Renk oturduktan sonra yaparsam bu rengi tutturabilirmiyim elimdeki boyayla sacimi kestiricem sarilar gidicek yani daha kolay olur o zaman esitlemek kendim boyiycam evde hangi kahve tonuna boyamaliyim boya numarasi soyleyebilirmisinizKuaföre gidip saçını düz kahveye boyat önce. Kökten uca aynı renk olabilmesi için 2-3 defa komple boyanması lazım. Daha sonra renk oturacak, o zaman kızıl düşünebilirsin. Saçın ombreli olduğu için şu an boyarsan her yeri farklı renk olur, bu yüzden lütfen deneme. Renk oturduktan sonra kızıla bakılır.
Diğer seçenek saçın komple dipten uca aynı tonu yakalayacak şekilde kızıl açıcı ile açılıp sonra üzerine kızıl vurulacak.Bu da bir yol fakat saçın hem yıpranacak hem boya sürekli akacak...
Anladim ne demek istedigini teşekkür ederim cvp verdigin icinSaçının rengini bilmiyorum, kalitesini kalınlık inceliğini gözenekli olup olmadığını bilmiyorum. Bu durumda elindeki boyanın istediğin rengi verip vermeyeceğini bilemem. Siyah saçı boyarsın başka renk verir, sarıyı boyarsın başka, kumral başka. Hatta kalın telli saçta başka renk verir ince telli saçta başka.Bir de pigment meselesi var... Bunları bilmeden evet olur veya olmaz diyemem, bunun için de saçı görmek gerek.
Saçını evde kendin eşitleyemezsin kuaföre gitmen gerek. O boyayacak tek renk haline getirecek. Sen boyarsan bunu başaramazsın. İstersen dene ama 5. yıkamada anlarsın demek istediğimi...
8.77 Tarcin bakir daha turuncu bir renk degilmi yani bendeki boya zaten yogun bakir bu rengi kariştirirsam bi degişiklik olmaz gibi geldi bana denedinizmi siz daha onceBu rengi elde etmek için palette 8.77 ile karıştırmanız lazım.
Evet benim
Iki boyanin tamaminimi karistiriyosunuz orani nedirEvet benim
Uclardaki sarilari kestirirsen daha kolay olucak esitlemek dipler dogal kendi saç rengim devaminda acik kullu kumral var tamamini acik kullu kumrala boyasam aslinda esitlenir ama ustune bakir nasil olur bilemedimben o rengi 8.34 koleston perfect ile buluyordum.ama önce saç tabanınızın rengini eşitlemeniz gerekir bence de.
Bu sizin isteğinize kalmış aslında eğer daha açık bakır rengi isterseniz bir 7.77 iki tane de 8.77, eğer daha koyusunu isterseniz bir tane 8.77 iki tane 7.77 :). Ben dönem dönem değiştiriyorum.Iki boyanin tamaminimi karistiriyosunuz orani nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?