu durumda elindeki boyanın istediğin rengi verip vermeyeceğini bilemem. Siyah saçı boyarsın başka renk verir, sarıyı boyarsın başka, kumral başka. Hatta kalın telli saçta başka renk verir ince telli saçta başka.Bir de pigment meselesi var... Bunları bilmeden evet olur veya olmaz diyemem, bunun için de saçı görmek gerek.

Saçını evde kendin eşitleyemezsin kuaföre gitmen gerek. O boyayacak tek renk haline getirecek. Sen boyarsan bunu başaramazsın. İstersen dene ama 5. yıkamada anlarsın demek istediğimi...

Anladim ne demek istedigini teşekkür ederim cvp verdigin icin

Bu rengi elde etmek için palette 8.77 ile karıştırmanız lazım.
8.77 Tarcin bakir daha turuncu bir renk degilmi yani bendeki boya zaten yogun bakir bu rengi kariştirirsam bi degişiklik olmaz gibi geldi bana denedinizmi siz daha once

ben o rengi 8.34 koleston perfect ile buluyordum.ama önce saç tabanınızın rengini eşitlemeniz gerekir bence de.

ben o rengi 8.34 koleston perfect ile buluyordum.ama önce saç tabanınızın rengini eşitlemeniz gerekir bence de.
Uclardaki sarilari kestirirsen daha kolay olucak esitlemek dipler dogal kendi saç rengim devaminda acik kullu kumral var tamamini acik kullu kumrala boyasam aslinda esitlenir ama ustune bakir nasil olur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…