Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır rengini kumrala nasıl çeviririm?

shuly

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
206
34
298
İstanbul
Kızlar saçlarımı bugün palette tarçın bakır 8-77 ve dore bakır 6-57 ile karıştırarak boyadım.Ama zeminiminde koyu olmasından ötürü koyu bir ton çıktı ne yazık ki?Şu anki saç rengimin benzer bir tonunu size yolluyorum.Bunu yine resmini yolladığım kumral tonlarına nasıl çevirebilirim.Saçımı açtırmadan yapmak istiyorum.

Geçen sene ben de Palette' nin tarçın bakırı ile boyamıştım saçlarımı. Daha sonra Koleston' un küllü kumral tonunu uyguladım ve kapattı. İki-üç ay sonra da yine Koleston' un küllü açık kumralını ve Neva Color' un altın sarısını karıştırdım. Öyle yapınca Jennifer Aniston'a benzemişti saç rengim.

Bir kaç hafta sonra küllü kumralı deneyeceğim o zaman.Sonrada üstüne altın sarısı :) Teşekkür ederim

hemen üstüne küllü kumral uygularsan koyu yeşil bir renk olur en az 3 hafta bekle canım biraz aksın saçındaki boya daha sonra küllü renklerden gidersin acele etme bence

bir de 8 li bir tonla 6 lı bir tonu karıştırman saçının renginin özelliğini bozmuştur bu nedenle 7li ton uyguluyorsan sadece yansıma renklerini değiştir. 7.1 ile 7.0 karıştırmak gibi..kolay gelsin

Canım cevabın için teşekkür ederim.Şu an bekliyorum bu sırada saçlarımı beyaz bir sabunla yıkıyorum baya aktı.Sonra sizleri dinleyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…